Jump to content
IGNORED

Filmski kviz

apotekarica

Recommended Posts

mozdaChris Marker ili Jacques Demy?
Filbi iz izgnanstva porucuje: tacno je, Chris Marker i njegov macak-avatar.Postavljaj pitanje. Edited by vasudeva418
  • Replies 4.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Ulis

668

• MocaVukotic

602

• Ajant23

477

• kobni zelaya

304

Top Posters In This Topic

Posted Images

Filbi iz izgnanstva porucuje: tacno je, Chris Marker i njegov macak-avatar.Postavljaj pitanje.
(nek postavi neko drugi ako je ovo vec bilo nisam dobro pratio temu),Inspirisan gledanjem po 15-ti jubilarnii put, Sem dobija konopac, Frodo zvezdanu svetlost sta dobija Gimli
  • 1 month later...
(nek postavi neko drugi ako je ovo vec bilo nisam dobro pratio temu),Inspirisan gledanjem po 15-ti jubilarnii put, Sem dobija konopac, Frodo zvezdanu svetlost sta dobija Gimli
Tri dlake? Ili fininje rečeno vlasi?
:Hail: Hajde odmah postavi novo pitanje :)
Merci, merci beaucoup.У којем се филмском остварењу ова сцена може видети уколико добро обратите пажњу? (надам се да су визуелне асоцијације допуштене правилима)image003copy.jpg

fight club (steta sto na forumu ne sme da se okaci slika /muskog/ penisa u erekciji, ovako samo nagadjam)(zao mi pogodi filma, al ne znam da li je proftabilno ozivljavati ga)

fight club (steta sto na forumu ne sme da se okaci slika /muskog/ penisa u erekciji, ovako samo nagadjam)(zao mi pogodi filma, al ne znam da li je proftabilno ozivljavati ga)
kako ne sme? na b92 sam ja kacio bas ovaj iz fight cluba (ako je ovaj iz fc), a ovde je kacen onaj iz uvoda persone
Znao sam da je lako pitanje.Nastavi.
Znao sam da je lako pitanje.Nastavi.
ma kakvi lako, nego sam ja ekspert :)evo nesto sasvim drugacije: o prikazivanju ovog filma na nacionalnoj televiziji raspravljao je i jedan parlament; navodno (jer je izgleda nemoguce dobiti tacne cifre) je ovo film sa najboljim ikad odnosom izmedju ulozenog i zaradjenog.

Glumac koji je trenutno na robiji, prošle godine osuđen na 10 godina, počeo je karijeru u filmu koji je režirao drugi glumac po adaptaciji koju je treći glumac uradio na osnovu sopstvenog pozorišnog komada. Inače, u filmu igraju sva trojica i to praktično tri najveće uloge.Film?