koksy Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 u načelu mi se jebe dal' je pevaju ili ne, tek koristim priliku da izjavim da je "bože pravde" - po meni - 1 lepa himna. nije sad da nešto cmizdrim uz nju, možda kad se napijem pa onda malo uz gitaru srbujem ali to se ne računa.
kapetanm Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Можда јесте, можда није, али немам ништа против да слепци уложе и тај мисаонопевачки напор уочи утакмице која им најчешће служи да се добро продају и обезбеде. Па макар та мала захвалност државном тиму неће им шкодити
theanswer Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Niko ne prenosi danas mladu reprezentaciju?
DarkAttraktor Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Sto se tice drzave i mitova vezanih uz nju u Hrvatskoj zbilja postoji kult. O tome je u zadnjem clanku, povodom hereze Dejana Jovica, pisao Viktor Ivancic. Nije to nesto na cemu treba biti zavidan, a i nije da toga Srbiji fali. Evo sto ti se moze dogoditi ako odbijes poziv ... auuuu, kakav ljudski otpad ovaj kovacevic
theanswer Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 rts 2, rts hd, 18h sigurno? :D na sajtu im ne piše ništa,zato sam pitao
Cane Vukic Prebranac Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 И ја таман дошао да питам гдје има пренос, на РТС-у га изгледа нису предвидјели.
borris_ Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ako ste tražili na internet prezentaciji javnog servisa verovatno niste pronašli informaciju, ali RTS nije razočarao – duel mladih reprezentacija Srbije i Španije u baražu za odlazak na Evropsko prvenstvo biće uživo prenošen na drugom kanalu nacionalne televizije sa početkokm u 18 sati! Mozzartsport
theanswer Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 što nas španci ne vole? :( izviždali nas na himnama
Timmi Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) Bice pravo cudo ako zavrsimo s 11 igraca. Edited October 14, 2014 by Timmi
theanswer Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Kakva je tekma? Sad se uključih. Kao turk telekom fenerbahče u košarci. Jedni ne znaju,drugi ne umeju
Recommended Posts