Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ex YU fudbal

Featured Replies

• Replies 4.2k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• makondo
    makondo

Poslednji selektor SFRJ reprezentacije je umro na jedan od najvećih praznika bivše države. RIP Ivica Osim

• Nikodije
    Nikodije

Kad se kaže Jugoslavija meni je Ivica  Osim jedna od prvih asocijacija. 

• Dimitrije
    Dimitrije

Imao sam prilike da ga gledam dok je igrao u Zeljeznicaru i za reprezentaciju.  Fantastican dribler; imao je sitan dribling i uvek igrao "po talu".  Ali povrh svega, bio je ljudina.  P.U.M.

Posted Images

Ivan Rakitić prešao u Hajduk

• 2 weeks later...

U Banjaluci bar 10, mozda i 15000 ljudi, Borac Paok, revans, u prvoj u Solunu 3:2 za Paok

• 2 weeks later...

Ozbiljna drama u Hajduku, Gatuzo izjavio da mu je Perišić rekao da želi otići iz kluba i za sada je van tima. Nakon toga kreće stara dobra balkanska hajka kako je lik izdajnik naroda i kako je samo iskoristio Hajduk da sanira povredu i izbori mesto za Euro.

Umro zoran petrovic, poznati sudija

Ja sam sedeo pored njega u Kosmaju ranije ovog leta. Baš je loše izgledao. 

ciao, dimitrije!

covek tvojih godina (ako se ne varam), slicnih politickih uverenja (ako se ne varam).

voleo bih da odgledas i tvoj komentar na ovaj podcast.

1 minute ago, holden kolfild said:

ciao, dimitrije!

covek tvojih godina (ako se ne varam), slicnih politickih uverenja (ako se ne varam).

kako se jebeno taguje...

@Dimitrije

☝️

1 hour ago, holden kolfild said:

ciao, dimitrije!

Stariji sam od njega jedno 5-6 godina.  Politicki, on je (bio?) desni centar i nacionalista (mada ovo cini mi se slabi kod njega sto mi je drago), dok sam ja malo levije i nacionalizam ne volim.  Protic je elitista, a ja nisam.  Medjutim volim da slusam sta govoriu/pise, dosta naucim i uvazavam neka njegova gledista.  Ovaj intervju sam vec odgledao.  Meni je ok.  Ima, doduse, nekih stvari u kojima se ne slazemo.  Na primer, ja mislim da je Bobek najbolji Partizanov, a moguce je i jugoslovenski, igrac svih vremena, dok Protic smatra da je to Milos Milutinovic.  To moze da bude bas odraz njegovog nacionalistickog stava (MM je Srbin a SB je Hrvat).  Mislim da Milutinovic nikada, ni sa jednim klubom nije osvojio titulu, dok je Bobek osvojio 2 sa Partizanom.  Bobekov doprinos, uloga i broj utakmica u reprezentaciji su neuporedivo znacajniji od Milutinovicevih.  Zanimljivo je da Protic sporadicno pominje Sekularca a za mene je on bio i ostao naj-igrac naj-igrac u Zvezdi (zbog njega sam poceo i da navijam za Zvezdu), a Protic ga je izgleda manje gledao osim u OFK gde je Seki imao znacajno manji uticaj na igru i gde su on i Milutinovic vise bili magnet za publiku nego nosioci igre.  Ja sam poceo redovno da odlazim na Zvezdine utakmice u sezoni 1963./1964., a Protic 1966, mada sam ja prvu utakmicu odgledao cini mi se 1961. ili 1962. protiv beogradskog Radnickog.  Sto se tice finala Kupa OFK-Dinamo, Protic je u pravu.  Spektakularna utakmica.  Samo ja sam je gldedao na TV a Protic sa ocem u noivinarskoj lozi.

uvek je zabavno otici na forum torcide dan nakon ispadanja hajduka iz evrope od nekih bezveznjaka, a manje-vise svakog leta ispadaju od bezveznjaka vec 25 godina unazad. i svake godine se loze, pa je samim tim i kolicina kuknjave srazmerna tome.

• 4 weeks later...

dragi bože koliko je ovaj maksimir očajan stadion

:fpalm:

splićani su tanki s fudbalom, al što znaju bakljadu da naprave 

ne zna niko

:ziga:

On 16. 8. 2024. at 15:55, Nikodije said:

uvek je zabavno otici na forum torcide topik pfc dan nakon ispadanja hajduka partizana iz evrope od nekih bezveznjaka, a manje-vise svakog leta ispadaju od bezveznjaka vec 20 godina unazad. i svake godine se loze, pa je samim tim i kolicina kuknjave srazmerna tome.

post na ovom forumu......godina 2044

Uze Hajduk za divno cudo u Maksimiru, presudio naravno najveci majstor na ovim prostorima - Livaja.