Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Ja u ponedeljak u 9 mogu samo ako i bukvalno bude u Footu, jer tada vec igram tamo fudbal :P Ostali termini su mi ok...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Utorak u 9 je sasvim OK. Meni bi vise odgovaralo u 8 ali i 9 je OK.

Posted

... i onda neko od večitih ponovo zaluta u LŠ i odoše tri utorka u periodu od tri meseca, pa se gazda smori i raskine nepostojeći ugovor.Meni je inače sve ok, samo da počinje posle 8.

Posted

Partizan u narednih 7 godina nece u ligu sampiona... a prema Lukicevom predizbornom programu, tek na kraju sledece sezone ulazimo u LS...

Posted

Od mene imate +1 za sve večernje termine, ako već biram idealno ponedeljak u 21h.

Posted

Sta cemo za Trece poluvreme?Zuti taksi?

Posted

Meni OK bilo koji dan (sto se mene tice i do sada je mogao bilo koji dan) posle 19h.Jedino me malo brinu ovi sto hoce utorak ili sredu, a posle, cim bude neka malo jaca tekma, odma izmisle tetkin rodjendan i sl evente. Tako je do sada bilo.Zato je ponedeljak bio majka, al kolko vidim Adas ne moze.Sta je sa cetvrtkom, ili i tada ima tetkinih rodjendana

Posted

Ja sam se cuo sa vlasnikom i rekao mu da nas okvirno upise za utorak u 9. Rece da oko 20. postavlja vestacku travu i sve ostalo sto treba, grejanje ce biti iz vazdusnih topova, kaze da vecina ljudi s kojima je pricao misli da ce teren biti za 5+1 ali sve cemo to proveriti. Otvaranje je oko 15. januara, taman da prodju praznici.

Posted
Sta je sa cetvrtkom, ili i tada ima tetkinih rodjendana
Cetvrtak, Partizan, EL, tesko.Utorak moze.
Posted

I meni odgovara bilo koji od predlozenih dana, kao i vreme, samo da nije posle 22h.

• 2 weeks later...
Posted

OK. Ajde da se prebrojavamo...1.