Аврам Гојић Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 (edited) mozdaChris Marker ili Jacques Demy?Filbi iz izgnanstva porucuje: tacno je, Chris Marker i njegov macak-avatar.Postavljaj pitanje. Edited March 14, 2010 by vasudeva418 Link to comment
pyrky Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Filbi iz izgnanstva porucuje: tacno je, Chris Marker i njegov macak-avatar.Postavljaj pitanje.(nek postavi neko drugi ako je ovo vec bilo nisam dobro pratio temu),Inspirisan gledanjem po 15-ti jubilarnii put, Sem dobija konopac, Frodo zvezdanu svetlost sta dobija Gimli Link to comment
Bebler Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 (nek postavi neko drugi ako je ovo vec bilo nisam dobro pratio temu),Inspirisan gledanjem po 15-ti jubilarnii put, Sem dobija konopac, Frodo zvezdanu svetlost sta dobija GimliTri dlake? Ili fininje rečeno vlasi? Link to comment
Ajant23 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 (edited) Tri dlake? Ili fininje rečeno vlasi? Hajde odmah postavi novo pitanje :) Edited April 17, 2010 by Ajant23 Link to comment
Bebler Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Hajde odmah postavi novo pitanje :)Merci, merci beaucoup.У којем се филмском остварењу ова сцена може видети уколико добро обратите пажњу? (надам се да су визуелне асоцијације допуштене правилима) Link to comment
Aleksija Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 fight club (steta sto na forumu ne sme da se okaci slika /muskog/ penisa u erekciji, ovako samo nagadjam)(zao mi pogodi filma, al ne znam da li je proftabilno ozivljavati ga) Link to comment
MocaVukotic Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 da nije color of night? bruce willis u bazenu. Link to comment
korindjar Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 fight club (steta sto na forumu ne sme da se okaci slika /muskog/ penisa u erekciji, ovako samo nagadjam)(zao mi pogodi filma, al ne znam da li je proftabilno ozivljavati ga)kako ne sme? na b92 sam ja kacio bas ovaj iz fight cluba (ako je ovaj iz fc), a ovde je kacen onaj iz uvoda persone Link to comment
Bebler Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 fight club (steta sto na forumu ne sme da se okaci slika /muskog/ penisa u erekciji, ovako samo nagadjam)(zao mi pogodi filma, al ne znam da li je proftabilno ozivljavati ga)Znao sam da je lako pitanje.Nastavi. Link to comment
Aleksija Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Znao sam da je lako pitanje.Nastavi.ma kakvi lako, nego sam ja ekspert :)evo nesto sasvim drugacije: o prikazivanju ovog filma na nacionalnoj televiziji raspravljao je i jedan parlament; navodno (jer je izgleda nemoguce dobiti tacne cifre) je ovo film sa najboljim ikad odnosom izmedju ulozenog i zaradjenog. Link to comment
Ajant23 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Odala te je zagrada... Odmah sam se setio Ebertove priče da film nije zaradio toliko nego je mafila prala novac i to...Duboko grlo Link to comment
Aleksija Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 da, to je razlog zasto se ne moze biti decidiran.nastavi Link to comment
Ajant23 Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Glumac koji je trenutno na robiji, prošle godine osuđen na 10 godina, počeo je karijeru u filmu koji je režirao drugi glumac po adaptaciji koju je treći glumac uradio na osnovu sopstvenog pozorišnog komada. Inače, u filmu igraju sva trojica i to praktično tri najveće uloge.Film? Link to comment
MocaVukotic Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 bronx talede niro - palminteri - brancato? Link to comment
Recommended Posts