Jump to content

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

Featured Replies

Ide Tito preko Romanije, dolazi četvrtkom do Ade Ciganije.

Kome treba prevoz od rampe, neka to najavi i posadi se tamo.

Nisam u BG-u, cim se vratim dolazim, najverovatnije sledeci termin.

Doći ću i ja, pa da vidim koliko i kako mi to odgovara. Adaševiću, ti ćeš mene da kupiš, najverovatnije.

Dolazim,a kako sam imao 2 iz matematike, uspeo sam da saberem 7 prijava.Daklem, fali jos 5 za minimum....

Dolazim i ja najverovatnije, ako nekome treba prevoz iz okoline Sava Centra do tamo moze sa mnom. I kako se iskoriste ti ausvajsi za prolaz kroz magicnu rampu (ako ih je preostalo)?Ja zapravo ni ne znam gde je balon za fudbal na Adi :huh:

Ma lako cemo to da resimo...Za prvi put mozemo svi da se nadjemo kod rampe (parkirate malo ispred rampe).1. adasevic2. beowl3. delija674. harper5. gladijator6. filipenko7. posrbica8. rodja9. goofsDakle jos trojica. Lebron, Petkovic (koliko znam on ce doci, al ajd da sacekamo potvrdu), Flegma, BarryWhite, Larsson, Pyrky (od sledeceg puta), teacher (ajde Ucho vidis da smo zbog tebe i termin promenili :lol:) itd.

I kako se iskoriste ti ausvajsi za prolaz kroz magicnu rampu (ako ih je preostalo)?Ja zapravo ni ne znam gde je balon za fudbal na Adi :huh:
U četvrtak će iz balona javiti Đuri da odblokira rampu i pusti pet automobila. Ako se dogovorimo i uzmemo termin za stalno, dobićemo i prave ausvajse koji se pokazuju Đuri.Balon je inače u okviru VK Partizan, što ti bukvalno dođe ispod pilona novog mosta.
Ma lako cemo to da resimo...Za prvi put mozemo svi da se nadjemo kod rampe (parkirate malo ispred rampe).1. adasevic2. beowl3. delija674. harper5. gladijator6. filipenko7. posrbica8. rodja9. goofsDakle jos trojica. Lebron, Petkovic (koliko znam on ce doci, al ajd da sacekamo potvrdu), Flegma, BarryWhite, Larsson, Pyrky (od sledeceg puta), teacher (ajde Ucho vidis da smo zbog tebe i termin promenili :lol:) itd.
Meni ne odgovara utorak, četvrtak i vikend. Dakle...
Meni ne odgovara utorak, četvrtak i vikend. Dakle...
Jedi govna. :D

Ja cu da se snadjem za ovaj cetvrtak, mada menadzment i dalje nije odgovorio na moje zahteve...

Dolazim i ja.

I ja cu doci najverovatnije.

I ja cu doci najverovatnije.

Kakav je bio fudbal juce? Nisam mogao da dodjem...