Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filmski kviz

Featured Replies

Gvinet Paltov?

• Replies 4.2k
  • Views 220.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

jes' Gwyneth Paltrow (Bruce Paltrow, Blythe Danner)

Ukoliko je ova (^) glumica u potpuno nebitnoj minornoj epizodi, u glavnoj ulozi glumac koji je recimo "napredovao" od "ljubavnika ljubavnice čoveka koga ucenjuje za ubistvo žene koja je kidnapovana i živa" do "predsednika amerike", a fotografija lepa "kumovska", koji film je u pitanju?

da nije Jeferson in Paris?

Nije.Ovaj film nije ni blizu tako dobar, a i krimić je. Reditelja koji je uradio lepu cifru krimića. Njegov film pre ovoga, skoro pominjan na kvizu, bio je bolji. A, njegov sledeći film posle traženog je imao pomalo All-star scenarističku ekipu: autora knjige i scenarija za film koji ti mnogo ceniš sudeći po postovima ovde; scenaristu koji je poznat po dugoj saradnji sa rediteljem tog filma; i scenaristu koji je dobio Oskara scenario jednog od najpoznatijih oskarovskih pobednika. Njih trojica su radili scenario reditelju za naredni film + još jedna osoba.A, za traženi film koscenarista je bio pisac dramskog komada i scenarista čuvenog filma sa početka devedesetih poznatog po jednoj replici u prelomnom trenutku radnje. Taj scenarista inače je radio i serije na TV-u, a ovde je retko politički neeksplicitan. Ipak, film baš i nije sasvim uspeo. Dva glumca i glumica u trouglu, krimić ala devedesete. Rekao bih, sjajni direktor fotografije najupečatljivija stvar.

Malice?A.Baldwin: "Let me tell you something: I am God"

Jeste, ali mislio sam na repliku iz prethodnog Sorkinovog filma: "You can’t handle the truth!"Nastavljaš...

Jeste, ali mislio sam na repliku iz prethodnog Sorkinovog filma: "You can’t handle the truth!"Nastavljaš...
da, provalio sam to sa city hall, sorkinom i few good men, pileggijem i goodfellas...nego se tog filma (malice) sećam po toj baldwinovoj rečenici. solidan je to film.u prvom pitanju me "predsednik amerike" naveo na Nicka Noltea, a u Jeffersonu mu Gwyneth Paltrow igra ćerku...ali da sam znao da je Willis bio DP u Malice, ne bih tako lupio

australijanka po ocu (reditelju), irkinja po majci (glumici). igrala u gomili filmova svog muža, posle kojih je usledio gadan razvod, koji se povlačio godinama po novinama i televiziji. pre toga bila udata za slavnog pevača.?

Mia Farou?

da

Dakle, ona (^) se prvi put razvela na snimanju filma u kome joj je muža glumio otac reditelja koji snimio film sa svojom majkom u ulozi osobe koja pati od amnezije, u kome je njen lik u mladosti glumila osoba koja je u drugom filmu bila ćerka visokog političara.Ko je Chazz?

Dakle, ona (^) se prvi put razvela na snimanju filma u kome joj je muža glumio otac reditelja koji snimio film sa svojom majkom u ulozi osobe koja pati od amnezije, u kome je njen lik u mladosti glumila osoba koja je u drugom filmu bila ćerka visokog političara.Ko je Chazz?
ovo gore je rozmerina beba (kasavetes, džon i nik, đina rolends, rejčel mek adams...)chazz nemam pojma

Jeste sve to gore...Ali, ko je Chazz, taj ludak koji je možda i genije. Čovek koji je otkrio način da peca ribe kao dinamitom. Ko je on?Hint: Nastaviti putem ka visokom političaru jeste krenuti u suprotnom smeru, ali možda i najlakši način da se stigne do cilja.

Nastaviti putem ka visokom političaru jeste krenuti u suprotnom smeru, ali možda i najlakši način da se stigne do cilja.
to bi onda mogao biti c.walken? međutim, i dalje sam u magli u vezi chazza