duda Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Taj fen-četka je super stvar, samo što meni sada (za kratku kosu) ne treba . A ne tako davno sam pukla 10 tisuća dinara za filipsov . Moj otac je imao kosu koja nije mogla da prokisne koliko je bila gusta, a lokne divne, pravilne, one malo krupnije. A ja nasledila kosu od majke, nikakvu 1
le petit nicolas Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 (edited) e, to ti je kad se rodis nesrecan. otac je imao gustu kosu, s krupnim loknama, talasima, sta vec, lepe smedje boje, ali je rano poceo da sedi. mama ravnu, tanke-tanke vlasi, toliko meku da se s njom nista ne moze napraviti, osim ostaviti da visi kako hoce, mis-prdi farbe, prve sede u sezdesetim. pogodite moju gubitnu kombinaciju. slicno je o nasledju rekla moja drugarica: brkove i grudi imam na tatu. poz Edited October 5, 2024 by le petit nicolas 1 2
ivy Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 1 hour ago, Stela said: Za rascupanost dobro si to srocila, koristim trenutno ovo https://www.dm.rs/schwarzkopf-taft-irresistible-power-krema-za-kosu-p9000101034684.html Ne umrsi mi i ne isusuje mnogo, a razbuca malo kosu i deluje opustenije onda. super,hvala..ali nema na stanju
makondo Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 Nemam ništa da dodam, samo bi htela da istaknem jedno veeeeliko olakšanje. Prve sede sam imala sa 16 godina i tad sam se prvi put farbala, a poslednji put sam izvlačila pramenove pre 4 godine(to je ovo žutilo na krajevima). A kad stavim šampon za suvo pranje, svi me pitaju: M.da li si osvežila pramenove? 😎 Pustim ih da veruju u to..... P.s. ovo je prva slika sa mog novog Poco loco telefona🥳 2 2
Mel Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 1 hour ago, le petit nicolas said: e, to ti je kad se rodis nesrecan. otac je imao gustu kosu, s krupnim loknama, talasima, sta vec, lepe smedje boje, ali je rano poceo da sedi. mama ravnu, tanke-tanke vlasi, toliko meku da se s njom nista ne moze napraviti, osim ostaviti da visi kako hoce, mis-prdi farbe, prve sede u sezdesetim. pogodite moju gubitnu kombinaciju. slicno je o nasledju rekla moja drugarica: brkove i grudi imam na tatu. poz Moji roditelji pocheli naochare da nose posle 60, pa se sve zale jedno drugom i prenemazu sto ih stiglo, ja coroskop od petog razreda, a sad odmicem vec naocare da bih mogla da chitam. Kosa - tanka, slamasta, talasasta, ali je volim. Prve sede sa skoro 40. Mama je super gradjena, ja sam povukla na oca, koji je ok gradjen za mushko jel. Zato su sestra i brat vrlo vrlo lepi. 2 2
Stela Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 1 hour ago, ivy said: super,hvala..ali nema na stanju Vidi stvarno. Imam to pakovanje od prosle godine, dugo traje. Nisam gledala da li se proizvodi i prodaje jos uvek. Kad ga potrosim, uzecu nesto na taj fazon. Ovo deluje slicno i skuplje, naravno https://www.lilly.rs/got2b-chaotic-krema-za-kosu-100ml-94742
pt 2.0 Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 20 hours ago, duda said: Koji frizer u BG je dobar za kratke frizure ? Muški frizeri su najbolji za kratke frizure. A najbolji od najboljih je bio Zvonko. Njegov sin Mario je imao salon kod Etnografskog muzeja, jedno vreme sam se šišala kod njega. Tamo je radila i neka devojka koja je prala kosu i radila masažu glave, 1 vrhunsko uživanje (ali ovo nije skorašnje iskustvo). U svakom slučaju - preporuka za frizera stoji. 1
le petit nicolas Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 (edited) 1 hour ago, Mel said: Moji roditelji pocheli naochare da nose posle 60, pa se sve zale jedno drugom i prenemazu sto ih stiglo, ja coroskop od petog razreda, a sad odmicem vec naocare da bih mogla da chitam. Kosa - tanka, slamasta, talasasta, ali je volim. Prve sede sa skoro 40. Mama je super gradjena, ja sam povukla na oca, koji je ok gradjen za mushko jel. Zato su sestra i brat vrlo vrlo lepi. moja je kosa skroz na gazdaricu. ima jedan razdeljak kako hoce da se razdeli, i jedan nacin da pada. (kad je bila malo duza, pa je podignem, boli me glava ko da nosim pundju jovanke broz.) nema sredstva i procedure koji ce je naterati na drugacije duze od sat-sat i po posle izlaska od frizera. tako da su jedini frizeri koje izbegavam oni mastoviti i sa inicijativom. poz Edited October 5, 2024 by le petit nicolas 1
Svemir Zeka Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 2 hours ago, Mel said: Zato su sestra i brat vrlo vrlo lepi. Sestra i ja volimo da kažemo da kad je bog delio nama neku količinu lepote i pameti, ovo prvo je malo više sipao kod nje, a ovo drugo kod mene Tako se mi čašćavamo; ja sam ružna ti si glupa
Mel Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 22 minutes ago, Svemir Zeka said: Sestra i ja volimo da kažemo da kad je bog delio nama neku količinu lepote i pameti, ovo prvo je malo više sipao kod nje, a ovo drugo kod mene Tako se mi čašćavamo; ja sam ružna ti si glupa He he, moja mama je jednom konstatovala ushiceno kako joj je svako dete sve lepse, i sve manje pametno. Nekako se niko nije uvredio komentarom. 2
kud u maglu Simoviću Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 6 hours ago, Valk said: naručila sam upravo ono Zekino čudo 5 hours ago, Lena said: Sad sam poručila i ja. 5 hours ago, Boksi said: Poručila i ja! Hvala @Svemir Zeka kako vas je zeka navukla 3
Boksi Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 @kud u maglu Simoviću drago mi je da si temeljno obradio temu 1
Lena Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 8 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: kako vas je zeka navukla A ti kao nisi poručio 6
Svemir Zeka Posted October 5, 2024 Posted October 5, 2024 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said: kako vas je zeka navukla A kod Zeke upravo stiže notifikacija "imate uplatu od "E-planeta" 3
Recommended Posts