harper lee Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Olabej sav enjasip u uladelgo.Eto i mene sutra. Dosta su ovi moji pobedjivali.
madball Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 (edited) CivoksaR - navlab 1 i izalod. :D ...labduf argi es okak oazakop im ib dak soj...icserg jonazaku an alavh okneroms Edited March 10, 2008 by madball
adasevic Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 dazanoo esip ad emun ajiduksI.onvaran ,nemltnezD 1Vidim ni tebi ne ide bas najbolje
Muwan Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ako posmatraš širi kontekst napisanog, trebalo bi da ti je poznata fraza nume digra...
LeBron Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jedan od najuzbudljivijih FF bio je veceras...Obe ekipe su se zestoko borile,bilo je ostrijih startova,lepih golova...Moja ekipa je posle vodjstva od 6-2 protivniku dozvolila da dodje do 6-6 uz cak dva propustena penala sa njihove strane(jedan ja odbranio,drugi Flegma promasio).Ipak,rasplet se desio 3 minuta pred kraj kada se njima povredio kapiten Beowl,tada Preza sa dva lepa gola resava utakmicu...Na kraju 8-6 za nas...
Goranz Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Moja ekipa je posle vodjstva od 6-2 protivniku dozvolila da dodje do 6-6 uz cak dva propustena penala sa njihove strane(jedan ja odbranio,drugi Flegma promasio). Now, this one really comes as a surprise...
LeBron Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Now, this one really comes as a surprise...Pokazalo se da je tacno staro fudbalsko pravilo da igrac nad kojim je napravljen prekrsaj ne treba da izvodi taj penal...
Recommended Posts