Jump to content
IGNORED

Forumaški fudbal, sezona 2007/2009.

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Pa nije bas prevoz u pitanju, za to cu se snaci, nego porodicne obaveze. AKo sveobavim na vreme ondak dolazim, ali opet to ne zavisi od mene, a inace gde si ti s prevozom?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• nebojsapetkovic

725

• harper lee

696

• Filipenko

552

• adasevic

524

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Pa nije bas prevoz u pitanju, za to cu se snaci, nego porodicne obaveze. AKo sveobavim na vreme ondak dolazim, ali opet to ne zavisi od mene, a inace gde si ti s prevozom?
Vozdovac,ali nije frka i negde van Vozdovca...
Posted

Fala na ponudi, al nazalost to ovog puta nije problem u prevozu, nego necem drugom. Ako ne budem mogao da dodjem, moje misli ce biti uz ekipu :)

Posted

Auuu al smo oslabljeni brojnim otkazima...Prvo nam ode britki stoper Smorenko, pa vihorno krilo Madball... Sta li je sledece...

Posted

Pravi trenutak da nam se pridruzi stameni Brazilac :)Vidis kakva brzanija posle samo 1 racije u Uzicu :lol:

Posted
Pravi trenutak da nam se pridruzi stameni Brazilac :)
Moracu da se konsultujem sa svojim menadzerom pa da zauzmem 1 mesto u bedemu ispred Lebrona...
Posted
Moracu da se konsultujem sa svojim menadzerom pa da zauzmem 1 mesto u bedemu ispred Lebrona...
Al moras da imas i neki upadljiv nadimak. POsto je Dzon zauzeto, mogao bi da budes Jack? :unsure:
Posted
Fala na ponudi, al nazalost to ovog puta nije problem u prevozu, nego necem drugom. Ako ne budem mogao da dodjem, moje misli ce biti uz ekipu :)
Aman vidis da te covek zove na date !!!!!
Posted
Aman vidis da te covek zove na date !!!!!
Od tebe se očekuju slike. :wink:
Posted (edited)

Elem, za sve one koji se dvoume da li doći večeras, ali i za ostale, veoma bitna stavka:Sledeće 2 nedelje Forumaški Fudbal se aće™ igrati. Sledeća dva termina padaju tačno na Novu Godinu i na Božić. Moraćemo i da ispregovaramo sutra u vezi sa tim, mada mislim da neće biti problema, tj. da ni oni neće raditi tada. Pride, kroz tri nedelje je pak srpska nova. Pa vi vidite. Još sutra se možemo okupiti, izigrati, naždrati, biti legitimisani od policije, slušati policiju kako im se preko motorole dobacuje "Adašević...Adašević". Pa vi vidite!Pozdrav svima i vidimo se u balonu, pre ćevapa!

Edited by Filipenko
Posted
Elem, za sve one koji se dvoume da li doći večeras, ali i za ostale, veoma bitna stavka:Sledeće 2 nedelje Forumaški Fudbal se aće igrati. Sledeća dva termina padaju tačno na Novu Godinu i na Božić. Moraćemo i da ispregovaramo sutra u vezi sa tim, mada mislim da neće biti problema, tj. da ni oni neće raditi tada. Pride, kroz tri nedelje je pak srpska nova. Pa vi vidite. Još sutra se možemo okupiti, izigrati, naždrati, biti legitimisani od policije, slušati policiju kako im se preko motorole dobacuje "Adašević...Adašević". Pa vi vidite!Pozdrav svima i vidimo se u balonu, pre ćevapa!
13. je nedelja tako da do ponedeljka uvece svi koji se budu pretoksikovali mogu da se oporave uz dovoljne kolicine kisele vode. Ocekujem da broj izostanaka na tom fuzbalu bude zanemarljiv. Kriticniji je recimo naredni ponedeljak (21.) kao drugi dan Svetog Jovana. Ja tad sigurno ne dolazim, a verujem i dobar broj onih koji slave ili idu na slavu taj dan... A veceras se naravno vidimo :)
Posted
Nazalost moracu da otkazem za veceras
Na čiju žalost?
Posted

Na zalost svoje ekipe koja ostaje bez stubova odbrane