ZokiAsov Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Pazi sad, ako se ide na stiljro i pivo/spricer, sto je ideal forumskog fudbala,(kako ga ja kapiram)) Dusanovacki Cvet, Stari Bunar i ona kafana gde je pre bio Cvet, ce da odrade posao. Jedino ne znam dokle rade, ako je recimo termin fudbala u 10 uvece.
Nikola77 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ko hoce na fudbal u sredu u 22h u Trudbeniku na velikom terenu? Ja inace igram tamo standardni termin, ali zbog Partizan - Braga nema sanse da se skupimo, pa bi bilo odlicno da se skupi jedna ekipa forumasa. Molima vas da se sto pre izjasnite da li ste zainteresovani, jer sutra moram da znam da li da otkazujem termin!
adasevic Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Mene zvali da igram za protvnicku ekipu, pa sad ne znam kako da igram za obe ekipe
Nikola77 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Probaj na dvojnu registraciju Ozbiljno, igras u to vreme neki fudbal? Ako si zainteresovan angazuj se molim te da okupis neku ekipu
Muwan Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Nov & blještav balon u Grčića Milenka (Dušanovac, sa pomenutim kafanama u blizini): slobodan petak u 18h, cijena 6000 + PDV Dobri stari Kolos (škripa metala, duhovi nestalih mornara, za kafanu ćemo morati da vidimo): slobodna sreda u 18h, cijena 4700 sve sa PDV-omJavljajte ako vam nešto od ova dva odgovara, a naročito ono prvo Danas zovem Adu.
adasevic Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kontam da je ovo od 18h ipak prerano vecini... ja bih jos i uspeo nekako da stignem, ali da je nategnuto jeste.
harper lee Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Nov & blještav balon u Grčića Milenka (Dušanovac, sa pomenutim kafanama u blizini): slobodan petak u 18h, cijena 6000 + PDV Dobri stari Kolos (škripa metala, duhovi nestalih mornara, za kafanu ćemo morati da vidimo): slobodna sreda u 18h, cijena 4700 sve sa PDV-omJavljajte ako vam nešto od ova dva odgovara, a naročito ono prvo Danas zovem Adu.Sto se mene tice, moze i moze.
smorenko Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Mani ova sreda mnoooooooogo vise odgovara po svemu i po lokaciji i po terminu. Ali se slazem sa Adasevicem da ce biti cupavo za stizanje na vreme. S druge strane, nema termina, tako da je onda uzmi sta mozes. Moj glas ide za Kolos.
adasevic Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Jeste koliko me secanje sluzi. Cena je ok, a ako vec biramo i ja sam za sredu...Ostaje frka sa dolakom jer za radne ljude ce biti prilicno knap... ja radim do 4, a i zivecu relativno blizu, tako da sto se mene tice to je ok (taman da ne moram zevam sutradan na poslu :) )
goofs Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Ja do 5, a isao bih pravo s posla na fudbal, pretpostavljam da je to dobar recept za vecinu radnog zivlja
adasevic Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Dobro dakle, ako ne bude nista zanimljivo ni na Adi, onda je opcija Kolos. Za sada smo za:1)Beowl2)Harper3)Goofs4)jaSmorenko kad se oporavi je 5. a mislim da i nebojsi odgovara ovaj termin tako da je to 6. Ajde ostali javljajte se. Kad mozemo da pocnemo? Ove ili sledece nedelje?
Muwan Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Kad mozemo da pocnemo? Ove ili sledece nedelje?Možemo da počnemo čim uzmemo termin a to treba da bude odmah jer je navala gora nego za koncert Ace Lukasa.Breaking News sa Ade: slobodni su četvrtak i petak u 19h! Cijena 4500 dinara u šta je uključen PDV kao i 8 propusnica za ulazak kolima.Na Adi je nedostatak to što je dolazak peške stvarno 1 ultra cimanje. Međutim, svako ko nema auto može u najgorem slučaju da sačeka motorizovane učesnike na rampi.Kafanski deo bi mogao da se odradi u Adi Safari koja je odmah tu, ili na nekom od savskih splavova koji su malo dalje.Ajd javljajte.
Recommended Posts