Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Znaci da zovem kafanu i potvrdim 1 coporativni dolazak? Ima nas dovoljno.

Posted

Mene nema. Ima vas dovoljno. Oblokajte se i ožderite na pravdi Boga.

Posted
Mene nema. Ima vas dovoljno. Oblokajte se i ožderite na pravdi Boga.
Nikad nije dovoljno. -_- Znas i sam kako stojimo s kondicijom, jedan takav tempo igrac bi nam bas dobro dosao. :lol: Dolazi, bre, sta ces kuci. Vidi kakvo je pasje vreme za bilo sta osim za 1 kvalitetan fudbal. Odmori malo od CIV 5, nece da ti pobegne s kompa.
Posted
Nikad nije dovoljno. -_- Znas i sam kako stojimo s kondicijom, jedan takav tempo igrac bi nam bas dobro dosao. :lol: Dolazi, bre, sta ces kuci. Vidi kakvo je pasje vreme za bilo sta osim za 1 kvalitetan fudbal. Odmori malo od CIV 5, nece da ti pobegne s kompa.
Imam event.
Posted (edited)

Bez beowla i mene.

Edited by Filipenko
Posted

Dobar fudbal sinoc. Posto grobara nije bilo dovoljno, Petkovic i BW su presli kod njih pa su ekipe bile:Rodja, Flegma, Aca, goofs, petkovic, BWLebron, Preza, Posrbica, Harper, Zidan, jaPosle dosta preokreta mrski neprijatelj pobedio golom Petkovica u pretposlednjem minutu 11-10. Na obe srtane je bilo nekoliko neverovatno glupih golova, ali je bilo i lepih zgoditaka. Sve u svemu, zabelezili smo brutalan start nad mladim Posrbicom, koji je morao da napisti igru u bolovima i patnji a do tada je zario i palio terenom, pa smo uzrok poraza potrazili upravo u toj cinjenici, kao i u tome a su sudije bile namestene, jer da je bilo regularno mi bi pobedili :)Na Flegmino odusevljenje saznali smo da je kelner navijac Zvezde, pa je sa nama podelio par opservacija koje je jedini grobar medju nama u kafani ispratio blagim prevrtanjem ociju :lol:

Posted
Dobar fudbal sinoc. Posto grobara nije bilo dovoljno, Petkovic i BW su presli kod njih pa su ekipe bile:Rodja, Flegma, Aca, goofs, petkovic, BWLebron, Preza, Posrbica, Harper, Zidan, jaPosle dosta preokreta mrski neprijatelj pobedio golom Petkovica u pretposlednjem minutu 11-10. Na obe srtane je bilo nekoliko neverovatno glupih golova, ali je bilo i lepih zgoditaka. Sve u svemu, zabelezili smo brutalan start nad mladim Posrbicom, koji je morao da napisti igru u bolovima i patnji a do tada je zario i palio terenom, pa smo uzrok poraza potrazili upravo u toj cinjenici, kao i u tome a su sudije bile namestene, jer da je bilo regularno mi bi pobedili :)Na Flegmino odusevljenje saznali smo da je kelner navijac Zvezde psihopata, pa je sa nama podelio par opservacija koje je jedini grobar medju nama u kafani ispratio blagim prevrtanjem ociju :lol:
Posted
Sve u svemu, zabelezili smo brutalan start nad mladim Posrbicom,
Ko je bio Gaj?
Posted
Ko je bio Gaj?
Barry White. Doduse, tvrdio je posle da nije bio faul ali taj je tvrdio i da mi nismo osteceni protiv Turske tako da mu niko nije poverovao.