ArleKino Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Vidi, vidi, moj zemo Edin Omanović je tu. :) Sjećam se da je u ratu igrao na betonu sa ostalom rajom, poslije je otišao u Njemačku.Mladen Romić (Rijeka) je umro prošle godine, mislim da je imao tumor.Pitanje (ovo više spada za trač-rubrike, ali 'ajde): jel Risto Vidaković fudbaler koji je imao afericu sa nekom mnogo mladom curicom pa su ga onda njeni natjerali da je ženi? Demonstrator na I godini prava (inače Beograđanin) nam je pričao o ex-fudbaleru (iz?) Sarajeva koji je igrao u španiji koji je prošao kroz tu 1 malu augodnost pa smo sistemom eliminacije došli do Riste.
mrdja Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Vidi, vidi, moj zemo Edin Omanović je tu. :) Sjećam se da je u ratu igrao na betonu sa ostalom rajom, poslije je otišao u Njemačku.Mladen Romić (Rijeka) je umro prošle godine, mislim da je imao tumor.Pitanje (ovo više spada za trač-rubrike, ali 'ajde): jel Risto Vidaković fudbaler koji je imao afericu sa nekom mnogo mladom curicom pa su ga onda njeni natjerali da je ženi? Demonstrator na I godini prava (inače Beograđanin) nam je pričao o ex-fudbaleru (iz?) Sarajeva koji je igrao u španiji koji je prošao kroz tu 1 malu augodnost pa smo sistemom eliminacije došli do Riste.Omanovic je dobro odigrao par utakmica te sezone. Ja ga se ne secam iz Krajine, tamo sam igrao jednom, znam da je i tamo bio Pobor (nije Albert iz BSK-a, Bos.Novog, Borca), pa onda Pjanic, Sisic, braca Osmanagic.Romica se secam jos iz Petrinje, kad je Mladost bila drugoligas.Ne znam za ovu pricu o Vidakovicu, moguce je. Pre bih tako nesto ocekivao od Murata Sarana, on je bio onako nestasan, a igrao je za Levante jedno vreme.
Recommended Posts