madball Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 (edited) 9. Don Ciko Felipe Kaetano... Edited December 17, 2007 by madball
nebojsapetkovic Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Baš me interesuje ko li će da se predstavi kao Blek Stena???
LeBron Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Temperatura me lomi i mislim da pobedjuje u odnosu na fudbal...nece me veceras biti medju stativama toplog Foota...ako budem mogao doci cu da gledam...
nebojsapetkovic Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Temperatura me lomi i mislim da pobedjuje u odnosu na fudbal...nece me veceras biti medju stativama toplog Foota...ako budem mogao doci cu da gledam...Sumnjivo je to meni! Da li je posredi svadja sa kapitenom? Ili saveti iz fudbalskom podzemlja, koji ti kazu da je bolje da prijavis temperaturu...
*edited by mod Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Propustih FF u zadnjem trenutku. Novogdisnji period pa sam bio zadrzan poslom.Kako je proslo?
smorenko Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Tvoji su opet dobili 7 ili 8 :4.Opet cvrsta odbrana do 40 minuta, samo ovog puta je bilo 10 minuta pred kraj 5:4.Nama je glavni hendikep bio neigranje Lebrona. Covek je bolestan dosao da iskaze 1 solidarnost sa saigracima.
Recommended Posts