Jump to content

Ex YU fudbal

Featured Replies

• Replies 4.1k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• makondo
    makondo

Poslednji selektor SFRJ reprezentacije je umro na jedan od najvećih praznika bivše države. RIP Ivica Osim

• Nikodije
    Nikodije

Kad se kaže Jugoslavija meni je Ivica  Osim jedna od prvih asocijacija. 

• Dimitrije
    Dimitrije

Imao sam prilike da ga gledam dok je igrao u Zeljeznicaru i za reprezentaciju.  Fantastican dribler; imao je sitan dribling i uvek igrao "po talu".  Ali povrh svega, bio je ljudina.  P.U.M.

Posted Images

Tuzno, nisu velike pare za svakog.

• 3 months later...

Umro je Vahidin Musemić legendarni napadač FK Sarajevo, iz čuvene navijačke pjesme

Dva Boška (Antić i Prodanović) na dva ćoška

Musemija u sredini

Biće golova ne brini

(ili za pobjedu ne brini)

jel on brat husrefa musemića?

4 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

jel on brat husrefa musemića?

Da.

Vahidin je centrirao dzaji na peterac da prebaci wilsona i savlada banksa u firenzi sesetosme

• 2 weeks later...

Hajduk u zelenim dresovima :blink: svet poludeo sa tim bojama i dezenima, uzimaju se neke skroz rendom boje bez potrebe. 150 godina su beli i sad odjednom rešili da postanu Borusija Menhengladbah

ne zajebavaj, to im je treca garnitura

i dalje su kao i decenijama beli dres, plavi sorc, rezervni crveno plavi na pruge dres i plavi sorc, a treca garnitura kao i vecini klubova nije stalna

nego, valjda je doslo vreme da sruse dinamo

bas predugo traje ta dominacija

inace, kad smo kod hnl, osijek zavrsio stadion, ono zaista odlicno i prikladno izgleda

Stvarno lepo izgleda

• 2 weeks later...
  • Author

Dobar je "Majstor" ... mada i dosta urbanih legendi u tekstu, pa i netacnih podataka ... za lancic je bio optuzen Kemal Sljoka,ne Buza (isti je vracen Oblaku nakon sto ga je neka zena donela u prostorije Celika rekavsi da ga je njen sin pronasao na stadionu)

Gde si mrđa, čoveče... 

Šta se u Splitu dešava? Dugo nisam pratio, u glavi mi da je Hajduk na konopcima gore nego FKP... Sinoć vidim pun Poljud, svi u belom. Šta sam propustio? :)

dugo je tamo euforija, hajduk ima prosek preko 15k po utakmici, loze se, ali i dalje ne mogu da osvoje titulu, niti da udju u evropu. sad se opet loze, pa ako ne uspeju, lozice se opet. pravi navijaci. pri tom, ne vode klub, nisu mafija, nemaju firme...