Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

ko su ovi lazni brazilci?

hrvati vec narajcani.

• Replies 42.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

990

Posted

Ovi klovnovi su prvi favoriti za osvajanje turnira?! :lol::isuse:

Posted

kako bi mi mitar ulepsao vece jednim zgoditkom.

baksuz :fashisto:

Posted

Evropski Brazilci > Brazilci :Hail:

Posted

L.Markovic u svom stilu sjajno odvaja loptu na levu stranu za Kolarova, to cini na neki cudan nacin u zadnjem trenutku kad vec ocekujes da ce je pokupiti protivnicki igrac. Vec sam ga vidjao da to radi cele sezone u Benfici, magican potez.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Kontam da se Brazilci ovako glupiraju jer ne žele da pokažu Hrvatima šta će zapravo da igraju za 6 dana, nego daj malo da Neymar drži svoj kabare i da se niko ne povredi...

Posted

Kontam da se Brazilci ovako glupiraju jer ne žele da pokažu Hrvatima šta će zapravo da igraju za 6 dana, nego daj malo da Neymar drži svoj kabare i da se niko ne povredi...

To bi svako normalan radio, valjda

Posted

Basta nije za desnog beka, mada nije ni za krilo.

Posted

+1

Posted

Los rezultat u poslednjoj pripremnoj tekmi..Zamisli samo haos koji pritisak medija moze da izazove uz vec postojece nerede zbog nezadovoljstva sirotinje oko trosenja kinte za organizaciju..

Oni ovde moraju da pobede ako hoce mir pred pocetak..Ako i drugo poluvreme odigraju ovako, sami sebi ulecu u stomak

Posted

može li neki strim ? nemam tv a ovi strimovi sto sam pohvatao su zlo...stalno prekidaju

Posted

ma igraju brzilci, nemojte se zajebavati.

raca i karleusa til di win :ss1:

Posted

Los rezultat u poslednjoj pripremnoj tekmi..Zamisli samo haos koji pritisak medija moze da izazove uz vec postojece nerede zbog nezadovoljstva sirotinje oko trosenja kinte za organizaciju..

Oni ovde moraju da pobede ako hoce mir pred pocetak..Ako i drugo poluvreme odigraju ovako, sami sebi ulecu u stomak

Ali i sirotinja razume tu kontraobavešajnu taktiku.
Posted

Da je Djordjevic u spicu odavno bi vodili. Mitrara ne moze da se sastavi. Basta isto puno grijesi na beku.

Matic je tata! :Hail:

Posted

Meni se cini da ima dosta trcanja, sto je iznenadjujuce. (Moguce da gresim)