Jump to content
IGNORED

Fast and ugly

čekmeže

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Milogled Bluff

238

• assück

135

• B_B

92

• henrik larsson

90

Posted

Samo godinu dana od njihove prve svirke uživo 1983., gde su ih gledali kao sedmo svetsko čudo, ladno su dobili već fanove u prvim redovima. :ziga:

Ne treba zaboraviti da tada nije bilo interneta, fejsa, jutjuba, instagrama, već si info o bendu mogao dobiti od uveta do uveta. :ziga:

Posted

Accept u potpunosti potpadaju pod ovu temu: brzi a pevač Udo ružan ko tropska noć u ovim oasivnim krajevima....

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Edited by napadaj
Posted

Obožavam ovu nežnu pesmu ... :heart:

Bastard sons beget your cunting daughters,
Promiscuous mothers with your incestuous fathers.
Engreat souls condemned for all eternity,
Sustained by immoral observance a domineering deity.

Posted (edited)

Edited by Kreator
Posted

Ladno sam pomislio da je ovo Stefan Babović na thumb-u 

Posted (edited)

Večita dilema : Koji je najstariji album Death metala? Possessed - Seven Churches ili Death - Scream Bloody Gore?

Iako je album Seven Churches snimljen godinu ranije ( mart/april1985) od Scream Bloody Gore (novembar 1986 - ali realizovan tek u novembru 1987) mnogi kažu da je Death Scream Bloody Gore kao praaaviii Death Metal dok je Possessed više thrash.

Ne treba zaboraviti tu ni Morbid Angel koji je formiran još pre njih,već 1983.g. Napravili su čak i demo album Abominations of Desolation u maju 1986, znači između ova dva albuma prvenaca Posssessed i Death.

Prva numera na tom nikad objavljenom završenom albumu je bila legendarna pesma "Chapel of Ghouls" (kasnije je snimljena na albumu Altars of Madness) ali bend nije bio zadovoljan kako je to zvučalo pa su odustali od realizacije. Bez obzira na taj njihov potez ja bih i njih stavio kao pionire Death metala zajedno sa Death i Possessed. 

Edited by Kreator
Posted (edited)

Meni je ipak nekako prvi jači i čudovišniji glas od klasičnog speed-thrash metala bio glas Tom Angelripper-a (Sodom) i Mille Petrozza (Kreator). Pa čak i danas posle toliko godina Tom i Mille mi imaju više death glas od Jeff Beccera.

Kada čujem pesme sa Persecution Mania albuma (1987) i Pleasure to Kill (koji je realizovan čak godinu dana pre Scream Bloody Gore od Death-a), nekako mi zvuče više Death nego bilo koja pesma sa Possessed - Seven Churches. Ne znam, možda zato što sam ih prvi put čuo kao klinac sa 16 - 17 godina (Nuclear Winter i Pleasure to Kill) dok sam Possessed čuo prvi put tek par godina kasnije.

Meni je ovo više death metal nego Possessed 

Ili još sa Kreatorovog prvog albuma Endless Pain, koji je realizovan kad i Possessed - Seven Churches - u martu 1985. 

Endless Pain - Total Death :

Ali oni su iz Nemačke a Amerikanci računaju samo šta je stiglo iz njihove Floride ......

(Namerno ne spominjem Sodom prvi album jer je produkcija baš očajna ( album - Obsessed by Cruelty)

Edited by Kreator
  • Wub 1
Posted

Glas čist Death Metal a muzika Motorhead :evilsmile:

• Wub 1