sasha Posted July 16 Posted July 16 https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/sok-u-podujevu-andorci-rasplakali-prvaka-lazne-drzave-kosovo-sprema-se-giljotina-adetuniju/487267
W.F.C. Posted July 31 Posted July 31 U Banjaluci bar 10, mozda i 15000 ljudi, Borac Paok, revans, u prvoj u Solunu 3:2 za Paok
goofs Posted August 12 Posted August 12 Ozbiljna drama u Hajduku, Gatuzo izjavio da mu je Perišić rekao da želi otići iz kluba i za sada je van tima. Nakon toga kreće stara dobra balkanska hajka kako je lik izdajnik naroda i kako je samo iskoristio Hajduk da sanira povredu i izbori mesto za Euro.
Hamlet Strašni Posted August 14 Posted August 14 Ja sam sedeo pored njega u Kosmaju ranije ovog leta. Baš je loše izgledao.
holden kolfild Posted August 15 Posted August 15 ciao, dimitrije! covek tvojih godina (ako se ne varam), slicnih politickih uverenja (ako se ne varam). voleo bih da odgledas i tvoj komentar na ovaj podcast.
holden kolfild Posted August 15 Posted August 15 1 minute ago, holden kolfild said: ciao, dimitrije! covek tvojih godina (ako se ne varam), slicnih politickih uverenja (ako se ne varam). voleo bih da odgledas i tvoj komentar na ovaj podcast. kako se jebeno taguje...
Dimitrije Posted August 15 Posted August 15 1 hour ago, holden kolfild said: ciao, dimitrije! covek tvojih godina (ako se ne varam), slicnih politickih uverenja (ako se ne varam). voleo bih da odgledas i tvoj komentar na ovaj podcast. Stariji sam od njega jedno 5-6 godina. Politicki, on je (bio?) desni centar i nacionalista (mada ovo cini mi se slabi kod njega sto mi je drago), dok sam ja malo levije i nacionalizam ne volim. Protic je elitista, a ja nisam. Medjutim volim da slusam sta govoriu/pise, dosta naucim i uvazavam neka njegova gledista. Ovaj intervju sam vec odgledao. Meni je ok. Ima, doduse, nekih stvari u kojima se ne slazemo. Na primer, ja mislim da je Bobek najbolji Partizanov, a moguce je i jugoslovenski, igrac svih vremena, dok Protic smatra da je to Milos Milutinovic. To moze da bude bas odraz njegovog nacionalistickog stava (MM je Srbin a SB je Hrvat). Mislim da Milutinovic nikada, ni sa jednim klubom nije osvojio titulu, dok je Bobek osvojio 2 sa Partizanom. Bobekov doprinos, uloga i broj utakmica u reprezentaciji su neuporedivo znacajniji od Milutinovicevih. Zanimljivo je da Protic sporadicno pominje Sekularca a za mene je on bio i ostao naj-igrac naj-igrac u Zvezdi (zbog njega sam poceo i da navijam za Zvezdu), a Protic ga je izgleda manje gledao osim u OFK gde je Seki imao znacajno manji uticaj na igru i gde su on i Milutinovic vise bili magnet za publiku nego nosioci igre. Ja sam poceo redovno da odlazim na Zvezdine utakmice u sezoni 1963./1964., a Protic 1966, mada sam ja prvu utakmicu odgledao cini mi se 1961. ili 1962. protiv beogradskog Radnickog. Sto se tice finala Kupa OFK-Dinamo, Protic je u pravu. Spektakularna utakmica. Samo ja sam je gldedao na TV a Protic sa ocem u noivinarskoj lozi. 1
Nikodije Posted August 16 Posted August 16 uvek je zabavno otici na forum torcide dan nakon ispadanja hajduka iz evrope od nekih bezveznjaka, a manje-vise svakog leta ispadaju od bezveznjaka vec 25 godina unazad. i svake godine se loze, pa je samim tim i kolicina kuknjave srazmerna tome. 1
kud u maglu Simoviću Posted September 13 Posted September 13 dragi bože koliko je ovaj maksimir očajan stadion
kud u maglu Simoviću Posted September 13 Posted September 13 splićani su tanki s fudbalom, al što znaju bakljadu da naprave ne zna niko
Ted Posted September 13 Posted September 13 On 16. 8. 2024. at 15:55, Nikodije said: uvek je zabavno otici na forum torcide topik pfc dan nakon ispadanja hajduka partizana iz evrope od nekih bezveznjaka, a manje-vise svakog leta ispadaju od bezveznjaka vec 20 godina unazad. i svake godine se loze, pa je samim tim i kolicina kuknjave srazmerna tome. post na ovom forumu......godina 2044
hrkljush boys_2 Posted September 13 Posted September 13 Uze Hajduk za divno cudo u Maksimiru, presudio naravno najveci majstor na ovim prostorima - Livaja.
Recommended Posts