morgana Posted October 12 Posted October 12 jel ja jedina nisam kupila tu spravu boze koliko sam lijena da se bavim kosom 1
Stela Posted October 13 Posted October 13 20 hours ago, morgana said: jel ja jedina nisam kupila tu spravu boze koliko sam lijena da se bavim kosom You are not alone Ne samo u tome sto nisi kupila, nego i u lenjosti... Kakva se frizura postize ovom cetkom - ravna, prelomljena? Od pomagala za kosu imam samo fen i prateci difuzer. Dobro, i viklere koje stavim ponekad za volumen. 1 1
morgana Posted October 13 Posted October 13 koristim fen i koncentrator kojim pri kraju feniranja niz vlas uspijem malo da zagladim kosu. ali moja kosa je ravna i vlas tanka. 1
Lena Posted October 13 Posted October 13 Niste same u lenjosti, ne brinite 2 hours ago, Stela said: Kakva se frizura postize ovom cetkom - ravna, prelomljena? Ja sam išla na varijantu sa uvijanjem, bude kao kad uvijaš fenom i četkom, samo je proces daleko lakši za izvođenje. Spoiler Ovo je varijanta fenom i četkom, ali vrlo slično izgleda. 5 1
Boksi Posted October 14 Posted October 14 Da javim da je četka stigla i da je isprobana! Odlična stvar! Trebalo mi je vremena da prestanem da se savijam u pravcu rotiranja četke, ali kad sam to savladala sve je bilo ok. Išla sam na ravno. Isfenirano skoro kao u salonu. @Svemir Zeka zahvaljujem! 1 1 1
Mel Posted October 14 Posted October 14 55 minutes ago, Boksi said: Da javim da je četka stigla i da je isprobana! Odlična stvar! Trebalo mi je vremena da prestanem da se savijam u pravcu rotiranja četke, ali kad sam to savladala sve je bilo ok. Išla sam na ravno. Isfenirano skoro kao u salonu. @Svemir Zeka zahvaljujem! Kakva ti je inache kosa, ravna, malo talasasta, malo vise talasasta? Tanka dlaka, debela? I must know everything. 2
Serena Posted October 14 Posted October 14 Kakva cetka? Zeko? Daj link ako moze i kratku da uvija mozda ti kane nesto i iz Italije 1
Boksi Posted October 14 Posted October 14 19 minutes ago, Mel said: Kakva ti je inache kosa, ravna, malo talasasta, malo vise talasasta? Tanka dlaka, debela? I must know everything. ravna baš, ali ne oštra, dlaka tanka, ima je prilično pa to utiče na dojam. 1
Stela Posted October 14 Posted October 14 48 minutes ago, Serena said: Kakva cetka? Zeko? Daj link ako moze i kratku da uvija mozda ti kane nesto i iz Italije Mislim da je ova. Ne znam je li Zeka ima kod za popust na ovoliku kolicinu Zekina cetka Jos uvek odolevam 1 1
Svemir Zeka Posted October 14 Posted October 14 1 hour ago, Filozof manijak said: Meni još nije stigla, a kosa mi je podivljala Tebi ćemo presu, da opeglamo. Suviše se uznemirila!
Recommended Posts