Jump to content
IGNORED

Ex YU fudbal

mrdja

Recommended Posts

Posted

Na prethodnoj slici, jedan do drugog, dva igraca cija su braca bili reprezentativci.Radovan Boskovic, brat Miroslava Boskovica Galeba, bivseg igraca Hajduka i Partizana.Vasilije Jovanovic, brat Nikole Jovanovica, bivseg igraca Zvezde i Manchestera.

Posted
Verovatno, pokasaj da se simbolizuje romantika (OFK=romanticari). Cekaj da vidis Buducnost.
tako je, tada su u modi bili ,,sentisi'' :lol: inace za tebe :Hail: moji prvi fudbaleri i timovi su bili oni gde slicice nisu bile samoljepljive, sa radnickim iz kg-a.prilikom raspremanja podruma nestali (verovatno neko ukrao) su svi moji albumi, medju njima i oi montreal 76 i mis 79, iz nekog razloga meni posebno dragi
Posted

Na slici, do pojave Dejana Savicevica najbolji CG igrac Anto Mirocevic, kao i briljantni dribler Dragan Guza Vujovic (obozavalac slatkisa)028pr5.jpg

Posted

Debitantska sezona za Veselina Jazu Djurasovica029ai8.jpg

Posted

Baka bez brade, Vahidin ... nedostaje "Vitez Grbonja" Topic030ot9.jpg

Posted

u nekom albumu (krajem sedamdesetih, valjda) je bila slika anta mirocevica dok pimpluje petom cool.gif

Posted

dvojica od cetvorice Primoraca koji su nastupali za Velez031nh5.jpg

Posted
u nekom albumu (krajem sedamdesetih, valjda) je bila slika anta mirocevica dok pimpluje petom cool.gif
Da, 78/79
Posted

Legendarni Sandor Cane Mokus. Opasno je startovao, sto sam osetio na sopstvenim nogama na pripremama u Tolminu033es4.jpg

Posted (edited)
......Jos jedno pitanje za tebe, sta se desilo sa Sileksom iz Kratova, i onom generacijom Tusa Zefica, Bizimovskog, Andonovskog ?
Nema problema za info, i u pravu si... trebao si da postavis jasnije parametre. :D Oko tvog pitanja 2 stvari: 1. Kako si uspeo da usmeris razgovor na 2 tima koja najvise mrzim (Pobeda i Sileks), nije mi jasno.. :lol: 2. Moras da mi preciziras godine te generacije, ovako, iz prve, poznat mi je samo Bizimovski, ako je uopste on - Jovance? Edited by mandingo