October 25, 201014 yr Niko ne zna šta to sijaaaa... :-)Ja nemam vremena da kopam po netu, ali bi bilo lepo da ili neko pogodi, ili da dobijemo još koji hint.
November 1, 201014 yr meni se ovako tugaljivkasto-zalostivna kombinacija serpaplave i sive ni ne trazi :( da su bar to oziveli s malo neke tople boje, kao ovi:poz
November 1, 201014 yr meni se ovako tugaljivkasto-zalostivna kombinacija serpaplave i sive ni ne trazi :( da su bar to oziveli s malo neke tople boje, kao ovi:Бар прекрсти слику... ал' ово је сувише лако и без тога:where does a bee go to pee?to the bee pee station(која сасвим лепо цури, као што је уосталом цурио ноћни суд* у Зрењанину некад)* Враћали смо се око поноћи поред суда, а унутра гори светло... аха, суд ради ноћу, дакле то је ноћни суд. Ал' гле уз степениште траг мокраће... дакле ради, ал' је бушан.
November 1, 201014 yr to i nije bilo za pogadjanje, svi znaju. samo primer kako naftasi umeju da budu koloristicno-pastoralni :D . a ne ko ovi gore, mora da su neki germanci.ps. gde obitava maheem? ako je na sportu, nek ga neko zovne da nas odglavi.i jos samo ovo: zemlja zove mekkejba.. krrrr... khhhh... zjuuuu... poz
November 3, 201014 yr ako je sport skakutanje po brodovima i rezervoarima ondak sam tamo :) hint za onaj gadan logo: nova kontrolna kuća. izbacili su Jugoinspekt iz NISa
November 3, 201014 yr saybolt port adriatica, deo core laboratoriessad je bilo lako izguglati <_< nerešivo! Edited November 3, 201014 yr by McCabe
November 3, 201014 yr MySpace Unveils New, Artsy Logo...jedan od komentara: "Only two more characters left and myspace will forever be deleted from the internet"Evo jednog lakog, ali meni savršenog: Edited November 3, 201014 yr by papapavle
November 3, 201014 yr tjah nisam očekivao da će majspejs tako brzo biti otkriven..doduše, ne tako brzo kao San Francisco Municipal Railway ali ipak... :)
November 3, 201014 yr tjah nisam očekivao da će majspejs tako brzo biti otkriven..Bio bi i brže da nije bio postavljen u gluvo mi doba noći - moji pogoci ovde bi trebalo da se množe nekim koeficijentom...Evo još jednog lakhog, da malo podmažemo temu: Edited November 3, 201014 yr by papapavle