February 7Feb 7 Jeste 😁 a ste brzi na okidacu 😁👏👏Gledah ga sinoc malo u American Yacuza 😍 A ovo:U kom filmu je glas glumca morao biti doradjen u post jer mu je macka u krilu predela preglasno? 😂 Edited February 7Feb 7 by mustang
February 7Feb 7 I kako se zove cuveni vristanje zvuk, pojavio se u preko 400 filmova ukljucujuci star wars, toy story, indijana dzons, skorasnji naked gun sa pamelom anderson 😁. Original potice iz '51, ime veze sa aligatorima
February 7Feb 7 Just now, Jimmy Kowalski said:Moguce Brandova u Kumu.Jeste! 👏👏👏 Svaka cast na brziniPostavila sam jos jedno pitanje 😁 Edited February 7Feb 7 by mustang
February 7Feb 7 Na njega ne znam iz glave, a mrzi me da guglam..Inace, bas sam prosli vikend zaredjao sa Viggom, prvo History of Violence, pa Eastern Promises, pa se zato lako setio..
February 7Feb 7 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Na njega ne znam iz glave, a mrzi me da guglam..Inace, bas sam prosli vikend zaredjao sa Viggom, prvo History of Violence, pa Eastern Promises, pa se zato lako setio..Opasan glumac. Suptilno jak. Ja opet pogledala another round sa mads mikkelsen.... Sita se isplacem sto od srece sto od "oslobodjenja" na kraju. To je to od zivota. ❤️❤️❤️
February 7Feb 7 1 hour ago, mustang said:I kako se zove cuveni vristanje zvuk, pojavio se u preko 400 filmova ukljucujuci star wars, toy story, indijana dzons, skorasnji naked gun sa pamelom anderson 😁.Original potice iz '51, ime veze sa aligatorimaWilhelm scream
February 9Feb 9 Koji od živih, aktuelnih i aktivnih crnih glumaca je prisutvovao sahrani Martina Lutera Kinga, a da to baš, na prvu i ne biste pomislili?Trivia je pitanje, pa ukoliko je potrebno, daću pomoć. Edited February 9Feb 9 by Ras
February 9Feb 9 54 minutes ago, pariah said:S. L. Džekson mislim čak i nosio kovčeg.Ne znam za kovceg. Mladi S.L. Dzekson, ucenik, student, pre glume. Pricao je o svom aktivizmu tih godina
February 9Feb 9 Jeste SL Džekson.Mislim da je imao neka protokolarna zaduženja, ali ni ja ne znam za detalj o nošenju kovčega.
February 9Feb 9 Koji legendarni rodonačelnik jednog filmskog žanra ima kameo ulogu u Kad Jaganjci Utihnu?