Valk Posted May 29 Share Posted May 29 14 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: nakon što nas je Švica razmontirala kao decu u Kataru E, ali to se samo kaže "kakva Švajcarska, to su Šiptari" i tako se to zabašuri . 4 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Share Posted May 29 pa sami su se brendirali. jbg, krivo nam. ali eto prilike u ligi nacija za revans nad svicom. 1 Link to comment
Mindaugas Žukauskas Posted May 29 Share Posted May 29 3 hours ago, Mr.Mxyzptlk said: pa ni brazil ni svica nas nisu nesto demontirali al ajd, beka bude da jesu. Ne i nisu. Možda rezultatski ne, ali ono što smo mi igrali protiv Švajcarske je nešto najkomičnije što sam video na svetskim prvenstvima. Ljudi su nam bukvalno ulazili u završnu trećinu bez ikakvog otpora. I tako 90 minuta. Ako to nije jeziv poraz struke, onda ne znam šta jeste. Da ne govorim da je to bila utakmica u kojoj su trebali da se vrate neki stari dugovi i zaleče neke rane. A ono skroz kontra. 3 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Share Posted May 29 to ti kazem kad smo sa najkomicnijom igrom uspeli da okrenemo rezultat u prvom, zamisli kakva ce tek da padne dominacija, u ligi nacija cekaj da se uigramo malo Link to comment
Popular Post Ayatollah Posted May 29 Popular Post Share Posted May 29 Prelepo je što ljudi ovde veruju u nekakvu laganu pobedu nad Slovenijom ekipe koja je dva puta u kvalifikacijama izgubila od Mađarske i vadila živu glavu protiv Bugarske, koju je osrednja Rusija koja nigde ne igra već 2 godine lagano demolirala u prijateljskoj utakmici, i koja se mučila sa jezivo lošim Kiprom. Mi smo nekada imali problem da smo imali igrače, ali nismo imali tim, i tu smo više podsećali na evropske Afrikance, nego na evropske Brazilce. Sada više nemamo ni igrače. Jedini naš igrač za koga se može reći da ima vodeću rolu u top klubu je Vlahović. Svi ostali ili igraju po osrednjim klubovima ili su daleko od neke vodeće uloge u timu ili oba, pri čemu okosnicu naše reprezentacije čine igrači koji igraju u Turskoj, Grčkoj i Saudijskoj Arabiji, a na sve to na nekim pozicijama u timu uopšte i nemamo igrače. Dakle, i naš igrački kvalitet je krajnje diskutabilan, a uz to smo taktički jezivi i krajnje nedisciplinovani, i na klupi imamo ljude koji su poluamateri u svom poslu. Sve ovo ima za posledicu da je protiv Srbije dovoljno da imaš taktički obučene i disciplinovane igrače koji ne moraju biti neki veliki znalci da bi bio kompetitivan, a što su nam demonstrirali mnogi u poslednje 2 godine. Slovenci nisu neka velika ekipa, ali mogu ruku u vatru da stavim da će igrati motivisano i vrlo disciplinovano, i samo to je dovoljno da našima napravi muku na utakmici. O Danskoj, i posebno Engleskoj, da i ne govorimo. 9 3 Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted May 29 Share Posted May 29 ja ne verujem da ce ista biti lagano. evropsko je egal takmicenje, svaka tekma na krv i noz. ja verujem da ce i albanija da namuci sve tri ekipe iz grupe, mozda i eliminise nekoga. Link to comment
levi Posted May 29 Share Posted May 29 Terza trlja ruke, pakuje već za prodaju ovog klinca što je dao dva gola u 1/4 finalu EP za kadete 1 Link to comment
MeanM@ Posted May 29 Share Posted May 29 Al je šukno ovaj drugi. Za špice. Prvi nisam video Link to comment
warp Posted May 29 Share Posted May 29 21 hours ago, Mindaugas Žukauskas said: Ove priče da će Slovenija da skine gaće jer ih je Kežman Drulović karao pre 30 godina su tek luckaste. Prosto sam zadivljen da ima neko ko veruje u ovu reprezentaciju i selektora nakon što nas je Švica razmontirala kao decu u Kataru. Brazil neću ni da spominjem. 2 Link to comment
levi Posted May 29 Share Posted May 29 7 minutes ago, MeanM@ said: Al je šukno ovaj drugi. Za špice. Prvi nisam video sa istog mesta, samo je izašao sam pa nije morao da zalama, nego je pustio samo pored golmana dosta hladnokrvno ovo rešavaju klinci pred golom, iz tri šanse tri gola Link to comment
Nikodije Posted May 29 Share Posted May 29 (edited) Vidim da stručnjaci hvale naše vezne U17 igrače Vasilija Kostova, Dušana Makevića i posebno Andriju Maksimovića, kojeg čak porede sa Modrićem. Malo preterano, verovatno, ali ako nam nešto nasušno treba to su bolji vezni igrači. Daj bože da ovi zaista imaju potencijal za nešto više. Valjda ću se setiti da gledam polufinale. Edited May 29 by Nikodije Link to comment
Nikodije Posted May 29 Share Posted May 29 ...sad vidim da su Kostov, Maksimović i Cvetković Zvezdini igrači, uzmi Terzo 50 miliona Link to comment
JohnnyD Posted May 29 Share Posted May 29 Milenkovic uz golmana ubedljivo najbolji u Fiorentini Link to comment
Ted Posted May 30 Share Posted May 30 15 hours ago, Ayatollah said: Prelepo je što ljudi ovde veruju u nekakvu laganu pobedu nad Slovenijom ekipe koja je dva puta u kvalifikacijama izgubila od Mađarske i vadila živu glavu protiv Bugarske, koju je osrednja Rusija koja nigde ne igra već 2 godine lagano demolirala u prijateljskoj utakmici, i koja se mučila sa jezivo lošim Kiprom. ne bi bilo lako da su u grupi Gruzija, S. Irska i S.Makedonija. tu grupu bi prošli, ali bi u jednoj tekmi sigurno zabagovali sa Slovenijom neće biti lako, a to je tekma na kojoj će, zbog očekivanja tri boda, biti najveći pritisak Link to comment
Recommended Posts