žungul Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 U Hajduka livo krilo, prvak Dalmacije u stolnom tenisu i mislim da je jedno vrime skakao u dalj.U pubertetu naglo izrastao i završio među žute.Imao nadimke Oliva i u juniorima Noga.Uvik nosi dres sa brojem 7 kao i legenda Slaviša.
kampanel Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Neznam možda grišim , ali istočna tribina nije imala ove ležeće reklame.Nije bilo mista za njih. Mala je udaljenost od igrališne crte do zidića.Reklame su bile nacrtane na zidić.Na toj strani su bile betonske kućice za rezerve.je je istok je ima ležeće reklame pogledaj stare snimke utakmica
kampanel Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 btw. pozdrav svima.Slaviša žungul !!! Radi takvih igrača se išlo na utakmice.Radi takvih igrača se nosilo u školi dres sa brojem 7. Nikad više igrača kao Slaviša žungul to je legenda od svih igrača Hajduka ća san ja gleda(mada je bilo puno pravih)...još se sićan kad je Zlatku zalipija peščurinu nasrid utakmice
kampanel Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 MRĐA LEGENDO, di si jesi živ biće ti one fureštkinje gori nedaju mira,pa si zaboravija na nas
mrdja Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 ziv sam, ziv sam ... malo u guzvi na poslu.
kampanel Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 ziv sam, ziv sam ... malo u guzvi na poslu.aj lipo pomalo,nemoj se puno umorit,a kad uvatiš vrimena stavi još oni slija iz 70...na forum B92 u arhivi vidija san da si stavija naki album iz 70 sa po 11 igrača ,koji je to njega se nesićan
mrdja Posted November 13, 2008 Author Posted November 13, 2008 (edited) Edited November 13, 2008 by mrdja
kampanel Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Stvarno si kralj...ljubomoran san nate radi svih ovih albuma ća imaš ko mi kriv kad ih nisan zna čuvat...al sad ja lipo skinen sve ća si stavija pa ima i ja ..e nego kako ;) ...pozdrav prijatelju
mrdja Posted November 14, 2008 Author Posted November 14, 2008 Stvarno si kralj...ljubomoran san nate radi svih ovih albuma ća imaš ko mi kriv kad ih nisan zna čuvat...al sad ja lipo skinen sve ća si stavija pa ima i ja ..e nego kako ;) ...pozdrav prijateljuNista ne brini, sve cemo postaviti.
Recommended Posts