Jump to content

Zabraniti prvenstvo?

206 members have voted

1. 1. Da li treba prekinuti JSL i takmičenja koja organizuje FSS?

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

• Author
1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

teško pored vladanka, marka markovića, da ne pominjem vedete radio beograda jordana i onog drugog što je prenosio fudbal. a tu je i nikita...

nemoj jordana jbt, nikita je svakako srpski broj 1

3 hours ago, teacher said:

nemoj jordana jbt

što ne jordan? ne pada mi na pamet nikakva gadost ili nesposobnost
u stvari prvi na pameti mi je bio mijailo kostić(valjda se tako zvao/zove

3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

a to za duška, drugo je vreme bilo. neuporedivo potpuno

Јесте покојни Слоба је својим лудилом био један од оних који је иницирао то ново време.

Пантић и Анђус су два лица те нове медаље, а Милојко је напросто ћубре. Остварен или не.

Bole Milojkove istine.

Ух, ја бих се забринуо када бих ово написао. 

A sta mu ti toliko zameras?

• Author
3 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

što ne jordan? ne pada mi na pamet nikakva gadost ili nesposobnost
u stvari prvi na pameti mi je bio mijailo kostić(valjda se tako zvao/zove

nema gadosti, jordan je verovatno bio pošteno čeljade (mada mi njegovo avanzovanje sredinom 90-ih na RTS-u i prenosi nacionalnog tima, mirišu na neki jul, ali dobro, tada je dobrosav gajić bio urednik sportske redakcije)

Gde je Jordan prenosio? Ja ga uopšte ne pamtim sa TV-a.

rts. u nekoj fazi, mislim u vreme wc 94e su transferovali jordana i mijaila/mijajla da prenose na tv rts. od tada datira ono živino 2:0 je najopasniji rezultat, valjda su komentarisali već završenu utakmicu on i jordan, a ostalo je istorija

par derbija za vreme sankcija

u svakom slučaju neuporediva karijera sa Milojkovom

Edited by levi

Jedino onaj specijal na kraju dana sa pregledom golova WC94.

• Author
6 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

rts. u nekoj fazi, mislim u vreme wc 94e su transferovali jordana i mijaila/mijajla da prenose na tv rts. od tada datira ono živino 2:0 je najopasniji rezultat, valjda su komentarisali već završenu utakmicu on i jordan, a ostalo je istorija

2:0 je najopasniji rezultat je sa utakmice Španija-J.Koreja sa SP 1994., koja se prenosila odloženo, pa je kreten znao rezultat. ne sećam se ko je to prenosio. a jordan je bio komentator tokom narednih kvalifikacija, mislim protiv severne irske i slovačke

mislim da je Jordan komentarisao onu TV Ligu sampiona ako se ne varam

od svih komentatora meni je Milojkov glas vrhunski, Vladanka i njegovo mrtvilo a la Lazo Bakmaz nisam mogao da podnesem

mada sad gledam nesto, tu Ligu sampiona su svi prenosili, Marko Markovic, Mihajlovski, Petar Lazovic

• Author

lazo bakmaz je kraljevao tv ligom šampiona, kao i petar coka lazović