crtamOrasi Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Za sta? Utakmica je sutra. Link to comment
crtamOrasi Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Obavestice te onda neko blagovremeno, ti cekaj tu, nemoj nigde da ides :P Link to comment
porucnik vasic Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 boza zvani pub.Пошто Боже ни од корова може ето нпр, Меки па да нас бије баксуз као на теми о највећем балканском клубу.... Link to comment
DarkAttraktor Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 bolje i da se ne otvara tema ako Boze nema ! nemoramo patiti od formalizma..navodno ne igra ni Vitsel pored Felainija i Lukakua, tako da je marokansko-kongoanski konglomerat poprilicno oslabljen. Link to comment
DarkAttraktor Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 ljudi pricaju po netu da je ostalo dosta karata za Zapad i Jug, sto je bedak jer stadion stvarno treba da bude pun.. sto mislim da je posledica cinjenice da nasi ljudi u principu ne kontaju koliko je ova generacija Belgije po individualnim kvalitetima (i na papiru) jaca od nas i verovatno imaju neku sliku Belgije slicnu onoj nesretnoj tranzicionoj generaciji predvodjene bracom Mpenza sa kojom smo se susretali prethodna cetri puta.nego cika Fei, sta kazu kladionice ? Link to comment
Feindouno Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Ma klasika, 2.55-3.20-2.80, kao mi smo tu neki favoriti.Mislim da cu opet odigrati tacan rezultat 0-0. Link to comment
Mil@n Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Nema šanse da ne bude golova. Link to comment
Random Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 I ja to mislim... stavljam siću na 1:2 Link to comment
DarkAttraktor Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 (edited) inace, da je Stojke osto zdrav posle ove dve utakmice bi postao nas najcapped golman of all times - krnja Jugoslavija, SiCG i Srbija included ! trenutno ima 42 utakmice za repku, a Jevric ima 43, dok je protiv Velsa presisao Ivicu Kralja koji ima 41. Cetvrti je Kocic sa 22, pa onda idu Lekovic, Disljenkovic, Cicovic sa 10, 7 i 6, pa resto boranije.a Hrvati za sve to vreme (+kvalifikacioni ciklus za EURO 1996 u kome mi nismo ucestvovali) imaju Ladica koji je branio na 59 utakmica i Pletikosu koji brani 98 utakmicu sutra. kakvi carevi :s_u:edit: Lekovica sam zaboravio Edited October 12, 2012 by DarkAttraktor Link to comment
henrik larsson Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 ljudi pricaju po netu da je ostalo dosta karata za Zapad i Jug, sto je bedak jer stadion stvarno treba da bude pun.. sto mislim da je posledica cinjenice da nase ljude u principu pocinje opako da boli kurac za pracenje mafijaske tvorevine i Toletove igracke za mlacenje kinte+1 Link to comment
Milosh76 Posted October 12, 2012 Share Posted October 12, 2012 Sastav po mozzartsportu. SRBIJA (4-2-3-1): Brkić - Ivanović, Biševac, Nastasić, Kolarov - Ignjoski, Mijailović - Stevanović, Tošić, Tadić - Đuričić SELEKTOR: Siniša Mihajlović. Link to comment
Recommended Posts