November 1, 2025Nov 1 blizu vuka je hundertvaser hausmoja omiljena tura je: u6 od wbhf do spitelau....tu metro izadje iz zemlje i popne se do visine krovovana spitelau je hundertvaserova toplana, meni najveci hajlajt beca....od spitelau se spusta staza na kanal i prolazi kroz stambeni kompleks zahe hadida onda produzis kanalom do u4 i ides do wien mitte, veliki trzni centar, tu se zagrejes sa klincem a ima i fud korner bez redovaa prekoputa wienmitte ti je stadtpark
December 16, 2025Dec 16 Na kraju se ispostavilo da je (moj) prethodni upit ovde bio redundantan jer ne odosmo u Biječ. Hvala svima na predlozima svakako. Pre dve nedelje je trebalo da odletimo žena i ja do Napulja na seksi vikend, međutim let je otkazan, te smo da ne propadne već organizovano čuvanje dece i uzeti slobodni dani, spičili do severnih suseda. Malo se okupali u banji pa spičili do Budima i Pešte. Sam početak adventa. Sve lepo i ušminkano. Grad spektakularan. Iz perspektive nas žitelja Ćacilenda. Posle svrnuli do Parndorfa evo da opravdam ove redove na temi. E sad palimo nešto kolima do Frankfurta (na Majni) pa bi trebalo zbog dece napraviti brejk negde na pola. Trudio sam se da to bude Salcburg (ne znam zašto) al mi je sve tamo nešto poskupo, pa ćemo izblejati to jedno popodne i veče u Gracu. Salcburg možda u povratku. Ako neko ima neki input dobrodošao je, ako ne onda je ovo samo moj nekakav dnevnički upis. Jel imamo temu o Mađarskoj i neke insajdere ko što je to ovde Bags?
December 28, 2025Dec 28 On 16. 12. 2025. at 21:41, nisam ja said:Jel imamo temu o Mađarskoj i neke insajdere ko što je to ovde Bags?Tesko.
Monday at 05:292 days Ponekad se tako pobrkaju lončići... Evo kod mene u kraju, boje i ime vs kuhinja: