mrdja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Na prethodnoj slici, jedan do drugog, dva igraca cija su braca bili reprezentativci.Radovan Boskovic, brat Miroslava Boskovica Galeba, bivseg igraca Hajduka i Partizana.Vasilije Jovanovic, brat Nikole Jovanovica, bivseg igraca Zvezde i Manchestera.
Parsons Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Verovatno, pokasaj da se simbolizuje romantika (OFK=romanticari). Cekaj da vidis Buducnost.tako je, tada su u modi bili ,,sentisi'' inace za tebe moji prvi fudbaleri i timovi su bili oni gde slicice nisu bile samoljepljive, sa radnickim iz kg-a.prilikom raspremanja podruma nestali (verovatno neko ukrao) su svi moji albumi, medju njima i oi montreal 76 i mis 79, iz nekog razloga meni posebno dragi
mrdja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Na slici, do pojave Dejana Savicevica najbolji CG igrac Anto Mirocevic, kao i briljantni dribler Dragan Guza Vujovic (obozavalac slatkisa)
mrdja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Debitantska sezona za Veselina Jazu Djurasovica
mrdja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Baka bez brade, Vahidin ... nedostaje "Vitez Grbonja" Topic
Parsons Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 u nekom albumu (krajem sedamdesetih, valjda) je bila slika anta mirocevica dok pimpluje petom
mrdja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 dvojica od cetvorice Primoraca koji su nastupali za Velez
mrdja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 u nekom albumu (krajem sedamdesetih, valjda) je bila slika anta mirocevica dok pimpluje petom Da, 78/79
mrdja Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Legendarni Sandor Cane Mokus. Opasno je startovao, sto sam osetio na sopstvenim nogama na pripremama u Tolminu
mandingo Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 (edited) ......Jos jedno pitanje za tebe, sta se desilo sa Sileksom iz Kratova, i onom generacijom Tusa Zefica, Bizimovskog, Andonovskog ? Nema problema za info, i u pravu si... trebao si da postavis jasnije parametre. :D Oko tvog pitanja 2 stvari: 1. Kako si uspeo da usmeris razgovor na 2 tima koja najvise mrzim (Pobeda i Sileks), nije mi jasno.. 2. Moras da mi preciziras godine te generacije, ovako, iz prve, poznat mi je samo Bizimovski, ako je uopste on - Jovance? Edited March 14, 2008 by mandingo
Recommended Posts