Nemanja Posrbica Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 (edited) Ako dodje i Venom ima nas 8... sta bi sa ostalima? Belaj, Aca, Sinisa, mozda povratnik Rodja, ili Lebron, Zidan, goofs... ima li koga?Ako mislimo na istog Sinišu, ja vidim da se prijavio...Lebron je prehlađen. Edited August 17, 2010 by Nemanja Posrbica
Muwan Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 oukej, no problemo. na spisku.Smorenko, pronađi Acu. Filipe, pronađi Belaja. Adaševiću, loži te Goranz.
adasevic Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ako mislimo na istog Sinišu, ja vidim da se prijavio...Lebron je prehlađen.Vidi stvarno :)
Filipenko Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dobar dečko, vidi se da je naš™ :s_p:Belaj ne dolazi, reakcija već slavi.
harper lee Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Dobar dečko, vidi se da je naš™ :s_p:Belaj ne dolazi, reakcija već slavi.Nece imati sta da slavi posto nas nece biti dovoljno. Dakle, to vam je taktika. Kad namirisete poraz ne dolazi vas dovoljno. <_<
Nemanja Posrbica Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ako nije problem da se što pre dogovorimo da li igramo ili ne, da bi napravio plan za popodne i večeras.
harper lee Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Ja rekoh da dolazim, valjda nas ima deset onda.Bas me cudi sto ti niko ne veruje. <_< A ispaljivanje devetoro ljudi da zapale do Zvezdare i shvate da si ih povukao za nos bas bi ti lepo stajalo u kolekciji vrhunskih prenkova koje si napravio.
Goranz Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zar to da uradim ljudima koje cenim i postujem... u svakom slucaju, odlucite sto pre, ja sam rekao da dolazim.
harper lee Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Zar to da uradim ljudima koje cenim i postujem... u svakom slucaju, odlucite sto pre, ja sam rekao da dolazim.Hajde neka se jave drugi. Ja cu, kao i svaki drugi naivac, da ti poverujem. Dakle, momci, imate sat vremena da se odlucite.
Goranz Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Delija, Filip, Beowl, Posrbica, harper, Barry, Aca, Adasevic, Venom i ja... to je valjda to.
Muwan Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 U najgorem slučaju idemo na vopi tako da nema frke. Dolazimo.
Recommended Posts