Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Aca na stakama i ja :lol:

Etajlvaj en es otš? Esis angry.gif

enatnof as ufak

Anr

Olabej sav enjasip u uladelgo.Eto i mene sutra. Dosta su ovi moji pobedjivali. :lol:

CivoksaR - navlab 1 i izalod. :D ...labduf argi es okak oazakop im ib dak soj...icserg jonazaku an alavh okneroms

Edited by madball

onvaj okavo ucen la :) mas i ot it sanzartu$

'ebalo vas pisanje natraske. Dolazim...

:lol: dazanoo esip ad emun ajiduksI.onvaran ,nemltnezD 1
:lol: dazanoo esip ad emun ajiduksI.onvaran ,nemltnezD 1
Vidim ni tebi ne ide bas najbolje :lol:

Ako posmatraš širi kontekst napisanog, trebalo bi da ti je poznata fraza nume digra... :rolleyes:

angry.gif .caruk an evs šab sav mejibaN

Jedan od najuzbudljivijih FF bio je veceras...Obe ekipe su se zestoko borile,bilo je ostrijih startova,lepih golova...Moja ekipa je posle vodjstva od 6-2 protivniku dozvolila da dodje do 6-6 uz cak dva propustena penala sa njihove strane(jedan ja odbranio,drugi Flegma promasio).Ipak,rasplet se desio 3 minuta pred kraj kada se njima povredio kapiten Beowl,tada Preza sa dva lepa gola resava utakmicu...Na kraju 8-6 za nas...

Moja ekipa je posle vodjstva od 6-2 protivniku dozvolila da dodje do 6-6 uz cak dva propustena penala sa njihove strane(jedan ja odbranio,drugi Flegma promasio).
Now, this one really comes as a surprise...
Now, this one really comes as a surprise...
Pokazalo se da je tacno staro fudbalsko pravilo da igrac nad kojim je napravljen prekrsaj ne treba da izvodi taj penal...