maheem Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 nije recycling, nisu nuklearke, oil je u pitanju
papapavle Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Niko ne zna šta to sijaaaa... :-)Ja nemam vremena da kopam po netu, ali bi bilo lepo da ili neko pogodi, ili da dobijemo još koji hint.
maheem Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 inspekcija nafte je u pitanju! aj pogodi pa da krenemo dalje :)
le petit nicolas Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 meni se ovako tugaljivkasto-zalostivna kombinacija serpaplave i sive ni ne trazi :( da su bar to oziveli s malo neke tople boje, kao ovi:poz
расејан Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 meni se ovako tugaljivkasto-zalostivna kombinacija serpaplave i sive ni ne trazi :( da su bar to oziveli s malo neke tople boje, kao ovi:Бар прекрсти слику... ал' ово је сувише лако и без тога:where does a bee go to pee?to the bee pee station(која сасвим лепо цури, као што је уосталом цурио ноћни суд* у Зрењанину некад)* Враћали смо се око поноћи поред суда, а унутра гори светло... аха, суд ради ноћу, дакле то је ноћни суд. Ал' гле уз степениште траг мокраће... дакле ради, ал' је бушан.
le petit nicolas Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 to i nije bilo za pogadjanje, svi znaju. samo primer kako naftasi umeju da budu koloristicno-pastoralni :D . a ne ko ovi gore, mora da su neki germanci.ps. gde obitava maheem? ako je na sportu, nek ga neko zovne da nas odglavi.i jos samo ovo: zemlja zove mekkejba.. krrrr... khhhh... zjuuuu... poz
maheem Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ako je sport skakutanje po brodovima i rezervoarima ondak sam tamo :) hint za onaj gadan logo: nova kontrolna kuća. izbacili su Jugoinspekt iz NISa
Ryan Franco Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 (edited) saybolt port adriatica, deo core laboratoriessad je bilo lako izguglati <_< nerešivo! Edited November 3, 2010 by McCabe
papapavle Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 (edited) MySpace Unveils New, Artsy Logo...jedan od komentara: "Only two more characters left and myspace will forever be deleted from the internet"Evo jednog lakog, ali meni savršenog: Edited November 3, 2010 by papapavle
Ryan Franco Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 tjah nisam očekivao da će majspejs tako brzo biti otkriven..doduše, ne tako brzo kao San Francisco Municipal Railway ali ipak... :)
Ryan Franco Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 ajde neko drugi, meni ništa ne pada na pamet...
papapavle Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 (edited) tjah nisam očekivao da će majspejs tako brzo biti otkriven..Bio bi i brže da nije bio postavljen u gluvo mi doba noći - moji pogoci ovde bi trebalo da se množe nekim koeficijentom...Evo još jednog lakhog, da malo podmažemo temu: Edited November 3, 2010 by papapavle
Recommended Posts