October 5, 201014 yr Mene nema. Ima vas dovoljno. Oblokajte se i ožderite na pravdi Boga.Nikad nije dovoljno. -_- Znas i sam kako stojimo s kondicijom, jedan takav tempo igrac bi nam bas dobro dosao. Dolazi, bre, sta ces kuci. Vidi kakvo je pasje vreme za bilo sta osim za 1 kvalitetan fudbal. Odmori malo od CIV 5, nece da ti pobegne s kompa.
October 5, 201014 yr Nikad nije dovoljno. -_- Znas i sam kako stojimo s kondicijom, jedan takav tempo igrac bi nam bas dobro dosao. Dolazi, bre, sta ces kuci. Vidi kakvo je pasje vreme za bilo sta osim za 1 kvalitetan fudbal. Odmori malo od CIV 5, nece da ti pobegne s kompa.Imam event.
October 6, 201014 yr Dobar fudbal sinoc. Posto grobara nije bilo dovoljno, Petkovic i BW su presli kod njih pa su ekipe bile:Rodja, Flegma, Aca, goofs, petkovic, BWLebron, Preza, Posrbica, Harper, Zidan, jaPosle dosta preokreta mrski neprijatelj pobedio golom Petkovica u pretposlednjem minutu 11-10. Na obe srtane je bilo nekoliko neverovatno glupih golova, ali je bilo i lepih zgoditaka. Sve u svemu, zabelezili smo brutalan start nad mladim Posrbicom, koji je morao da napisti igru u bolovima i patnji a do tada je zario i palio terenom, pa smo uzrok poraza potrazili upravo u toj cinjenici, kao i u tome a su sudije bile namestene, jer da je bilo regularno mi bi pobedili :)Na Flegmino odusevljenje saznali smo da je kelner navijac Zvezde, pa je sa nama podelio par opservacija koje je jedini grobar medju nama u kafani ispratio blagim prevrtanjem ociju
October 6, 201014 yr Dobar fudbal sinoc. Posto grobara nije bilo dovoljno, Petkovic i BW su presli kod njih pa su ekipe bile:Rodja, Flegma, Aca, goofs, petkovic, BWLebron, Preza, Posrbica, Harper, Zidan, jaPosle dosta preokreta mrski neprijatelj pobedio golom Petkovica u pretposlednjem minutu 11-10. Na obe srtane je bilo nekoliko neverovatno glupih golova, ali je bilo i lepih zgoditaka. Sve u svemu, zabelezili smo brutalan start nad mladim Posrbicom, koji je morao da napisti igru u bolovima i patnji a do tada je zario i palio terenom, pa smo uzrok poraza potrazili upravo u toj cinjenici, kao i u tome a su sudije bile namestene, jer da je bilo regularno mi bi pobedili :)Na Flegmino odusevljenje saznali smo da je kelner navijac Zvezde psihopata, pa je sa nama podelio par opservacija koje je jedini grobar medju nama u kafani ispratio blagim prevrtanjem ociju
October 6, 201014 yr Ko je bio Gaj?Barry White. Doduse, tvrdio je posle da nije bio faul ali taj je tvrdio i da mi nismo osteceni protiv Turske tako da mu niko nije poverovao.