Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Jel ovo Roy Keen bi malopre na klupi Irske?

Roy je asistent selektora, neki kao plan im je da on preuzme kasnije.

• Replies 42.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1678

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

988

Posted

Bravo Miha majstore, uspeh je bio ne otići na WC

Posted

Matić Bog fudbala.

Posted

Roy je asistent selektora, neki kao plan im je da on preuzme kasnije.

Tnx! Nisam znao...

--

Jel postoje neke konkretne prepreke da Drula ne vodi A tim ili je ovo najava njegovog preuzimanja tima?

Posted

mogao bi neko da napise kako smo igrali, nisam mogao da gledam tekmu.

u prvom ništa, u drugom kao nešto malo stisli, oni drva, i eto ti laganih 2-1

Posted

igrali smo tika taka igru :s_c:

Matic :Hail: :Hail: :Hail:  kao da robot igra a ne covek. Nebude li njega u timu protiv bilo koga najebacemo.

Posted

Katastrofalne greske Ivanovica zbog kojih su Irci mogli da pobede iz nicega. Inace su ocajni. Jedno 5 min u II poluvremenu nisi uspeli da pipnu loptu i poceli da mlataraju rukama. Matic nevidjeno odigrao u II poluvremenu. Ivanovic i neki drugi clanovi odbrane katastrofa. Da smo igrali protiv nekog jaceg zbog njih bi izgubili.

Posted

Dobro, ovo smo izvukli na suvi kvalitet igrača, daleko je ovo od nivoa koji nam treba.  Zna li neko u čemu je fora sa Tadićem, zašto ne igra u većem klubu? Samo ovo što igra u reprezentaciji bi trebalo da je dovoljno za neki od vodećih klubova iz lige petice.

Posted

Matic i Tadic izdominirali u drugom poluvremenu, dva ubedljivo najbolja igraca na terenu. Mislim da je manevar zakucan jer je Fejsa takticki strasno napredovao i u ovo trenutku je bolji igrac od Race, Ignjoskog i slicnih. Ostaje jos jedino da vidimo tog Medojevica. Steta je sto Fejsa ima te alibi navike, da je malo jaci na lopti bio bi sasvim solidan fudbaler.  Krila nisu problem, koliko god je danas Markovic propisno (i zasluzeno) ispljuvan. Tosic, Sulejmani, Basta, Markovic, Lazovic, ima tu dosta materijala. Spic je takodje manje-vise izvestan sa Djordjevicem i Mitrovicem.

Steta je sto je Mihajlovic onoliki dripac i sto se onoliko glupirao sa Maticem i Ljajicem. Ako je nesto za pohvalu to je da je ostavio Drulovicu dosta dobro selektiran tim koji moze da igra vrlo ozbiljan fudbal.

Posted

Mi da smo pametni (kao što nismo), ne bi brinuli za reprezentaciju narednih 5-7 godina... Ali šta se desilo sa Fejsom? Ja sam šokiran.

Posted

Steta je sto je Mihajlovic onoliki dripac i sto se onoliko glupirao sa Maticem i Ljajicem. Ako je nesto za pohvalu to je da je ostavio Drulovicu dosta dobro selektiran tim koji moze da igra vrlo ozbiljan fudbal.

+100000

Posted

ko je Medojevic? (mrzi me da guglam, pardon)

Posted

ostavio Drulovicu dosta dobro selektiran tim koji moze da igra vrlo ozbiljan fudbal.

to je pitanje nad pitanjima, jer pojedinačno gledano trebalo bi da budemo recimo top 15 ekipa, ali tim nije ni blizu toga. ne sećam se kad je zadnji put bilo ovoliko mladih  talenata + nekolicina iskusnijih pozadi, taman za mir u odbrani. samo da sredi ta osovina veza-napad, da se zna "čija" je lopta, ko vodi igru, a ova dvojica napred da se dopunjuju (posebno da se forsira mitrović)

Posted (edited)

ko je Medojevic? (mrzi me da guglam, pardon)

iz voše otišao u wolfsburg pretprošlog leta, igra kao nešto pomalo

Edited by MocaVukotic