adasevic Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Mnogo to rano :)Mislim da je i 20 do 7 ok, ali ajd prvi je put, pa nek bude tako...
adasevic Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 1. adasevic2. beowl3. delija674. harper5. gladijator6. filipenko7. posrbica8. rodja9. goofs10. petkovic11. nikola7712. lebron13. bwJos ako se i Flegmo pojavi bice po jedna izmena na obe strane...
LeBron Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Grobari odmah prvu gube sluzbenim rezultatom posto ih nema dovoljno... ;)
Ryan Franco Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 a u koju kafanu sad idete posle fudbala?
Muwan Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Najozbiljniji kandidat za treće poluvreme je Ada Safari, mada i splavovi u okolini mogu da posluže.Za sve vozače, a naročito one gurbetskog opredeljenja - lozinka kod osoblja na rampi glasi: "Idemo u Partizan na fudbal" :P
adasevic Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Koliko vozila moze da prodje? Najbolje bi bilo da se sacekamo svi kod rampe, jer moze da se desi da bude vise kola nego propusnica...
Muwan Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Pet vozila može da prođe, onda budite na rampi u 6.30 za ovaj put.
Nikola77 Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Da li neko moze da me pokupi kod Vuka ili gore kod Cvetkove pijace?
Rodjeni Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ukoliko ste zainteresovani, evo slika balona u Bloku 24 (kod VERA)Tu je i telefon za zakazivanje,....
Filipenko Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 (edited) Predivno oživljavanje forumaškog fudbala. Da se u neosovojivoj tvrđavi grobara u balonu VK Partizana na Adi očekivao siguran trijumf domaćina - očekivao se. Stvari su poprimile šokantni oblik kada je neposredno pre meča Preža istrčao na teren u majici "Oprostite mi moju ružnu prošlost" i zahtevao da igra na grobarskoj strani. Nakon smirivanja tenzija, udaljavanja severne tribine sa utakmice i obezbeđivanja mirnog održavanja meča masom pandura, utakmica se nastavila u potpuno regularnoj atmosferi gde je policija sa strane pažljivo držala na nišanu svojih snajpera sve igrače Žigoljubitelja.Na kraju, očekivanih i potpuno zasluženih 8:6 za grobare. Vodili smo tokom celog meča i zasluženo pobedili.Treće poluvreme je dobilo dramatični tok u kafani Čedić, u mestu pored Beograda odakle dolaze najveće sise koje su istovremeno najbliže Adi, a nisu se pojavile. To je prostor na kome jedna krmenadla znači tri krmenadle, a teleća čorba znači teletina u saftu. Prekrasno! Edited November 11, 2010 by Filipenko
nebojsapetkovic Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 (edited) Odlicno, znaci Beowl da rezervise termin na Adi... dobra kafana, a i jedino u VK Partizan mozete da nas pobedite... Edited November 12, 2010 by nebojsapetkovic
harper lee Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Odlicno, znaci Beowl da rezervise termin na Adi... dobra kafana, a i jedino u VK Partizan mozete da nas pobedite...Mislim da ce ovaj Rodjin balon ipak da prevagne. Mnogo je velik teren na Adi a mrka je kapa da cemo mi cesto uspevati da se prikupimo na 12+. Uostalom, jos malo pa ce most na Adi da bude gotov pa ce onda biti ocas posla da sa balona na NBG skoknemo do Cedica, koji je sinoc dominirao za sve (male) pare.
Recommended Posts