March 14, 200817 yr Author Na prethodnoj slici, jedan do drugog, dva igraca cija su braca bili reprezentativci.Radovan Boskovic, brat Miroslava Boskovica Galeba, bivseg igraca Hajduka i Partizana.Vasilije Jovanovic, brat Nikole Jovanovica, bivseg igraca Zvezde i Manchestera.
March 14, 200817 yr Verovatno, pokasaj da se simbolizuje romantika (OFK=romanticari). Cekaj da vidis Buducnost.tako je, tada su u modi bili ,,sentisi'' inace za tebe moji prvi fudbaleri i timovi su bili oni gde slicice nisu bile samoljepljive, sa radnickim iz kg-a.prilikom raspremanja podruma nestali (verovatno neko ukrao) su svi moji albumi, medju njima i oi montreal 76 i mis 79, iz nekog razloga meni posebno dragi
March 14, 200817 yr Author Na slici, do pojave Dejana Savicevica najbolji CG igrac Anto Mirocevic, kao i briljantni dribler Dragan Guza Vujovic (obozavalac slatkisa)
March 14, 200817 yr u nekom albumu (krajem sedamdesetih, valjda) je bila slika anta mirocevica dok pimpluje petom
March 14, 200817 yr Author u nekom albumu (krajem sedamdesetih, valjda) je bila slika anta mirocevica dok pimpluje petom Da, 78/79
March 14, 200817 yr Author Legendarni Sandor Cane Mokus. Opasno je startovao, sto sam osetio na sopstvenim nogama na pripremama u Tolminu
March 14, 200817 yr ......Jos jedno pitanje za tebe, sta se desilo sa Sileksom iz Kratova, i onom generacijom Tusa Zefica, Bizimovskog, Andonovskog ? Nema problema za info, i u pravu si... trebao si da postavis jasnije parametre. :D Oko tvog pitanja 2 stvari: 1. Kako si uspeo da usmeris razgovor na 2 tima koja najvise mrzim (Pobeda i Sileks), nije mi jasno.. 2. Moras da mi preciziras godine te generacije, ovako, iz prve, poznat mi je samo Bizimovski, ako je uopste on - Jovance? Edited March 14, 200817 yr by mandingo