Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filmski kviz

Featured Replies

Blizu si geografski. Reč je o kinematografiji koja je hit poslednjih godina.

• Replies 4.2k
  • Views 219.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

znači Rumuni?jebi ga, slabo ja to gledam, morao bih da kopam po imdbu, a to nije poenta...bar da olakšamo drugima

Znači film o padu Čaušeskua verovatno... možda je H?rtia va fi albastr? tj. The paper will be blue?

Jeste taj događaj, nije taj film. Jako je poznat, a juče je bio na televiziji (rtv), zato sam ga se i setio. Ne znam više kako bih pomogao.

pretpostavljam da mislis na onu krajnje dosadnu rasamonijadu 12:08 istocno od bukuresta?nazalost, od rumunskog new wave-a ostao je samo mungiu i puiu /ui im je kao kod nas ic, izgleda/ bojim se da su oni posustali...jos je interesantnije da je jedan odlican film o bukurestu rezirao t.fitzgerald, the wild dogs, poznatiji po sasvim solidnom filmu the hanging garden.

da, misli na tu krajnje zabavnu rasomonijadu..no, bitno da je rts podmirio i tebe /i mungiu i puiu su se 'vrteli' u okviru komsijskog ciklusa pre par nedelja..

pretpostavljam da mislis na onu krajnje dosadnu rasamonijadu 12:08 istocno od bukuresta?nazalost, od rumunskog new wave-a ostao je samo mungiu i puiu /ui im je kao kod nas ic, izgleda/ bojim se da su oni posustali...jos je interesantnije da je jedan odlican film o bukurestu rezirao t.fitzgerald, the wild dogs, poznatiji po sasvim solidnom filmu the hanging garden.
Da, mislim na taj krajnje zabavan i duhovit, a ujedno i ozbiljan film u koji bi se svi kleli kada bi bio snimljen kod nas, a mogao bi biti i o nama. Pitaš.

noble samoubistvo macem je uvek bilo rezervisano za generale i vojnike.nas junak, ni vojnik ni general ubio se zbog perfekcionizma, i to zbog ribe.

imam osecaj da ste ,gospodo, clueless big time.evo ga jedan nesebican hint :zasladjen whipped cream /slag?/uz dodatak vanile ili brendija.

noble samoubistvo macem je uvek bilo rezervisano za generale i vojnike.nas junak, ni vojnik ni general ubio se zbog perfekcionizma, i to zbog ribe.
Ako nije pravo nego iscenirano samoubistvo, onda Harold i Mod?

ovo je pravo , casno samoubistvo, utoliko je potresnije a desilo se neposredno pre nego je dobio vest koja je mogla da mu spasi zivot.inace, hint, na francuskom /onaj slag sa vanilom/ je :cr?me chantilly

Bleh, sad lupetam - Lurmanov Romeo i Julija?

pa lupetas, naravno...evo ga junak koga je perfekcija i stid zbog neispunjene obaveze odvela u casnu smrt.inace, sve se to desilo dalekog sedamnaestog veka.ko pogodi neka ne ceka moj blagoslov ...

post-69-1232460853.jpg

Edited by PussyGalore

sa cr?me chantilly znao sam da je reč o Vatelu. Nisam ga gledao...

Vatel is a 2000 film based on the life of 17th century French chef Fran?ois Vatel, directed by Roland Joff? and starring G?rard Depardieu, Uma Thurman, and Tim Roth.
A to...Nit' gledo, nit cuo. :)