March 1, 200817 yr Ja sam za vreme sinoćnje bahatosti uspeo da izvrnem i skočni zglob. Nije strašno, ali me u kombinaciji sa azalečenim™ prstom odvaja od 1 veštačke podloge na još nedelju dana, prema proceni klupskog lekara.Ćuti, dobro je da nije primicač
March 1, 200817 yr Ja sam za vreme sinoćnje bahatosti uspeo da izvrnem i skočni zglob. Nije strašno, ali me u kombinaciji sa azalečenim prstom odvaja od 1 veštačke podloge na još nedelju dana, prema proceni klupskog lekara.Потписали уговор са тобом, а ти си склон повредама... Као управа КК Ц.З.
March 1, 200817 yr Na opste zgrazanje svih ljubitelja fudbala i 1 Raskovic ce biti u kombinaciji za mec.
March 2, 200817 yr Ja sam za vreme sinoćnje bahatosti uspeo da izvrnem i skočni zglob. Nije strašno, ali me u kombinaciji sa azalečenim prstom odvaja od 1 veštačke podloge na još nedelju dana, prema proceni klupskog lekara.Ah, jos jedna minijatura u nizu iz "Zivota i prikljucenija Henrika Larssona". Zapio se u firmi, ako se nije zapio...... uspavao se jer je bio trezan pa je morao da radi. Ako se nije uspavao...... otis'o na pljeskavice pa ga zabolelo u juznim predelima trupa. Ako je preskocio pljesku...... naleteo na neki komad namestaja (kupuje namestaj na metar iz kuce duhova, onaj sto samostalno leti i ubija ukucane) i junacki poginuo u sukobu sa foteljom, ormarom, nogom od stolice ili vratima od spajza. Ako je uspesno prebrodio kucne carolije...... vuce neku od povreda zaradjenih na gore opisani nacin.=Henrik usisava povrede k'o crna rupa.
March 3, 200817 yr Večeras ostavljam džentlmenske manire kod kuće i postavljam se kano 1 Rna prema mrskom protivniku. Još ako teren bude nakvašen...
March 3, 200817 yr Cudo se dogodilo!Protivnik nas je nadigrao i takticki nadmudrio...Taktika je pocela jos pre utakmice u svlacionici pricama o derbiju i nekom kao losem sudjenju tamo...Te Basta trebao da dobije crveni,te Rnic nije itd.Posto su u mom timu skoro svi navijaci Zvezde to njihovo osporavanje nase pobede u derbiju nam je tesko palo sto se odrazilo i na zelenom tepihu...Salu na stranu,zbili su redove i sasvim zasluzeno nas dobili sa 9-5...Igrac utakmice Smorenkov ortak u njihovim redovima koji se nadavao golova pored moje staticne odbrane...FF ponovo postaje zanimljiv...
March 3, 200817 yr Izvinjavam se saigracima sto sam se uziveo u ulogu Raskovica i odigrao kao UEFA!Potpuna dominacija starih i umornih. Edited March 3, 200817 yr by madball
March 4, 200817 yr cestitke pobednickoj ekipi i samo da ih obavestim da je aca onemogucen da ucestvuje dalje u FF posto sam mu sinoc izlomio noge
March 4, 200817 yr cestitke pobednickoj ekipi i samo da ih obavestim da je aca onemogucen da ucestvuje dalje u FF posto sam mu sinoc izlomio noge Pazi kad sam na trenutak pomislio da se ne zezas.