duda Posted October 5 Posted October 5 Taj fen-četka je super stvar, samo što meni sada (za kratku kosu) ne treba . A ne tako davno sam pukla 10 tisuća dinara za filipsov . Moj otac je imao kosu koja nije mogla da prokisne koliko je bila gusta, a lokne divne, pravilne, one malo krupnije. A ja nasledila kosu od majke, nikakvu 1
le petit nicolas Posted October 5 Posted October 5 (edited) e, to ti je kad se rodis nesrecan. otac je imao gustu kosu, s krupnim loknama, talasima, sta vec, lepe smedje boje, ali je rano poceo da sedi. mama ravnu, tanke-tanke vlasi, toliko meku da se s njom nista ne moze napraviti, osim ostaviti da visi kako hoce, mis-prdi farbe, prve sede u sezdesetim. pogodite moju gubitnu kombinaciju. slicno je o nasledju rekla moja drugarica: brkove i grudi imam na tatu. poz Edited October 5 by le petit nicolas 1 2
ivy Posted October 5 Posted October 5 1 hour ago, Stela said: Za rascupanost dobro si to srocila, koristim trenutno ovo https://www.dm.rs/schwarzkopf-taft-irresistible-power-krema-za-kosu-p9000101034684.html Ne umrsi mi i ne isusuje mnogo, a razbuca malo kosu i deluje opustenije onda. super,hvala..ali nema na stanju
makondo Posted October 5 Posted October 5 Nemam ništa da dodam, samo bi htela da istaknem jedno veeeeliko olakšanje. Prve sede sam imala sa 16 godina i tad sam se prvi put farbala, a poslednji put sam izvlačila pramenove pre 4 godine(to je ovo žutilo na krajevima). A kad stavim šampon za suvo pranje, svi me pitaju: M.da li si osvežila pramenove? 😎 Pustim ih da veruju u to..... P.s. ovo je prva slika sa mog novog Poco loco telefona🥳 2 2
Mel Posted October 5 Posted October 5 1 hour ago, le petit nicolas said: e, to ti je kad se rodis nesrecan. otac je imao gustu kosu, s krupnim loknama, talasima, sta vec, lepe smedje boje, ali je rano poceo da sedi. mama ravnu, tanke-tanke vlasi, toliko meku da se s njom nista ne moze napraviti, osim ostaviti da visi kako hoce, mis-prdi farbe, prve sede u sezdesetim. pogodite moju gubitnu kombinaciju. slicno je o nasledju rekla moja drugarica: brkove i grudi imam na tatu. poz Moji roditelji pocheli naochare da nose posle 60, pa se sve zale jedno drugom i prenemazu sto ih stiglo, ja coroskop od petog razreda, a sad odmicem vec naocare da bih mogla da chitam. Kosa - tanka, slamasta, talasasta, ali je volim. Prve sede sa skoro 40. Mama je super gradjena, ja sam povukla na oca, koji je ok gradjen za mushko jel. Zato su sestra i brat vrlo vrlo lepi. 2 2
Stela Posted October 5 Posted October 5 1 hour ago, ivy said: super,hvala..ali nema na stanju Vidi stvarno. Imam to pakovanje od prosle godine, dugo traje. Nisam gledala da li se proizvodi i prodaje jos uvek. Kad ga potrosim, uzecu nesto na taj fazon. Ovo deluje slicno i skuplje, naravno https://www.lilly.rs/got2b-chaotic-krema-za-kosu-100ml-94742
pt 2.0 Posted October 5 Posted October 5 20 hours ago, duda said: Koji frizer u BG je dobar za kratke frizure ? Muški frizeri su najbolji za kratke frizure. A najbolji od najboljih je bio Zvonko. Njegov sin Mario je imao salon kod Etnografskog muzeja, jedno vreme sam se šišala kod njega. Tamo je radila i neka devojka koja je prala kosu i radila masažu glave, 1 vrhunsko uživanje (ali ovo nije skorašnje iskustvo). U svakom slučaju - preporuka za frizera stoji. 1
le petit nicolas Posted October 5 Posted October 5 (edited) 1 hour ago, Mel said: Moji roditelji pocheli naochare da nose posle 60, pa se sve zale jedno drugom i prenemazu sto ih stiglo, ja coroskop od petog razreda, a sad odmicem vec naocare da bih mogla da chitam. Kosa - tanka, slamasta, talasasta, ali je volim. Prve sede sa skoro 40. Mama je super gradjena, ja sam povukla na oca, koji je ok gradjen za mushko jel. Zato su sestra i brat vrlo vrlo lepi. moja je kosa skroz na gazdaricu. ima jedan razdeljak kako hoce da se razdeli, i jedan nacin da pada. (kad je bila malo duza, pa je podignem, boli me glava ko da nosim pundju jovanke broz.) nema sredstva i procedure koji ce je naterati na drugacije duze od sat-sat i po posle izlaska od frizera. tako da su jedini frizeri koje izbegavam oni mastoviti i sa inicijativom. poz Edited October 5 by le petit nicolas 1
Svemir Zeka Posted October 5 Posted October 5 2 hours ago, Mel said: Zato su sestra i brat vrlo vrlo lepi. Sestra i ja volimo da kažemo da kad je bog delio nama neku količinu lepote i pameti, ovo prvo je malo više sipao kod nje, a ovo drugo kod mene Tako se mi čašćavamo; ja sam ružna ti si glupa
Mel Posted October 5 Posted October 5 22 minutes ago, Svemir Zeka said: Sestra i ja volimo da kažemo da kad je bog delio nama neku količinu lepote i pameti, ovo prvo je malo više sipao kod nje, a ovo drugo kod mene Tako se mi čašćavamo; ja sam ružna ti si glupa He he, moja mama je jednom konstatovala ushiceno kako joj je svako dete sve lepse, i sve manje pametno. Nekako se niko nije uvredio komentarom. 2
kud u maglu Simoviću Posted October 5 Posted October 5 6 hours ago, Valk said: naručila sam upravo ono Zekino čudo 5 hours ago, Lena said: Sad sam poručila i ja. 5 hours ago, Boksi said: Poručila i ja! Hvala @Svemir Zeka kako vas je zeka navukla 3
Boksi Posted October 5 Posted October 5 @kud u maglu Simoviću drago mi je da si temeljno obradio temu 1
Lena Posted October 5 Posted October 5 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kako vas je zeka navukla A ti kao nisi poručio 6
Svemir Zeka Posted October 5 Posted October 5 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kako vas je zeka navukla A kod Zeke upravo stiže notifikacija "imate uplatu od "E-planeta" 3
Recommended Posts