Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filmski kviz

Featured Replies

2 ima na tarantinovoj listi, a ostale nisam zapamtio

• Replies 4.2k
  • Views 220.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

2 ima na tarantinovoj listi, a ostale nisam zapamtio
'Aj daj ta dva, baš me zanima šta Tarantino kaže (a i koja lista uopšte?). Ja ću da preporučim još dva, ti obećaš da ćeš ih nekad gledati i postaviš novo pitanje. :)

mozda sam ih i gledao, ali ih nisam zapamtio kao korejske posto ne pamtim filmove na taj nacin - gledao sam sigurno jos par korejskih :) a lista je ovde

'Aj daj ta dva, baš me zanima šta Tarantino kaže (a i koja lista uopšte?). Ja ću da preporučim još dva, ti obećaš da ćeš ih nekad gledati i postaviš novo pitanje. :)

Da, ima Memories of Murder i Joint Security Area, a ja ću biti slobodan da vaskolikom pučanstvu preporučim i Bittersweet Life i Tale of Two Sisters. I, naravno, Parkovu Vengeance trilogiju (Sympathy for Mr Vengeance, Oldboy, Lady Vengeance). Mada, ima masa odličnih filmova, van horora. A ja čak i ne volim Kim Ki Duka. Pitaj nešto, najgori.

gledao sam bittersweet life i par kim ki dukovih filmova - sestre nisam jer ne gledam horrore, ali to ne dozivljavam kao korejski talas... nije bitno.pitanje: igrala je kod ras mejera i dzona karpentera. glumila sa stivenom sigalom i kijanu rivsom, ali to nikako nisu njene najpoznatije uloge. ...pamela pre pamele

Edited by najgori

Šta ne doživljavaš kao korejski talas - kima, sestre ili bittersweet life? Znam da neki ljudi taj pojam vezuju za pop muziku i televizijske serije, pa možda i ti isto misliš. A za pitanje - Pamela u, erm, sisnom smislu ili samo kao predmet čežnja?

verovatno se ne razumem dovoljno u azijsku kinematografiju, a sto se tice pitanja - bas je lako, pa ne bih nista vise da otkrivam :)

Ah, pa onda Edrijen Barbo. Ili Džejmi Li, Aleksandra Pol Ili Dženet Li?

nije :)quickedit: da, talentovana je "u sisnom smislu" i nije se ustezala da to pokaze i u filmu i u playboyu

Edited by najgori

poslednjih 5 godina igra u gledanoj i nagradjivanoj seriji...

a zove se pam grier. rekao sam da je lako

Za mene nije. :) Razmišljao sam samo o Karpenteru i to filmovima iz dobre faze. Aj novo pitanje.

manje-vise sve sto ovaj pisac napise zavrsi na filmu. prvi film je snimljen 1987.iako sa solidnom podelom, mozda je i najslabiji - reditelj se nije drzao romana u jako bitnoj stvari, naime svi glumci nisu plavokosi i preplanuli. :)poslednji film je iz 2009.ime pisca?

Edited by najgori

prevodjen na srpski...

Super je pitanje, nemoj da misliš da te ljudi kuliraju, ali znam da veliki deo populacije misli samo o basketu.