harper lee Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Znaci da zovem kafanu i potvrdim 1 coporativni dolazak? Ima nas dovoljno.
teacher Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mene nema. Ima vas dovoljno. Oblokajte se i ožderite na pravdi Boga.
harper lee Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Mene nema. Ima vas dovoljno. Oblokajte se i ožderite na pravdi Boga.Nikad nije dovoljno. -_- Znas i sam kako stojimo s kondicijom, jedan takav tempo igrac bi nam bas dobro dosao. Dolazi, bre, sta ces kuci. Vidi kakvo je pasje vreme za bilo sta osim za 1 kvalitetan fudbal. Odmori malo od CIV 5, nece da ti pobegne s kompa.
teacher Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Nikad nije dovoljno. -_- Znas i sam kako stojimo s kondicijom, jedan takav tempo igrac bi nam bas dobro dosao. Dolazi, bre, sta ces kuci. Vidi kakvo je pasje vreme za bilo sta osim za 1 kvalitetan fudbal. Odmori malo od CIV 5, nece da ti pobegne s kompa.Imam event.
Filipenko Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 (edited) Bez beowla i mene. Edited October 5, 2010 by Filipenko
adasevic Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dobar fudbal sinoc. Posto grobara nije bilo dovoljno, Petkovic i BW su presli kod njih pa su ekipe bile:Rodja, Flegma, Aca, goofs, petkovic, BWLebron, Preza, Posrbica, Harper, Zidan, jaPosle dosta preokreta mrski neprijatelj pobedio golom Petkovica u pretposlednjem minutu 11-10. Na obe srtane je bilo nekoliko neverovatno glupih golova, ali je bilo i lepih zgoditaka. Sve u svemu, zabelezili smo brutalan start nad mladim Posrbicom, koji je morao da napisti igru u bolovima i patnji a do tada je zario i palio terenom, pa smo uzrok poraza potrazili upravo u toj cinjenici, kao i u tome a su sudije bile namestene, jer da je bilo regularno mi bi pobedili :)Na Flegmino odusevljenje saznali smo da je kelner navijac Zvezde, pa je sa nama podelio par opservacija koje je jedini grobar medju nama u kafani ispratio blagim prevrtanjem ociju
harper lee Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dobar fudbal sinoc. Posto grobara nije bilo dovoljno, Petkovic i BW su presli kod njih pa su ekipe bile:Rodja, Flegma, Aca, goofs, petkovic, BWLebron, Preza, Posrbica, Harper, Zidan, jaPosle dosta preokreta mrski neprijatelj pobedio golom Petkovica u pretposlednjem minutu 11-10. Na obe srtane je bilo nekoliko neverovatno glupih golova, ali je bilo i lepih zgoditaka. Sve u svemu, zabelezili smo brutalan start nad mladim Posrbicom, koji je morao da napisti igru u bolovima i patnji a do tada je zario i palio terenom, pa smo uzrok poraza potrazili upravo u toj cinjenici, kao i u tome a su sudije bile namestene, jer da je bilo regularno mi bi pobedili :)Na Flegmino odusevljenje saznali smo da je kelner navijac Zvezde psihopata, pa je sa nama podelio par opservacija koje je jedini grobar medju nama u kafani ispratio blagim prevrtanjem ociju
Muwan Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Sve u svemu, zabelezili smo brutalan start nad mladim Posrbicom, Ko je bio Gaj?
harper lee Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ko je bio Gaj?Barry White. Doduse, tvrdio je posle da nije bio faul ali taj je tvrdio i da mi nismo osteceni protiv Turske tako da mu niko nije poverovao.
Recommended Posts