Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filmski kviz

Featured Replies

primo carnera?
Primo Carnera! Pa gde se njega seti? :) Ne, nije on. Ovo je jedan koji nikada nije bio šampion, bio je lokalac koji je odboksovao 15 rundi sa Alijem kao potpuni anonimus. Eto i hinta za guglanje, jer je pitanje bilo više da preuzme neko drugi igru. :) Ako se niko ne "seti" do jutra, zadajem novo lako pitanje. :)
  • Replies 4.2k
  • Views 219.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Dobro, kad niko neće da gugla, u pitanju je Chuck Wepner. U linkovima sve piše. Hajde onda sada nešto zaista lako. Traži se reditelj. Imao je odličan početak karijere, filmovi su mu bili kvalitetni i popularni. Dok ga je držao talenat, snimio je nekoliko filmova koji su u njegovoj zemlji postali jako popularni i deo pop-kulture, ali se isticao i po tome što je dva filma uradio u horor žanru, koji je u kinematografiji njegove zemlje bio na nivou ekscesa.

nesto mi se pobrkalo u glavi :) kad sam otisao na wiki video sam da primo carnera nema veze, ali eto...

Primo Carnera! Pa gde se njega seti? :)
nesto mi se pobrkalo u glavi :) kad sam otisao na wiki video sam da primo carnera nema veze, ali eto...
Za Prima Karneru sam prvi put čuo u Politikinom zabavniku, u serijalu Najbrutalnije (najsurovije ili tako nešto) borbe za titulu svetskog prvaka, ne sećam se godine, niti se sećam da li sam čitao kao savremenik ili sam čitao ukoričene stare brojeve. U svakom slučaju impresionirala me ta faca i fizička impozantnost, pa sam posle počeo da ga istražujem. :)Što se tiče pitanja, pomoć: jedan film koji zalazi u horor je, da tako kažem, lokalizovani film katastrofe, a drugi je ličniji i bavi se psihozama, frustracijama iz prošlosti, muzikom i seksom.

Ti to Gorana Markovića...

Ti to Gorana Markovića...
Jeste. :)Variola Vera i Već vidjeno.

Dati put na IMDB-u preko filmova i glumaca od Gorana Markovića do Garya Buseya...

Hint:214bd86f.gifI, tako dalje...

Goran Marković(tito i ja)Rade Marković(bife titanik)Emir Kusturica(arizona dream)Johnny Depp(fear and loathing in las vegas)Gary Buseymože tako?

Naravno :)Postavljaš novo...

-Jack... Tell me a story. -Fuck you! -Oh, that's one of my favorites.film?

Kineska četvrt?

ne.ovo je film u kom je debitovao 21-ogodišnji glumac i postao instant-zvezda

seth? :)

ne, ovakve replike su iz dobrih filmova :P film je snimljen baš te godine kad je seth rogen rođen.