Jump to content
IGNORED

Frizure

MarlaSinger

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Serena said:

Kakva cetka? Zeko? Daj link ako moze i kratku da uvija mozda ti kane nesto i iz Italije :vikleri:

Eee, to čekam sve vreme :love2:

• Haha 2
  • 1 month later...
Posted

ošišalo me posle 25 god. XLong kose (doduše, imala sam jednu međufazu od proletos). sada su mi konačno spoljašnost i unutrašnjost usklađene - u ludaka.

• +1 1
  • Wub 4
  • Haha 2
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Ja sam sinoć upala u lokalni frizeraj da ofarbam izrastak i isfeniram se. Ode 2000 lagano, šta bi tek bilo da sam htela nešto komplikovanije i sa njihovim repromaterijalom..

Suština je, moram da idem u plavlje ako mislim da proredim tu borbu sa sedilom. Zašto sede dlake rastu brže od normalne kose?

Posted

iz istog razloga iz kog sve druge dlake rastu brze od kose. :cry:

poz

• Haha 4
Posted
1 hour ago, Valk said:

Ja sam sinoć upala u lokalni frizeraj da ofarbam izrastak i isfeniram se. Ode 2000 lagano, šta bi tek bilo da sam htela nešto komplikovanije i sa njihovim repromaterijalom..

Suština je, moram da idem u plavlje ako mislim da proredim tu borbu sa sedilom. Zašto sede dlake rastu brže od normalne kose?

Ne znam koji ti je tempo farbanja, ali i ja sam otišla u dosta plavlje, pa mi izrastak bode oči podjednako.

Ja mesecima guglam "going gray". Cold turkey što traje mesecima vs. brza, "teška hemija" metoda... 

Imam i podršku, ali i oštre protivnike, "nemoj mlada si", kao da ću na sahranu pravo. 

Posted

Evo i od mene: nemoj molim te :cry4:

Po cenu farbanja svako drugo veče.

Ionako se nadam da smo blizu neke revolucionarne tehnologije kojom se boja kose menja na :pip:

Kao nokte u Petom elementu!

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Ja sam htela da se farbam u sedo, svi su me odgovarali, pustila sam izrastak 4cm i dalje nisam  iizdrzala. 

Najnoviji debakl: pre 40 dana, kupim novu farbu, malo topliji ton, svetlo plava  (9) ne procitam uputsvo, sipam duplo manje hidrogena nego sto je trebalo. U nekom trenutku primetim da mi je izrastak pobraonio, uvatim se za uputsvo! shvatim da ako hocu svetlije onda ide vise hidrogena, da popravim stvar saspem celu flasicu hidrogena na glavu, ispadem malo zuta, malo narandzasta. Onda sutradan odem da se osisam, tu puknem para da me je sramota same sebe, a dobijem friz onako, bezveze, nista posebno. Sad mi je plan da se malo urazumim. Nije kosa tako bitna.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

tačno bih se roknula da moram da se farbam. nisam nikad.

i da, kamo da su svi problemi kao kosa.

• +1 2
Posted
13 hours ago, Valk said:

pramenovi?

Posted
12 hours ago, Tihajeza said:

Ne znam koji ti je tempo farbanja, ali i ja sam otišla u dosta plavlje, pa mi izrastak bode oči podjednako.

Ja mesecima guglam "going gray". Cold turkey što traje mesecima vs. brza, "teška hemija" metoda... 

Imam i podršku, ali i oštre protivnike, "nemoj mlada si", kao da ću na sahranu pravo. 

Ja sam od pre mesec dana opet otisla na neku verziju plave sa pramenovima, nakon 5 godina prirodne boje i raznih varijanti braonkastih pramenova.

Ne znam kako vi, ali moje iskustvo je da su u SR frizeri verzirani za plave pramenove i muce se kad trazis neke kestenjaste tonove...

Posted
4 minutes ago, Mel said:

pramenovi?

Imam, no osnova je i dalje tamnija nego što mi je praktično. Imam luksuz da idem u svetlije pa je to vrv next step.

• +1 1
Posted
3 hours ago, Mel said:

Ja sam od pre mesec dana opet otisla na neku verziju plave sa pramenovima, nakon 5 godina prirodne boje i raznih varijanti braonkastih pramenova.

Ne znam kako vi, ali moje iskustvo je da su u SR frizeri verzirani za plave pramenove i muce se kad trazis neke kestenjaste tonove...

to tako mislis dok ne trazis plave pramenove ili jos gore da od farbane kose sa izrastkom urade smislen balajaz, a onda vidis da su verzirani rijetki kao jednorozi i skupi kao jednorozi.

farbam se sama, do daljnjeg.

btw ako trazis frizera, pogledaj preporuke na ana.rs u skladu sa zahvatom koji hoces.

• Vojvodo,serdare 1
Posted
29 minutes ago, morgana said:

to tako mislis dok ne trazis plave pramenove ili jos gore da od farbane kose sa izrastkom urade smislen balajaz, a onda vidis da su verzirani rijetki kao jednorozi i skupi kao jednorozi.

farbam se sama, do daljnjeg.

btw ako trazis frizera, pogledaj preporuke na ana.rs u skladu sa zahvatom koji hoces.

Hvala pogledacu bas. Ja sam ustvari i htela bajlaz i mislila da svi to rade, ma kakvi. A pramenovima sam zadovoljna, verovatno je basic izvedba al ok. Tu sam zavrsila nakon sto sam 5 godina odbijala da izgledam kao svaka druga zena u Beogradu sa plavim pramneovima na smedjoj osnovi, if you know what I mean. Na kraju sam digla ruke, a i bolje izgleda nego ono pre dok sam pokusavala sa slikama sa neta koje odnesem frizeru da bi na kraju ispalo sta ispadne :rolleyes:

• +1 1
Posted
16 hours ago, Tihajeza said:

ja sam sa farbane 50% sede kose relativno brzo i bezbolno prešla na moju kosu. Izvukla sam bele pramenove, ošišala se jako kratko i šišala svaki mesec. od kraja novembra do februara je sve bilo gotovo. u nekom momentu sam izgledala kao marko milošević kad se farbao u plavo, ali i to je brzo prošlo. šarena i kratka kosa baš je izgledala zanimljivo. posle sam puštala kosu, birala zanimljive frizure. povremeno sam izvlačila pramenove u 5-6 različitih boja. tražila sam od frizerke da zamuti malo farbe u posebnim činijicama i da mi farbu nasumično nanosi četkom na tanak pramen. inspirisao me je mlad prosed čovek kome je sede četkom mestimično bojila u njegovu prirodnu boju.

sada sam seda 95% i na pamet mi ne pada da se farbam. kosu mažem marokanskim uljem i jako mi se dopada kako sija.

• +1 2
  • Hvala 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

kad mi pripadne teško u život, a ja samo svratim na ovaj topić, i odmah me prođe kriza :wub: