gladijator Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 (edited) Jel' igramo danas? Edited November 4, 2010 by gladijator
adasevic Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Ocito da ne igramo. Igracemo sledeceg. Ja malopre stigoh sa sluzbenog puta, mada da je bilo fuzbala mogao sam da stignem :)
Zizou Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Četvrtak mi nikako ne odgovara, a za petak ne garantujem da sam redovan.
Brazilac Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Inače, balon na Nedi je poprište najantologijskije od svih antologijskih scena sa forumskog fudbala. U pitanju je naravno scena sa Larssonom i matinelom.Moze li 1 podsecanje za nas sa jeftinijim ulaznicama?
adasevic Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Nego jesmo se mi dogovorili za taj cetvrtak ili ne? Mislim, ne moramo bas da cekamo opet cetvrtak da vidimo jel nas ima ili ne. Beowl se iscimao raspitao, a mi ne mozemo 10 dana ad se dogovorimo. Dakle cetvrtak 19h, Ada novi termin FFa. Ko moze i hoce?1. adasevic
Muwan Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 2. BeowlRezervisan je četvrtak od 19h. Dobijamo 5 ausvajsa za kola. Predlažem da budete karakteri i dođete makar ovaj put, pa da se na licu mesta dogovorimo da li nam kombinacija odgovara ili ne odgovara.
harper lee Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pa sa nama motorizovanima :)Znaci, nalazimo se na 1 rampi a ne u 1 svlacionici?
adasevic Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pa to se pokazalo kao najbolje resenje za fuzbale na Adi...Mada tebi ce verovatno vise igrati da te kupim na Terazijama :)
harper lee Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Pa to se pokazalo kao najbolje resenje za fuzbale na Adi...Mada tebi ce verovatno vise igrati da te kupim na Terazijama :)Uh, to bi mi bas leglo. :)
Recommended Posts