Alphons Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ne pratim nešto JSL, pa moram da pitam : jel tomić ikada igrao tu poziciju ? Ono koliko sam pratio ( a rekoh, ne mnogo), stekao sam utisak da on igra uglavnom nekakvog veznjaka, ofanzivnog i pritom u sredini, a ne na boku.
Cash Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Tomic je uvek na krilu,sredina je prepustena Medjiku Babi
gervasius twinkleminkleson Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 (edited) Pa nece igrati beka nego ce pokrivati citavu stranu. Da li zna to da igra, drugo je pitanje. Prijateljske utakmice, rezultat nije u prvom planu, najvaznije da vidimo da li su naucili stihove. Edited June 5, 2012 by gervasius twinkleminkleson
Cash Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nego Miha reko da ce svima dati sansu a jedino kolko vidim Bisevac nece igrati. Sta je sa njim nije valjda da nezna himnu
adasevic Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 -------------Aleksic-------------------Maksimovic-Subotic-Lukovic-----Tomic-------------------------Tosic-----------Raca-----Micko----------Lazovic-------------------Obradovic-------------Lekic-----------------Mada ja licno mislim da ce pre da bude ovako:-------------Aleksic-------------------Maksimovic-Subotic-Lukovic-----Obradovic---------------------Tosic-----------Raca-----Micko----------Tomic-----------------------Lazovic-------------Lekic-----------------
adasevic Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nego Miha reko da ce svima dati sansu a jedino kolko vidim Bisevac nece igrati. Sta je sa njim nije valjda da nezna himnu Povredjen je. Utakmicu sa Fracuzima je posmatrao u trenerci ali ne na klupi za rezerve, nego na onoj klupi pored...
adasevic Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Pa pre nego Tomica u odbranu... Mozda cak i Tosic desno, a Obrad levo...
Cash Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Tomic ce biti desno i pokrivati celu stranu, kakav Obradovic desno.
borris_ Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 -------------Aleksic-------------------Maksimovic-Subotic-Lukovic-----Tomic-------------------------Tosic-----------Raca-----Micko----------Lazovic-------------------Obradovic-------------Lekic-----------------Mada ja licno mislim da ce pre da bude ovako:-------------Aleksic-------------------Maksimovic-Subotic-Lukovic-----Obradovic---------------------Tosic-----------Raca-----Micko----------Tomic-----------------------Lazovic-------------Lekic-----------------Je li ti ovdje mislis na karleusu ili na bambija?
Kreator Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Ja se samo nadam da se ne misli na Ivana Obradovica, posto se, ako se ne varam, nije nesto naigrao fudbala u toj saragosi.A i u tu je Kolarov kojeg treba uigravati posto ce on sigurno igrati - mora da igra, najbolji je na tom mestu.
Recommended Posts