Jump to content

Reprezentacija Srbije

Featured Replies

• Replies 42.8k
  • Views 3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

:Hail:
Gde li se dade stranica, taman se nakupila kvalitetna i interesantna pitanja... :D
Ђорић: Све ћу рећи следеће недеље- Поједини листови и новинари су изложени страшним притисцима, па су одустали од разговора са мном. Разочаран сам, љут и огорчен, тек сада видим докле су појединци спремни да иду. Невероватно је шта се догађа, покушавају на све могуће начине да ме спрече да кажем истину и оно што се годинама крило.Ма истрајаћу ја у својој намери, нећу одустати, јер се никог не плашим. Зато ћу у понедељак или уторак одржати конференцију за штампу на којој ћу све да кажем. Време је да се мешетари искорене из српског фудбала.
:s_w:

Uspeli su da u drugom minutu prime gol

Po 1 gol na pocetku prvog i drugog poluvremena... Koncentracija u kurcu teskom.Ninkovic je vidjen za crveni.

Ђорић: Време је да се мешетари искорене из српског фудбала.
:lol:едит: Блиц паљбу наставља

Edited by Cane Vukic Prebranac

Otkud ovo iz Blica sad, sta je l' to Tole izgubio sticenika u vlasti?

• Author
Otkud ovo iz Blica sad, sta je l' to Tole izgubio sticenika u vlasti?
Ma slična strategija kao i prošli put. Izmislili sukob pa će sad Tole jedva da pobedi, čime će biti dat legitimitet ovim mafijaškim izborima.

“Budite strpljivi, front se tek otvorio”, rekao je Đorić za Press. :wub:

Predsednik FS Beograda Ratomir Babić bio je nešto umereniji, iako je Đorićeve tvrdnje nazvao glupostima i praznim pričama.“Nije mi jasno zašto je rekao. Uz Toleta Karadžića sede ljudi sa integritetom i zavidnim stažom. Niko od nas nije klimoglavac. Na sastancima se nikada nisam ulagivao Toletu. Uvek sam imao svoje ja”.
:wub:

lepo je videti vukadinovica, babica i curkovica u prvom frontu odbrane toleta :wub:

Ako nistadrugo bar cemo se oterasati Đorića za sva vremena. I to je nesto. :)KO bi si mislio nekada nerazdvojni, karali najbolje ribe a sad jedan protiv drugog :(

Edited by Cash