November 4, 201014 yr Ocito da ne igramo. Igracemo sledeceg. Ja malopre stigoh sa sluzbenog puta, mada da je bilo fuzbala mogao sam da stignem :)
November 5, 201014 yr Inače, balon na Nedi je poprište najantologijskije od svih antologijskih scena sa forumskog fudbala. U pitanju je naravno scena sa Larssonom i matinelom.Moze li 1 podsecanje za nas sa jeftinijim ulaznicama?
November 8, 201014 yr Nego jesmo se mi dogovorili za taj cetvrtak ili ne? Mislim, ne moramo bas da cekamo opet cetvrtak da vidimo jel nas ima ili ne. Beowl se iscimao raspitao, a mi ne mozemo 10 dana ad se dogovorimo. Dakle cetvrtak 19h, Ada novi termin FFa. Ko moze i hoce?1. adasevic
November 8, 201014 yr 2. BeowlRezervisan je četvrtak od 19h. Dobijamo 5 ausvajsa za kola. Predlažem da budete karakteri i dođete makar ovaj put, pa da se na licu mesta dogovorimo da li nam kombinacija odgovara ili ne odgovara.
November 8, 201014 yr Pa sa nama motorizovanima :)Znaci, nalazimo se na 1 rampi a ne u 1 svlacionici?
November 8, 201014 yr Pa to se pokazalo kao najbolje resenje za fuzbale na Adi...Mada tebi ce verovatno vise igrati da te kupim na Terazijama :)
November 8, 201014 yr Pa to se pokazalo kao najbolje resenje za fuzbale na Adi...Mada tebi ce verovatno vise igrati da te kupim na Terazijama :)Uh, to bi mi bas leglo. :)