MiddleClass Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Ovi klovnovi su prvi favoriti za osvajanje turnira?!
Papovac Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 kako bi mi mitar ulepsao vece jednim zgoditkom. baksuz :fashisto:
John Coltrane Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 L.Markovic u svom stilu sjajno odvaja loptu na levu stranu za Kolarova, to cini na neki cudan nacin u zadnjem trenutku kad vec ocekujes da ce je pokupiti protivnicki igrac. Vec sam ga vidjao da to radi cele sezone u Benfici, magican potez. Sent from my iPhone using Tapatalk
Muwan Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Kontam da se Brazilci ovako glupiraju jer ne žele da pokažu Hrvatima šta će zapravo da igraju za 6 dana, nego daj malo da Neymar drži svoj kabare i da se niko ne povredi...
Feindouno Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Kontam da se Brazilci ovako glupiraju jer ne žele da pokažu Hrvatima šta će zapravo da igraju za 6 dana, nego daj malo da Neymar drži svoj kabare i da se niko ne povredi... To bi svako normalan radio, valjda
Yoda Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Kontam da se Brazilci ovako glupiraju jer ne žele da pokažu Hrvatima šta će zapravo da igraju za 6 dana, nego daj malo da Neymar drži svoj kabare i da se niko ne povredi... +1
SNARC Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Kontam da se Brazilci ovako glupiraju jer ne žele da pokažu Hrvatima šta će zapravo da igraju za 6 dana, nego daj malo da Neymar drži svoj kabare i da se niko ne povredi... Los rezultat u poslednjoj pripremnoj tekmi..Zamisli samo haos koji pritisak medija moze da izazove uz vec postojece nerede zbog nezadovoljstva sirotinje oko trosenja kinte za organizaciju.. Oni ovde moraju da pobede ako hoce mir pred pocetak..Ako i drugo poluvreme odigraju ovako, sami sebi ulecu u stomak
Kreator Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 može li neki strim ? nemam tv a ovi strimovi sto sam pohvatao su zlo...stalno prekidaju
Кристофер Лумумбо Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 ma igraju brzilci, nemojte se zajebavati. raca i karleusa til di win
wall Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Los rezultat u poslednjoj pripremnoj tekmi..Zamisli samo haos koji pritisak medija moze da izazove uz vec postojece nerede zbog nezadovoljstva sirotinje oko trosenja kinte za organizaciju.. Oni ovde moraju da pobede ako hoce mir pred pocetak..Ako i drugo poluvreme odigraju ovako, sami sebi ulecu u stomak Ali i sirotinja razume tu kontraobavešajnu taktiku.
MiddleClass Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Da je Djordjevic u spicu odavno bi vodili. Mitrara ne moze da se sastavi. Basta isto puno grijesi na beku. Matic je tata!
Budja Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Meni se cini da ima dosta trcanja, sto je iznenadjujuce. (Moguce da gresim)
Recommended Posts