Jump to content
IGNORED

Pogodi logo

woodooinstalater

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ryan Franco

46

• woodooinstalater

40

• le petit nicolas

29

• bus

14

Posted

nije recycling, nisu nuklearke, oil je u pitanju

Posted

Niko ne zna šta to sijaaaa... :-)Ja nemam vremena da kopam po netu, ali bi bilo lepo da ili neko pogodi, ili da dobijemo još koji hint.

Posted

inspekcija nafte je u pitanju! aj pogodi pa da krenemo dalje :)

Posted

Ne ide ovo nikako <_< Daj jos koji hinat

Posted

meni se ovako tugaljivkasto-zalostivna kombinacija serpaplave i sive ni ne trazi :( da su bar to oziveli s malo neke tople boje, kao ovi:post-131-12886117487035.jpgpoz

Posted
meni se ovako tugaljivkasto-zalostivna kombinacija serpaplave i sive ni ne trazi :( da su bar to oziveli s malo neke tople boje, kao ovi:
Бар прекрсти слику... ал' ово је сувише лако и без тога:where does a bee go to pee?to the bee pee station(која сасвим лепо цури, као што је уосталом цурио ноћни суд* у Зрењанину некад)*

Враћали смо се око поноћи поред суда, а унутра гори светло... аха, суд ради ноћу, дакле то је ноћни суд. Ал' гле уз степениште траг мокраће... дакле ради, ал' је бушан.

Posted
:lol: to i nije bilo za pogadjanje, svi znaju. samo primer kako naftasi umeju da budu koloristicno-pastoralni :D . a ne ko ovi gore, mora da su neki germanci.ps. gde obitava maheem? ako je na sportu, nek ga neko zovne da nas odglavi.i jos samo ovo: zemlja zove mekkejba.. krrrr... khhhh... zjuuuu... poz
Posted

ako je sport skakutanje po brodovima i rezervoarima ondak sam tamo :) hint za onaj gadan logo: nova kontrolna kuća. izbacili su Jugoinspekt iz NISa

Posted (edited)
Header_Web_Banner_03.jpgsaybolt port adriatica, deo core laboratoriescorelab_corp%20content.jpgsad je bilo lako izguglati <_< nerešivo! Edited by McCabe
Posted (edited)
MySpace Unveils New, Artsy Logo...jedan od komentara: "Only two more characters left and myspace will forever be deleted from the internet"Evo jednog lakog, ali meni savršenog:logolz.png Edited by papapavle
Posted

ajde neko drugi, meni ništa ne pada na pamet...

Posted (edited)
tjah nisam očekivao da će majspejs tako brzo biti otkriven..
Bio bi i brže da nije bio postavljen u gluvo mi doba noći - moji pogoci ovde bi trebalo da se množe nekim koeficijentom...Evo još jednog lakhog, da malo podmažemo temu:logo2rc.png Edited by papapavle