Goksi Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja sam za vreme sinoćnje bahatosti uspeo da izvrnem i skočni zglob. Nije strašno, ali me u kombinaciji sa azalečenim™ prstom odvaja od 1 veštačke podloge na još nedelju dana, prema proceni klupskog lekara.Ćuti, dobro je da nije primicač
nebojsapetkovic Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ja sam za vreme sinoćnje bahatosti uspeo da izvrnem i skočni zglob. Nije strašno, ali me u kombinaciji sa azalečenim prstom odvaja od 1 veštačke podloge na još nedelju dana, prema proceni klupskog lekara.Потписали уговор са тобом, а ти си склон повредама... Као управа КК Ц.З.
madball Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Na opste zgrazanje svih ljubitelja fudbala i 1 Raskovic ce biti u kombinaciji za mec.
harper lee Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja sam za vreme sinoćnje bahatosti uspeo da izvrnem i skočni zglob. Nije strašno, ali me u kombinaciji sa azalečenim prstom odvaja od 1 veštačke podloge na još nedelju dana, prema proceni klupskog lekara.Ah, jos jedna minijatura u nizu iz "Zivota i prikljucenija Henrika Larssona". Zapio se u firmi, ako se nije zapio...... uspavao se jer je bio trezan pa je morao da radi. Ako se nije uspavao...... otis'o na pljeskavice pa ga zabolelo u juznim predelima trupa. Ako je preskocio pljesku...... naleteo na neki komad namestaja (kupuje namestaj na metar iz kuce duhova, onaj sto samostalno leti i ubija ukucane) i junacki poginuo u sukobu sa foteljom, ormarom, nogom od stolice ili vratima od spajza. Ako je uspesno prebrodio kucne carolije...... vuce neku od povreda zaradjenih na gore opisani nacin.=Henrik usisava povrede k'o crna rupa.
Muwan Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Večeras ostavljam džentlmenske manire kod kuće i postavljam se kano 1 Rna prema mrskom protivniku. Još ako teren bude nakvašen...
LeBron Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Cudo se dogodilo!Protivnik nas je nadigrao i takticki nadmudrio...Taktika je pocela jos pre utakmice u svlacionici pricama o derbiju i nekom kao losem sudjenju tamo...Te Basta trebao da dobije crveni,te Rnic nije itd.Posto su u mom timu skoro svi navijaci Zvezde to njihovo osporavanje nase pobede u derbiju nam je tesko palo sto se odrazilo i na zelenom tepihu...Salu na stranu,zbili su redove i sasvim zasluzeno nas dobili sa 9-5...Igrac utakmice Smorenkov ortak u njihovim redovima koji se nadavao golova pored moje staticne odbrane...FF ponovo postaje zanimljiv...
madball Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 (edited) Izvinjavam se saigracima sto sam se uziveo u ulogu Raskovica i odigrao kao UEFA!Potpuna dominacija starih i umornih. Edited March 3, 2008 by madball
nebojsapetkovic Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Само си се утопио у сивило... Свака част дедама!
smorenko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 cestitke pobednickoj ekipi i samo da ih obavestim da je aca onemogucen da ucestvuje dalje u FF posto sam mu sinoc izlomio noge
harper lee Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 cestitke pobednickoj ekipi i samo da ih obavestim da je aca onemogucen da ucestvuje dalje u FF posto sam mu sinoc izlomio noge Pazi kad sam na trenutak pomislio da se ne zezas.
smorenko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 ja sam mrtav ozbiljan , bar ti znas za sta sam sposoban
Recommended Posts