Lo Zingaro Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Iz danasnje Politike:Млада фудбалска репрезентација Србије предвођена феноменалним стручњаком Александром Јанковићем завршила је огроман посао у Алборгу јер је ремијем са Данском у претпоследњем колу квалификација практично обезбедила бараж за Европско првенство које ће се 2013. године играти у Израелу. Данска – Србија 1:1 (1:0). Нашим младим фудбалерима остаје још меч са Македонијом у понедељак у Крушевцу, надамо се уз пуне трибине, па да се са нестрпљењем чека жреб који ће бити одржан 14. септембра а потом и двомеч у октобру са једном од репрезентација. Биће то без сумње нови празник фудбала за Србију....У последњих пола часа игре Јанковић је све карте бацио на двојицу нових играча Нинковића и Мудринског не би ли наша репрезентација дошла до изједначења. Немајући шта да изгуби Србија је последњих четврт часа игре провела у сталној агресији на половини противника, ређале су се прилике испед голмана Реноа.Какав је само осећај и храброст имао селектор Јанковић да главну улогу у финишу важног меча додели Партизановом тинејџеру Нинковићу који ће тек у децембру напунити пунолетство. Управо је он донео Србији огромну радост у Алборгу јер је у 84. минуту прекрасним поготком умирио Данце. Када је после неколико сјајних дриблинга довео до очајања гостујућу одбрану Нинковић се са преко 30 метара, додуше искоса са десне стране, одлучио на ударац. Лопта је добила незгодан ефе преварила помало истрчалог Реноа и завршила иза његових леђа. Браво Нинковићу!Немајући куд селектор Данске је у сам финиш меча увео Андерсена младог фудбалера Ајакса, али, све је већ било готово за неку значајнију промену.Д. ТодоровићKo je D.Todorovic!? zasluzio je rekordni burek Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 jbg ćale mu je bio urednik fudbalske rubrike kada je počinjaocenim da bi više voleo 1 vinjak Link to comment
Lo Zingaro Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 onda evo specijalno izdanje, zasluzio je Link to comment
dragance Posted September 8, 2012 Share Posted September 8, 2012 Zamisli ti tu hrabrost da u U-21 tim ubacis 18. godisnjaka koji je vec igrao i dao i po koji gol u aktuelnom prvaku drzave! Link to comment
minka Posted September 9, 2012 Share Posted September 9, 2012 Izgubices tu chrvenu samo tako, ko na ceskom buvljaku. igraj 1-x ili 1-2Sta si reko? onda evo specijalno izdanje, zasluzio jeNe trosi on to, to je skupa igracka. Voli ovo levo Link to comment
Feindouno Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Zasto Milan Djuric ne igra za Srbiju?U 4 utakmice za mladu reprezentaciju BIH dao je 6 golova ukljucujuci danasnja 3 protiv Njemacke za 40 minuta. Buduci :ziga: Link to comment
tsva Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 nije lud da sedi na klupi dok Jankosan gura Despotovica ili Miha Scepovica i njima slicne. Decko nije neki na travi ali je zato u zraku kao Ziga Link to comment
borris_ Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Evo sta kaze vikipedija In July 2010, Đurić expressed his desire to play for the Bosnia and Herzegovina national football team.[2] Indeed, on February 12, 2012, Milan Đurić got his first call-up for Bosnia U-21 against Serbia U-21 friendly match in Belgrade, Serbia[5], [...].Đurić also had an offer from Serbia to play for their national team, but chose Bosnia-Herzegovina.[ Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Јеботе, све екс-ју репрезентације најјаче су у нападу а ми смо ту најтањи. И оно што би могло играти за нас ми опуштено предамо комшијама. Link to comment
tsva Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Djuric je Tuzlak tako da ne vidim kako je predat komsijama. Decko se nije zajebao kao Subotic koji je igracina ali je rezerva Ramadanijevom pulenu Link to comment
nbg4ever Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Bas sam to pomislio juce. Pandev, Vucinic, Jovetic, Dzeko, Ibisevic, Jelavic, Mandzukic,... ne znam sta Slovenija ima. A mi? Plac majke bozije! Link to comment
Psihodelija Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 i slovenci imaju paklen napad u poredjenju sa nasim. a ako subotic treba umesto nekoga da igra u prvoj postavi, pre ce biti bisevac nego nastasic. Link to comment
Dimitrije Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Pa mi imamo Ivanovica, Kolarova, Vidica, Subotica, Nastasica... To ovi preko Drine i ispod Prokletija nemaju. Jedino sto oni ne kukaju zbog zle sudbine. Link to comment
Mostly harmless Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 http://www.mozzartsport.com/vesti/mihajlovic-mora-samo-da-se-umre Link to comment
rugievithus Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Pa mi imamo Ivanovica, Kolarova, Vidica, Subotica, Nastasica... To ovi preko Drine i ispod Prokletija nemaju. Jedino sto oni ne kukaju zbog zle sudbine.Imamo mi sve to, samo da bi nekad odigrali neko reprezentativno takmičenje, moramo dati i po neki gol. Ja ne pamtim da smo bili gori u napadu. Link to comment
Recommended Posts