Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Ide Tito preko Romanije, dolazi četvrtkom do Ade Ciganije.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Kome treba prevoz od rampe, neka to najavi i posadi se tamo.

Posted

Nisam u BG-u, cim se vratim dolazim, najverovatnije sledeci termin.

Posted

Doći ću i ja, pa da vidim koliko i kako mi to odgovara. Adaševiću, ti ćeš mene da kupiš, najverovatnije.

Posted

Dolazim,a kako sam imao 2 iz matematike, uspeo sam da saberem 7 prijava.Daklem, fali jos 5 za minimum....

Posted

Dolazim i ja najverovatnije, ako nekome treba prevoz iz okoline Sava Centra do tamo moze sa mnom. I kako se iskoriste ti ausvajsi za prolaz kroz magicnu rampu (ako ih je preostalo)?Ja zapravo ni ne znam gde je balon za fudbal na Adi :huh:

Posted

Ma lako cemo to da resimo...Za prvi put mozemo svi da se nadjemo kod rampe (parkirate malo ispred rampe).1. adasevic2. beowl3. delija674. harper5. gladijator6. filipenko7. posrbica8. rodja9. goofsDakle jos trojica. Lebron, Petkovic (koliko znam on ce doci, al ajd da sacekamo potvrdu), Flegma, BarryWhite, Larsson, Pyrky (od sledeceg puta), teacher (ajde Ucho vidis da smo zbog tebe i termin promenili :lol:) itd.

Posted
I kako se iskoriste ti ausvajsi za prolaz kroz magicnu rampu (ako ih je preostalo)?Ja zapravo ni ne znam gde je balon za fudbal na Adi :huh:
U četvrtak će iz balona javiti Đuri da odblokira rampu i pusti pet automobila. Ako se dogovorimo i uzmemo termin za stalno, dobićemo i prave ausvajse koji se pokazuju Đuri.Balon je inače u okviru VK Partizan, što ti bukvalno dođe ispod pilona novog mosta.
Posted
Ma lako cemo to da resimo...Za prvi put mozemo svi da se nadjemo kod rampe (parkirate malo ispred rampe).1. adasevic2. beowl3. delija674. harper5. gladijator6. filipenko7. posrbica8. rodja9. goofsDakle jos trojica. Lebron, Petkovic (koliko znam on ce doci, al ajd da sacekamo potvrdu), Flegma, BarryWhite, Larsson, Pyrky (od sledeceg puta), teacher (ajde Ucho vidis da smo zbog tebe i termin promenili :lol:) itd.
Meni ne odgovara utorak, četvrtak i vikend. Dakle...
Posted
Meni ne odgovara utorak, četvrtak i vikend. Dakle...
Jedi govna. :D
Posted

Ja cu da se snadjem za ovaj cetvrtak, mada menadzment i dalje nije odgovorio na moje zahteve...

Posted

Kakav je bio fudbal juce? Nisam mogao da dodjem...