Muwan Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mi ne strahujemo ali će praseći fond u okolini Pahuljice debelo da nagrabusi.
teacher Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mi ne strahujemo ali će praseći fond u okolini Pahuljice debelo da nagrabusi.Ne znam za prasiće, ali od povratka Filipenka na zeleni teren, sve je manje onih pasa lutalica pored balona...
nebojsapetkovic Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 (edited) OK prijavili smo se za fudbal, samo da vidimo ko će da ponese plejstejšn... Edited September 4, 2009 by nebojsapetkovic
smorenko Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 (edited) Minus za danasnje druzenje. Vidimo se u utorak. Edited September 4, 2009 by smorenko
nebojsapetkovic Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Hoće li nas biti? Da li uopšte da se cimam da dolazim?
madball Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Iskljucite me na malo duzi period...GoranZ ce vam objasniti detalje moje povrede
harper lee Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ovoga puta izgleda da ce Mrzitelji da se skupe na kilo a nas koliko dodje. Ciganska posla. <_< Nebojsa, dizi tu mrcinu od Adasevica iz kreveta.
Goranz Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Velika ljaga je pala na petorku petkovic, Rodja, Filipenko, teacher i harper, buduci da su dozvolili da im rekreativac poput mene da osam golova.
teacher Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Goranz dao 8 golova. Taj nonšalantni golgeter dugog koraka i rutiner kad se radi o postizanju golova, taj velemajstor na petoparcu, taj vaskrsli Dragan Mance forumskog fudbala, dočekao je da ga na rukama nose drugovi iz tima. Dugo, dugo će se pamtiti i prepričavati događaji iz enterijera balona Trudbenik tokom ove noći punog meseca i punih golmanskih mreža (14-13)...
LeBron Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Goranz dao 8 golova. vratio se golman, sto je dao dao je...
Recommended Posts