Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Imate pozdrave od Dubravka i ekipe. :)

Posted

Ko ne zna razlog - postoji razlog zasto ne zna!

Posted

Kako stoje stvari za ovu nedelju?

Posted

Da li se već zna skedžjl utakmica tokom božićnih i novogodišnjih praznika, da mi pečalbari možemo da prisustvujemo spektaklu? Nadam se samo da neće biti otkazivanja zbog loših vremenskih uslova, kao kod onih neozbiljnih Ostrvljana... Hmm, sad vidim da se pominje nekakvo otvaranje oko 15. januara, nije valjda da se ugledate na pimplere i pravite zimsku pauzu? :-(

Posted
Da li se već zna skedžjl utakmica tokom božićnih i novogodišnjih praznika, da mi pečalbari možemo da prisustvujemo spektaklu? Nadam se samo da neće biti otkazivanja zbog loših vremenskih uslova, kao kod onih neozbiljnih Ostrvljana... Hmm, sad vidim da se pominje nekakvo otvaranje oko 15. januara, nije valjda da se ugledate na pimplere i pravite zimsku pauzu? :-(
Izgubili smo termin pa sad cekamo otvaranje novog balona da pocnemo sledecu sezonu.Medjutim, ako ima zainteresovanih pecalbara za jedan okonovogodisnji spektakl "Video Sam Sve Zvezde" mogli bismo da se ogrebemo za jedan termin na Adi sa trecim poluvremenom kod Cedica. :wub: Sta mislite, gospodo fudbalerirunasi?
Posted

Toliko su zainteresovani, da nisu udostojili ni odricnog odgovora :) ja sam uvek za? A sta se desava sa tim LeBronovim balonom? Jel to zakazano? Kad ce to?

Posted
Toliko su zainteresovani, da nisu udostojili ni odricnog odgovora :) ja sam uvek za? A sta se desava sa tim LeBronovim balonom? Jel to zakazano? Kad ce to?
Stoka. S kim ja igram fudbal. :isuse: Balon na Lebrona valjda se overava tamo posle Srpske Nove. Kakvo kotrljanje pijanih burica ce pasti. :lol: