October 14, 201410 yr Nas golman izgleda bar 10 godina starije od njihovog :Dnas golman izgleda bar 10 godina starije od njihovog selektora
October 14, 201410 yr I ja ih cenim kao najjače. Ono što su igrali do Celadesa je bilo izvandredno. Odlično igraju i Nemci i Francuzi. Inače, Italija se provukla na EP, slab sastav imaju. Jesi gledao Nemce? Jebena mašina. Mada možda je bilo i do protivnika. Još uvek ne verujem da Ćirković malopre nije napravio penal. Edited October 14, 201410 yr by theanswer
October 14, 201410 yr Jesi gledao Nemce? Jebena mašina. Mada možda je bilo i do protivnika. Ako si ih gledao protiv Rumuna, onda mi je sve jasno. Meni i Englezi igraju odlično. Gotovo je ovo. Ostaje pitanje da li zvati na Euro one koji su se plasirali ili ih pojačati sa igračima iz A tima.
October 14, 201410 yr Jednom i batadjorizam da donese rezultat. Srnic ne pusta loptu da izadje u aut za nas i 2 sekunde kasnije daje aut njima Edited October 14, 201410 yr by katamaran
October 14, 201410 yr Kolko je ovo nezasluzeno :) Al drago mi je sto smo ih dobili jer 5 godina nisu izgubili zvanicnu tekmu.