September 4, 200915 yr Mi ne strahujemo ali će praseći fond u okolini Pahuljice debelo da nagrabusi.Ne znam za prasiće, ali od povratka Filipenka na zeleni teren, sve je manje onih pasa lutalica pored balona...
September 4, 200915 yr OK prijavili smo se za fudbal, samo da vidimo ko će da ponese plejstejšn... Edited September 4, 200915 yr by nebojsapetkovic
September 4, 200915 yr Minus za danasnje druzenje. Vidimo se u utorak. Edited September 4, 200915 yr by smorenko
September 4, 200915 yr Iskljucite me na malo duzi period...GoranZ ce vam objasniti detalje moje povrede
September 4, 200915 yr Ovoga puta izgleda da ce Mrzitelji da se skupe na kilo a nas koliko dodje. Ciganska posla. <_< Nebojsa, dizi tu mrcinu od Adasevica iz kreveta.
September 4, 200915 yr Velika ljaga je pala na petorku petkovic, Rodja, Filipenko, teacher i harper, buduci da su dozvolili da im rekreativac poput mene da osam golova.
September 4, 200915 yr Goranz dao 8 golova. Taj nonšalantni golgeter dugog koraka i rutiner kad se radi o postizanju golova, taj velemajstor na petoparcu, taj vaskrsli Dragan Mance forumskog fudbala, dočekao je da ga na rukama nose drugovi iz tima. Dugo, dugo će se pamtiti i prepričavati događaji iz enterijera balona Trudbenik tokom ove noći punog meseca i punih golmanskih mreža (14-13)...