Filipenko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Realno, nismo imali šanse. Kada sam video da je svaki pičak ciganski? došao u ciganskom dresu, bilo mi je jasno koliko je sati. Ne bih navodio ko je u pitanju, prepoznaće se adasevic, nebojsapetkovic i madball sami. Još ako se ima u vidu da su tu lebron i delija67 koji ne nose ciganske dresove, ali potežu guje iz potaje, postaje očigledno da smorenko i ja nismo mogli ništa da učinimo - ne možda ta svetlost probiti toliku tamu...
Delija67 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nema vise malih ekipa, danas svi igraju fudbal, a povrh svega, lopta je okrugla. Protivniku cestitam zasluzenu pobedu, a na nama je da se pogledamo u oci i iz ovog poraza izadjemo jaci.
madball Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Mislim da ce te resiti mnoge probleme ako ubijete mog menadzera i izbacite me iz prvog tima <_< 5 puta promasiti loptu, upropastiti 5,6 kontri, driblati samog sebe i otvarati kontre protivnicima, igrati rukom...auto-gol nisam dao? Svaka cast grobarskoj vezi jer je jedina licila na fudbalere.
smorenko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 molim samo moje saigrace da ne qkaju, sledece nedelje cemo pokazati 1 svoje pravo lice :)
adasevic Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 molim samo moje saigrace da ne qkaju, sledece nedelje cemo pokazati 1 svoje pravo lice :)Sta je bre sa tobom? Ti ko da nisi grobar? Vidis kako filipenko prezentuje Jesa I komplekse? Cak je i Preza potpao pod taj uticaj... Kome smeta jak Jesa? Ovo im je bilo ono zakljucavanje rupe a tvoj ortak je bio Lola ajaki - sledece nedelje nastavljamo Rutinski da ih punimo
Filipenko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sa sve nadom da će Pavlle Rna brutalno srušiti našeg Prežu Bastu i popiti crveni...
adasevic Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sa sve nadom da će Pavlle Rna brutalno srušiti našeg Prežu Bastu i popiti crveni...
*edited by mod Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sa sve nadom da će Pavlle Rna brutalno srušiti našeg Prežu Bastu i popiti crveni... :D ok znaci imamo Bastu,Rnu i Raskovica koji se sam prijavio. Ostaje samo pitanje ko ce onda da skrivi penal i ko Jestrogol?
Muwan Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Sa sve nadom da će Pavlle Rna brutalno srušiti našeg Prežu Bastu i popiti crveni...Taj scenario možete samo da sanjate. 1 od razloga naše briljantne pobede u ponedeljak je i vrhunski taktički manevar našeg stručnog štaba koji je najzad prelomio i odlučio da na vašu konstantnu upotrebu sredstava strogo zabranjenih ženevskim Konvencijama nedekvatno odgovori. Procena našeg glavnog stratega da će 1 Pavllle - ukoliko se taktički pozicionira na vaš desni bok - biti savršen antidot za vaše biološke agense koje ste na tom delu fronta obilato koristili u prethodnim utakmicama, pokazala se više nego tačnom. Ostali ste bez svog tajnog oružja i istog trenutka pukli kao direci. Sad ste provaljeni i nema vam spasa, nailazi naše proleće.
adasevic Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Taj scenario možete samo da sanjate. 1 od razloga naše briljantne pobede u ponedeljak je i vrhunski taktički manevar našeg stručnog štaba koji je najzad prelomio i odlučio da na vašu konstantnu upotrebu sredstava strogo zabranjenih ženevskim Konvencijama nedekvatno odgovori. Procena našeg glavnog stratega da će 1 Pavllle - ukoliko se taktički pozicionira na vaš desni bok - biti savršen antidot za vaše biološke agense koje ste na tom delu fronta obilato koristili u prethodnim utakmicama, pokazala se više nego tačnom. Ostali ste bez svog tajnog oružja i istog trenutka pukli kao direci. Sad ste provaljeni i nema vam spasa, nailazi naše proleće.Grobari i prolece? Ne ide to u istu recenicu :P
nebojsapetkovic Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Хоћеш да кажеш да је Павллле закључао Прежу? Ето сад ће прежа тек да се разбесни... НАш одговор ће бити тај што ћемо Делији67 да дамо сав могући простор да на себе навуче што више противничких играча, како би ослободио простор за брзог Филипенка, те неумољивог Медбола... А ја ћу са лоптом имати један контакт :)
smorenko Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 i to da vidim ti, lopta i jedan kontakt u istoj recenici i da umrem.
nebojsapetkovic Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 i to da vidim ti, lopta i jedan kontakt u istoj recenici i da umrem. Мислио сам да је узмем, и чврсто је држим, и никоме не дам... али пошто видим да би то изазвало трагичне последице, онда морам да наставим у истом ритму... због ширег контекста!
Recommended Posts