Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filmski kviz

Featured Replies

Šta se desilo 20. novembra 1972 godine?

• Replies 4.2k
  • Views 220.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

premijera Kuma?

Premijera Solarisa? :D

Ne...ne...:)Da li stvarno tog dana bile premijere?Preformulisaću: ko se sve sreo tog 20. novembra 1972 godine?

U Diskretnom šarmu jednog Apartmana, Neki koji to vole vruće, tražili su Vrtoglavo Mesto po suncem u Najboljim godinama naših života uz Priče sa zapadne strane i dajući prednost Filadelfijskoj priči uz Limeni bubanj, Ubili su pticu rugalicu u jednom Letnjem odmoru.

7eb1f1cd.jpgAli, urezalo mi se davno u svest kako Wyler gleda Bunuela na ovoj slici... Podseti me sad...

:)Nastavi

Kako 1985. asocira na 1971?

Hint: film nije o Napoleonu...

Er ima neke veze sa Bardžisom i Pomorandžom?

Naravno :)Postavljaš...

Naravno :)Postavljaš...
Pa nije da neću, ali mi samo razjasni. Ja se ne sećam filma 1985, znam da sam čitao roman, ali mi je za ovo pitanje u glavi bilo i 21. poglavlje Pomorandže, koje je izašlo tih nekih godina. Valjda. Ili je izašlo kod nas, u Alefu, koji je počeo da izlazi '87. Jebote, koja zbrka u glavi sad odjednom.

Vrlo jednostavno, imaš poglavlje u "1985" u kome se bavi svojom Paklenom, a pominje i film...EDIT: Ja sam mislio da si ti već smislio pitanje... Samo nemoj da štrajkuješ molim te...

Edited by Ajant23

Ah, u redu. Odgovaram tačno a da nemam pojma. I'm that good. Yeah. :)Saću da smislim nešto istočnoevropski.

Ah, da. Sad sam se setio da sam razmišljao o novoj formi postavljanja pitanja, ali sam na red došao u nevreme, pa ću da maznem niz. Dakle, na foru je asocijacija. Nabrajaću pojmove ili parafraze koje treba da asociraju na film. (Traži se film, jelte.) Pošto se spremam za lalanje, baciću dve za početak:- Kamenje za naučnika- Osećanje tudje ruke