Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Krece najveci bunker u istoriji fudbala, bata Djora ce biti ponosan na nasu decu.

Posted

Mogao je neki njihov i da cebtrira loptu, da se ne mucimo.

Posted

ironija bi bila da ih izbacimo jer su nas oni i odveli u baraž

treba izdržati sad bar do poluvremena

Posted

Očekuje se krađa u njihovu korist, ne bi bilo prvi put !

Posted

Nema šanse kad Njemac sudi. Strog i pravičan!

Posted

Realno, kako igramo u ovom dvomeču i ja bi nas izbacio. Ko pređe pola, neka crkne. Niko sem Pešića ne ide napred, jer Kostić organizuje igru, a Srnić markira protivničkog beka. Španci igraju jadno pogotovo kada se uzme u obzir potencijal.

Veljković je zanimljiv prospekt na štoperu.

Posted

Veljković i Ćirković izgledaju odlično. Naravno očekuje se najveća promaja na Petroviću. Čak me je i iznenadio u ove dve utakmice. Taman to hteo da napišem a ono po njegovoj strani najbolja njihova šansa. Nema trika da ne napravimo neki penal danas. Špance su naši vrli fudbalski stručnjaci cenili kao najjaču reprezentaciju u Evropi mada se ja ne bih složio. Po meni su Nemci ispred njih a verovatno i Portugal. 

Posted

Igramo najbolje moguce. Ja sam jako iznenadjen kako je Curcic pristupio utakmici sa Spancima, ne bih ocekivao ovoliko rezona od bilo kog naseg trenera. Koliko mogu da vidim svi nasi trce i pokrivaju skoro perfektno, niko ne zabusava i igramo najgore moguce po Spance. Imali su dve sanse, jednu posle greske Radoje il Srnica mislim kada su napali nepostavljenu odbranu i ovo na kraju. Ostatak smo mi bili opasniji, ma koliko bi bilo neitutivno procitati to iz statistike/poseda. Da nije bilo onog brljanja u 2 na 1 kotri i loseg pasa za Kostica mogli smo i ranije do gola.

Ostaje pitanje koliko cemo pasti fizicki poslednjih 20 minuta (sigurno hocemo) i da li ce neko od nasih napraviti sranje. Pikovi su ovi sa kartonima i muceni Petrovic.

Kostic inace fantastican, igrac koji je u potpunosti spreman za A tim. Pesic iznenadjujuce dobar, dok sam za stopere to i ocekivao.

Posted

I ja ih cenim kao najjače. Ono što su igrali do Celadesa je bilo izvandredno. Odlično igraju i Nemci i Francuzi. Inače, Italija se provukla na EP, slab sastav imaju.

Posted

ovo je bilo za crveni. mijenjaj stojkovica, prvom prilikom ce ga izbaciti

Posted

Ne možemo minut loptu zadržati. Jebem ti fudbal.

Posted

Nas golman izgleda bar 10 godina starije od njihovog  :D

Posted

Isci i delofeu vjerovatno vise stete svom timu. Obojica carine loptu preko svake granice i cekaju da se odbrana idealno postavi.