Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted
Ahaha pa on ne zna reči jebote! bože spasi, bože spasi :lol:
Miha ne peva, on se moli... dry.gif
  • Replies 42.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1674

• levi

1123

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

985

Posted

Mislim da će Siniša da podnese ostavku kad ga pukne "Flower of Scotland" na samom početku kvalifikacija.

Posted
Mislim da će Siniša da podnese ostavku kad ga pukne "Flower of Scotland" na samom početku kvalifikacija.
Ne verujem. Početak kvalifikacija su dva komba od po dve utakmice. Septembarski @Scotland i Wales, plus oktobarski Belgium i @Macedonia. Morao bi da osvoji 3 ili manje bodova da bi dobio straight otkaz, a za sve od 4 do 7 ishode bi bilo stručne spike o teškoj formaciji koja se uigrava, zloj sreći, sudijama, travi, te ~grubom stilu igre britanskih protivnika, izvlačili bi se na nekoga ko je bio povređen, "pa kako sad da menjamo selektora pred odlučujući meč sa Hrvatskom na strani i Škotskom na prepunoj Marakani?", "ne treba lomiti preko kolena", "Siniša je povratio disciplinu i treba mu dati šansu", itd.Pošto će ovo sa Šveđanima opet biti neki freakfest, da priupitam... S kim igraju preko leta, je l' dogovoreno?
Posted

Ja sam mislio na ostavku zbog umetničkog dojma koji će ostaviti Škoti koji grme himnu. Očito sam glup.

Posted (edited)

Da li belgijanci moraju da pjevaju himnu? Na svakoj utakmici na drugom jeziku. :D

Edited by borris_
Posted
Ja sam mislio na ostavku zbog umetničkog dojma koji će ostaviti Škoti koji grme himnu.
Aham, da. Šta znam, ako to i preživi, verujem da će ga Denes nad Makedonija urnisati:
Posted
S kim igraju preko leta, je l' dogovoreno?
Bila je neka pricha o Portugalu pre par dana...
Posted

Skoti, Velsani i ostala britanska khm su bezazleni u bilo kojim kvalifikacijama. Vazda ih izvlacili!

Posted
... S kim igraju preko leta, je l' dogovoreno?
Protiv Republike Irske.
Posted

ima li negdje tekst pravog ugovora a ne ovo saljenje?

Posted

?Pa to ti je original, vidiš po decibelima.

Posted

Eh, da Lansdowne Road u Dablinu nije renoviran (i preimenovan :( ), pa da zaigraju na Croke Park... Tek bi se onda sasrali kad 80 i kusur hiljada Iraca zagrmi himnu, a razmaka izmedju terena i tribina nema.