March 10, 200817 yr CivoksaR - navlab 1 i izalod. :D ...labduf argi es okak oazakop im ib dak soj...icserg jonazaku an alavh okneroms Edited March 10, 200817 yr by madball
March 10, 200817 yr dazanoo esip ad emun ajiduksI.onvaran ,nemltnezD 1Vidim ni tebi ne ide bas najbolje
March 10, 200817 yr Ako posmatraš širi kontekst napisanog, trebalo bi da ti je poznata fraza nume digra...
March 10, 200817 yr Jedan od najuzbudljivijih FF bio je veceras...Obe ekipe su se zestoko borile,bilo je ostrijih startova,lepih golova...Moja ekipa je posle vodjstva od 6-2 protivniku dozvolila da dodje do 6-6 uz cak dva propustena penala sa njihove strane(jedan ja odbranio,drugi Flegma promasio).Ipak,rasplet se desio 3 minuta pred kraj kada se njima povredio kapiten Beowl,tada Preza sa dva lepa gola resava utakmicu...Na kraju 8-6 za nas...
March 10, 200817 yr Moja ekipa je posle vodjstva od 6-2 protivniku dozvolila da dodje do 6-6 uz cak dva propustena penala sa njihove strane(jedan ja odbranio,drugi Flegma promasio). Now, this one really comes as a surprise...
March 10, 200817 yr Now, this one really comes as a surprise...Pokazalo se da je tacno staro fudbalsko pravilo da igrac nad kojim je napravljen prekrsaj ne treba da izvodi taj penal...