Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

Ne pratim nešto JSL, pa moram da pitam : jel tomić ikada igrao tu poziciju ? Ono koliko sam pratio ( a rekoh, ne mnogo), stekao sam utisak da on igra uglavnom nekakvog veznjaka, ofanzivnog i pritom u sredini, a ne na boku.

• Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Tomic je uvek na krilu,sredina je prepustena Medjiku Babi :Hail:

Posted (edited)

Pa nece igrati beka nego ce pokrivati citavu stranu. Da li zna to da igra, drugo je pitanje. Prijateljske utakmice, rezultat nije u prvom planu, najvaznije da vidimo da li su naucili stihove.

Edited by gervasius twinkleminkleson
Posted

Nego Miha reko da ce svima dati sansu a jedino kolko vidim Bisevac nece igrati. Sta je sa njim nije valjda da nezna himnu :unsure:

Posted

-------------Aleksic-------------------Maksimovic-Subotic-Lukovic-----Tomic-------------------------Tosic-----------Raca-----Micko----------Lazovic-------------------Obradovic-------------Lekic-----------------Mada ja licno mislim da ce pre da bude ovako:-------------Aleksic-------------------Maksimovic-Subotic-Lukovic-----Obradovic---------------------Tosic-----------Raca-----Micko----------Tomic-----------------------Lazovic-------------Lekic-----------------

Posted
Nego Miha reko da ce svima dati sansu a jedino kolko vidim Bisevac nece igrati. Sta je sa njim nije valjda da nezna himnu :unsure:
Povredjen je. Utakmicu sa Fracuzima je posmatrao u trenerci ali ne na klupi za rezerve, nego na onoj klupi pored...
Posted

Pa pre nego Tomica u odbranu... Mozda cak i Tosic desno, a Obrad levo...

Posted

Tomic ce biti desno i pokrivati celu stranu, kakav Obradovic desno.

Posted

ma o kojem obradovicu govorite?:unsure:

Posted
ma o kojem obradovicu govorite?:unsure:
cbncvnvcbncvn.jpg
Posted
-------------Aleksic-------------------Maksimovic-Subotic-Lukovic-----Tomic-------------------------Tosic-----------Raca-----Micko----------Lazovic-------------------Obradovic-------------Lekic-----------------Mada ja licno mislim da ce pre da bude ovako:-------------Aleksic-------------------Maksimovic-Subotic-Lukovic-----Obradovic---------------------Tosic-----------Raca-----Micko----------Tomic-----------------------Lazovic-------------Lekic-----------------
Je li ti ovdje mislis na karleusu ili na bambija?
Posted

Ja se samo nadam da se ne misli na Ivana Obradovica, posto se, ako se ne varam, nije nesto naigrao fudbala u toj saragosi.A i u tu je Kolarov kojeg treba uigravati posto ce on sigurno igrati - mora da igra, najbolji je na tom mestu.