Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Jel ima neki strim?

• Replies 45k
  • Views 3.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Друже, навијаш за тим за чију утакмицу карте нису у продаји већ мораш директно у СНС централу да се упишеш у странку и онда ти дају карту, сендвич и бесплатан превоз у припиздину где репрезентација иг

• Кристофер Лумумбо
    Кристофер Лумумбо

Na sve to, drzava angazuje batinase da tuku ljude na Marakani, a niko od igraca ne staje u zastitu ljudi koji su dosli da ih podrze.

Posted Images

Za sta? Utakmica je sutra.

:) Meni je vec petak

Obavestice te onda neko blagovremeno, ti cekaj tu, nemoj nigde da ides :P

boza zvani pub.
Пошто Боже ни од корова може ето нпр, Меки па да нас бије баксуз као на теми о највећем балканском клубу....

bolje i da se ne otvara tema ako Boze nema ! nemoramo patiti od formalizma..navodno ne igra ni Vitsel pored Felainija i Lukakua, tako da je marokansko-kongoanski konglomerat poprilicno oslabljen.

a Kompanija?

Игра.

ljudi pricaju po netu da je ostalo dosta karata za Zapad i Jug, sto je bedak jer stadion stvarno treba da bude pun.. sto mislim da je posledica cinjenice da nasi ljudi u principu ne kontaju koliko je ova generacija Belgije po individualnim kvalitetima (i na papiru) jaca od nas i verovatno imaju neku sliku Belgije slicnu onoj nesretnoj tranzicionoj generaciji predvodjene bracom Mpenza sa kojom smo se susretali prethodna cetri puta.nego cika Fei, sta kazu kladionice ?

Ma klasika, 2.55-3.20-2.80, kao mi smo tu neki favoriti.Mislim da cu opet odigrati tacan rezultat 0-0.

Nema šanse da ne bude golova.

I ja to mislim... stavljam siću na 1:2

inace, da je Stojke osto zdrav posle ove dve utakmice bi postao nas najcapped golman of all times - krnja Jugoslavija, SiCG i Srbija included ! trenutno ima 42 utakmice za repku, a Jevric ima 43, dok je protiv Velsa presisao Ivicu Kralja koji ima 41. Cetvrti je Kocic sa 22, pa onda idu Lekovic, Disljenkovic, Cicovic sa 10, 7 i 6, pa resto boranije.a Hrvati za sve to vreme (+kvalifikacioni ciklus za EURO 1996 u kome mi nismo ucestvovali) imaju Ladica koji je branio na 59 utakmica i Pletikosu koji brani 98 utakmicu sutra. kakvi carevi :s_u:edit: Lekovica sam zaboravio :lolol:

Edited by DarkAttraktor

ljudi pricaju po netu da je ostalo dosta karata za Zapad i Jug, sto je bedak jer stadion stvarno treba da bude pun.. sto mislim da je posledica cinjenice da nase ljude u principu pocinje opako da boli kurac za pracenje mafijaske tvorevine i Toletove igracke za mlacenje kinte
+1

Sastav po mozzartsportu. SRBIJA (4-2-3-1):

Brkić - Ivanović, Biševac, Nastasić, Kolarov - Ignjoski, Mijailović - Stevanović, Tošić, Tadić - Đuričić

SELEKTOR: Siniša Mihajlović.