gone fishing Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 pitaj učitelja to je njegova konstrukcija :D Link to comment
minka Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 (edited) Uuuuu, jbt, ni u rastrojenosti ne bi' pogodio.@gone fishing:sa'ce te jebu modovi, ja napisah za CG iz najveceg zezanja "zemlja njegoshija" i dobih hladjenje. Ja te nisam drukao, da znas, swidza mi se izraz... Edited September 16, 2012 by minka Link to comment
Mil@n Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Priča se da je Mihajlović prezadovoljan predstavom Milijaša i zgoditkom, te da će ga imati u vidu za naredne mečeve kvalifikacija... Link to comment
henrik larsson Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Razumljivo, Mihara je svestan koliko se srljalo protiv Velsa, i treba mu iskusan igrač koji ume da stane na loptu, zadrži je nekoliko minuta i vrati zadnjoj liniji ili golmanu. Link to comment
porucnik vasic Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Priča se da je Mihajlović prezadovoljan predstavom Milijaša i zgoditkom, te da će ga imati u vidu za naredne mečeve kvalifikacija...Ваљао је Миљану II, опасно у 4-3-3 поставци. Нема појма да Михајловић размишља о њему. Link to comment
Roger Sanchez Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=WW1h4iKeMZ0...VARŠAVA – Selektori fudbalskih reprezentacija Srbije i Hrvatske Siniša Mihajlović i Igor Štimac pomirili su se u Varšavi i stavili tačku na sukob koji traje više od dve decenije.Hrvatski mediji prenose da su Mihajlović i Štimac tokom UEFA seminara u glavnom gradu Poljske popili kafu na terasi hotela „Hilton” u društvu Alena Bokšića, nekadašnjeg hrvatskog reprezentativca, danas člana stručnog štaba hrvatske selekcije.Mihajlović i Štimac sukobili su se 1991. godine u finalu poslednjeg Kupa Maršala Tita između Crvene zvezde i Hajduka. Splićani su na stadionu Partizana pobedili crveno-bele 1:0.Hrvatska i Srbija igraće 22. marta 2013. godine u Zagrebu prvi meč u kvalifikacijama za prvenstvo sveta u Brazilu, a 6. septembra na programu je revanš u Beogradu.Tanjugobjavljeno: 26/09/2012 Edited September 26, 2012 by Roger Sanchez Link to comment
mlatko Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 zajedničkim silama će smućkati da Belgija završi na trećem mestu što će iskoristiti Škotska i Makedonija da zauzmu prva 2 mesta u grupi Link to comment
Zaz_pi Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Da li sprski Murinjo tzv. Smorinjo ima u planu da zove Alena Stevanovica u reprezentaciju?Posto Adem nije bas vokalan za A tim mozda bi mogao da proba u mladoj. Link to comment
borris_ Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Rekao je da ce ga zvati u oktobru. Link to comment
Feindouno Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 02:00 :kralj:http://www.youtube.com/watch?v=ZWxS4cUO5p8 Link to comment
Pokojni Ruxin Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 :lolol:Odlično! :ziga: Link to comment
dragance Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Haha, Isuse... Nego, da li u ovom timu ima ikoga ispod 20 godina? U 17 my arse. I dok stoje i glasno pevaju himnu, #8 ko Pantela sa kratkom kosom Link to comment
Concord Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Sad sam proverio tim sa Jermenijom; svih 11 iz pocetne su 1996 godiste, sto znaci da su svi 16 godina stari; ne znam tacno o cemu pricas? Link to comment
Recommended Posts