teacher Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: teško pored vladanka, marka markovića, da ne pominjem vedete radio beograda jordana i onog drugog što je prenosio fudbal. a tu je i nikita... nemoj jordana jbt, nikita je svakako srpski broj 1
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 3 hours ago, teacher said: nemoj jordana jbt što ne jordan? ne pada mi na pamet nikakva gadost ili nesposobnost u stvari prvi na pameti mi je bio mijailo kostić(valjda se tako zvao/zove
porucnik vasic Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: a to za duška, drugo je vreme bilo. neuporedivo potpuno Јесте покојни Слоба је својим лудилом био један од оних који је иницирао то ново време. Пантић и Анђус су два лица те нове медаље, а Милојко је напросто ћубре. Остварен или не.
porucnik vasic Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Ух, ја бих се забринуо када бих ово написао.
teacher Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: što ne jordan? ne pada mi na pamet nikakva gadost ili nesposobnost u stvari prvi na pameti mi je bio mijailo kostić(valjda se tako zvao/zove nema gadosti, jordan je verovatno bio pošteno čeljade (mada mi njegovo avanzovanje sredinom 90-ih na RTS-u i prenosi nacionalnog tima, mirišu na neki jul, ali dobro, tada je dobrosav gajić bio urednik sportske redakcije)
kralj Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Gde je Jordan prenosio? Ja ga uopšte ne pamtim sa TV-a.
kud u maglu Simoviću Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 rts. u nekoj fazi, mislim u vreme wc 94e su transferovali jordana i mijaila/mijajla da prenose na tv rts. od tada datira ono živino 2:0 je najopasniji rezultat, valjda su komentarisali već završenu utakmicu on i jordan, a ostalo je istorija
levi Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 (edited) par derbija za vreme sankcija u svakom slučaju neuporediva karijera sa Milojkovom Edited December 5, 2017 by levi
John Coltrane Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 Jedino onaj specijal na kraju dana sa pregledom golova WC94.
teacher Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: rts. u nekoj fazi, mislim u vreme wc 94e su transferovali jordana i mijaila/mijajla da prenose na tv rts. od tada datira ono živino 2:0 je najopasniji rezultat, valjda su komentarisali već završenu utakmicu on i jordan, a ostalo je istorija 2:0 je najopasniji rezultat je sa utakmice Španija-J.Koreja sa SP 1994., koja se prenosila odloženo, pa je kreten znao rezultat. ne sećam se ko je to prenosio. a jordan je bio komentator tokom narednih kvalifikacija, mislim protiv severne irske i slovačke
darkonet Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 mislim da je Jordan komentarisao onu TV Ligu sampiona ako se ne varam od svih komentatora meni je Milojkov glas vrhunski, Vladanka i njegovo mrtvilo a la Lazo Bakmaz nisam mogao da podnesem
darkonet Posted December 5, 2017 Posted December 5, 2017 mada sad gledam nesto, tu Ligu sampiona su svi prenosili, Marko Markovic, Mihajlovski, Petar Lazovic
teacher Posted December 5, 2017 Author Posted December 5, 2017 lazo bakmaz je kraljevao tv ligom šampiona, kao i petar coka lazović
Recommended Posts