Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filmski kviz

Featured Replies

pa ja sam povezala fincher+billy idol = jim morrison sto znaci da si postavio ambiguous question.
Izgleda da jesam...no nisam imao takvu nameru. Postoji osoba koja je studirala i bila prijatelj sa Morisonom (a nije FF Kopola) a radila je sa Finčerom na jednom filmu.
  • Replies 4.2k
  • Views 219.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

with all do respect to your dinosaurs knowledge kenja mi se od vaseg pretencioznog tona, ukljucujuci i malog ulisa aka hustler u vasu grupicu.bukvalno mi se ne igra kad vam procitam pitanje...pa se zabavljam tako sto vas zamisljam u medjusobnom threesome :)

Edited by mustang

znam sa kim je bio u srednjoj skoli zato.jedino judie foster kao coppertone girl/nije, nije...znam/ma da se nisi ti zaneo pa mislis na van morrisona?

znam sa kim je bio u srednjoj skoli zato.jedino judie foster kao coppertone girl/nije, nije...znam/ma da se nisi ti zaneo pa mislis na van morrisona?
Ne, mislim na Džima. Zajedno su upisali UCLA univerzitet.Ista osoba, pored navedenih, povezuje Majkla Mena i Spilberga.

U pitanju je Erik Rot, scenarista Minhena, Insajdera i Bendžamina Batona, Morisonov školski drug.Ko želi neka nastavi.

juce ponovo odgledah, kakav film!3 konja na bregu i covek ispred njihfilm?

Majkl Klejton

Dve scene. Obe u neobičnom kontrapunktu dva socijalna sloja. Jedna, evropska u restoranu gde za dva susedna stola sede: za jednim siromašni sin i toga dana unesrećeni otac, a za drugim zadovoljno dete sa svojom dovoljno imućnom porodicom. Druga, američka u vagonu u metrou u noći jedni naspram drugih: momak i devojka siromašnih geta nasuprot raspoložena dva mlada para iz tipične srednje klase. U prvoj sceni, tu su špagete; u drugoj, tu su prljave devojačke cipele.Filmovi?

1. kradljivac bicikala. scena u restoranu

1. Da. (Hustler)2. ?

2. Ratnici podzemlja, moguće

1. Da. (Hustler)2. Da. (kobni zelaya)Nek postavi ko hoce od vas dvojice...

smrt kog drzavnika je opevana u pesmi jednog hercegovackog guslara, za koju je kasnije jedan, valjda, makedonac napravio dokumentarnu pozadinu i to izlagao svetom?inace pesma je do panja precizna, cak ima i imena doktora koja su primila preminulog u urgentno

Edited by Hustler