James Marshall Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Ima li bilo šta na ovoj stranici a da nije za Šabanometriju, pa čak i ova otrcana frazetina "Euromanija" Link to comment
teacher Posted May 31, 2012 Author Share Posted May 31, 2012 Ima li bilo šta na ovoj stranici a da nije za Šabanometriju, pa čak i ova otrcana frazetina "Euromanija" Jedino datum... Link to comment
adasevic Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) Ja samo da kazem da posle ovog dogadjaja sa Ljajicem, reprezentaciji i njenom selektoru zelim sve najgore, na profesionalnom planu.Sabanskiju reprezentaciju, pocev od predsednika FSS, preko selektora, pa do igraca (ako se ne varam zamenik kapitena je ona sabancina Kolarov ) ja u svom zivotu ne pamtim.Trebalo je da pogledas omladinsku reprezentaciju, da vidis sta dolazi, pa bi bio oprezniji sa ovakvim izjavama Edited May 31, 2012 by adasevic Link to comment
Kreator Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Sta ste se okomili na Kolarova? Sta vam je on kriv? Odlican je fudbaler, meni je to najvaznije. Drago mi je da igra za reprezentaciju Srbije. A to da li je šaban ili nešto drugo, treće me apsolutno ne interesuje.Vi bi ste da se svi fudbaleri imaju narav Ane Ivanović :D Link to comment
James Marshall Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Trebalo je da pogledas omladinsku reprezentaciju, da vidis sta dolazi, pa bi bio oprezniji sa ovakvim izjavama "Ljudi od 40 godina što nemaju šta u životu da rade, pa došli da zvižde klincu od 17?" Link to comment
borris_ Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Da budu svi uzbudjeni?Ova naslovna strana je vrh.Zaboravih: Allez les bleus Link to comment
dig_chohano Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Da budu svi uzbudjeni?Ova naslovna strana je vrh.Zaboravih: Allez les bleusBorrise, koja FR televizija prenosi tekmu? Link to comment
borris_ Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) TF1 valjda (nisam provjeravao)definitivno TF1 Edited May 31, 2012 by borris_ Link to comment
dig_chohano Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 TF1 valjda (nisam provjeravao)definitivno TF1Živ bio! Taman da pogledam Sinišine štićenike u HD. Link to comment
dig_chohano Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Sta ste se okomili na Kolarova? Sta vam je on kriv? Odlican je fudbaler, meni je to najvaznije. Drago mi je da igra za reprezentaciju Srbije. A to da li je šaban ili nešto drugo, treće me apsolutno ne interesuje.Posle onog gola kad je igrao za OFK (ako me sećanje ne vara, tu utakmicu ni Ješić sa pravom ne priznaje) nakon kog je provocirao čitav istok na JNA ja njega očima ne mogu da vidim. Link to comment
Cane Vukic Prebranac Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Vi bi ste da se svi fudbaleri imaju figuru Ane Ivanović :D А иначе, гледам наслов за утакмицу са Француском и још не могу да вјерујем. Рано моја. Link to comment
rugievithus Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Ima li prenosa za nas sirotinju? <_< Link to comment
Čutura Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Ima li prenosa za nas sirotinju? <_< prva prenosi. Link to comment
Hobbit slayer Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 (edited) Ima li prenosa za nas sirotinju? <_< 5:00am Int. Friendly : France - Serbia My link Edited May 31, 2012 by Hobbit slayer Link to comment
Recommended Posts