Filipenko Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Ide Tito preko Romanije, dolazi četvrtkom do Ade Ciganije.
Muwan Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Kome treba prevoz od rampe, neka to najavi i posadi se tamo.
pyrky Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nisam u BG-u, cim se vratim dolazim, najverovatnije sledeci termin.
Nemanja Posrbica Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Doći ću i ja, pa da vidim koliko i kako mi to odgovara. Adaševiću, ti ćeš mene da kupiš, najverovatnije.
Rodjeni Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Dolazim,a kako sam imao 2 iz matematike, uspeo sam da saberem 7 prijava.Daklem, fali jos 5 za minimum....
goofs Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Dolazim i ja najverovatnije, ako nekome treba prevoz iz okoline Sava Centra do tamo moze sa mnom. I kako se iskoriste ti ausvajsi za prolaz kroz magicnu rampu (ako ih je preostalo)?Ja zapravo ni ne znam gde je balon za fudbal na Adi
adasevic Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ma lako cemo to da resimo...Za prvi put mozemo svi da se nadjemo kod rampe (parkirate malo ispred rampe).1. adasevic2. beowl3. delija674. harper5. gladijator6. filipenko7. posrbica8. rodja9. goofsDakle jos trojica. Lebron, Petkovic (koliko znam on ce doci, al ajd da sacekamo potvrdu), Flegma, BarryWhite, Larsson, Pyrky (od sledeceg puta), teacher (ajde Ucho vidis da smo zbog tebe i termin promenili ) itd.
Muwan Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 I kako se iskoriste ti ausvajsi za prolaz kroz magicnu rampu (ako ih je preostalo)?Ja zapravo ni ne znam gde je balon za fudbal na Adi U četvrtak će iz balona javiti Đuri da odblokira rampu i pusti pet automobila. Ako se dogovorimo i uzmemo termin za stalno, dobićemo i prave ausvajse koji se pokazuju Đuri.Balon je inače u okviru VK Partizan, što ti bukvalno dođe ispod pilona novog mosta.
teacher Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ma lako cemo to da resimo...Za prvi put mozemo svi da se nadjemo kod rampe (parkirate malo ispred rampe).1. adasevic2. beowl3. delija674. harper5. gladijator6. filipenko7. posrbica8. rodja9. goofsDakle jos trojica. Lebron, Petkovic (koliko znam on ce doci, al ajd da sacekamo potvrdu), Flegma, BarryWhite, Larsson, Pyrky (od sledeceg puta), teacher (ajde Ucho vidis da smo zbog tebe i termin promenili ) itd.Meni ne odgovara utorak, četvrtak i vikend. Dakle...
harper lee Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Meni ne odgovara utorak, četvrtak i vikend. Dakle...Jedi govna. :D
nebojsapetkovic Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Ja cu da se snadjem za ovaj cetvrtak, mada menadzment i dalje nije odgovorio na moje zahteve...
nebojsapetkovic Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Kakav je bio fudbal juce? Nisam mogao da dodjem...
Recommended Posts