Jump to content
IGNORED

Reprezentacija Srbije

teacher

Recommended Posts

Posted

bas tezak izbor za svilara, cetvrta repka na svetu i mesto prvog golmana 87% a sa druge strane pedest peta repka i 3% za mesto prvog golmana..:fantom:

• Haha 2
  • Replies 42.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MiddleClass

1685

• levi

1125

• kud u maglu Simoviću

1026

• Cash

1000

Posted

Belgijski Ivica Dacic zakazuje kzs da se kurci kako je samopregornim visegodisnjim radom cekanjem da Kurtoa ostari ucinio da Mile otprizna Srbiju 

Posted
2 hours ago, goofs said:

Naša repka uvek tako poslujetm u talasima, da ne kažem sinusoidama. 2010. smo imali odbranu za vrh sveta, ali suvo mudo u napadu, oronuli Žiga i ludi Pantelija. Sad imamo dva vrhunska napadača, ali i bušan sirac u odbrani. Nikako da se poklopi.

Ne pomaže ni to što se glupiramo sa selektorima već dve decenije (sa prekidima), pa smo možda i propustili pravi trenutak neke potentne momčadi.

džabe i odbrana i napad, najvažnija je sredina, a to nismo imali nikad od osamostaljenja. hrvatska nema ni odbranu ni napad, pa se drži u vrhu samo jer ima elitni vezni red

• +1 2
Posted

A mislim, da ako gadjas vrhunski rezultat, ja sam više u fazonu da nam je dovoljno samo da budemo redovni učesnici, tu i tamo da zabodemo neku nokaut fazu.

Imali smo uvek odličnih zadnjih (bez)veznih, ali kreativci su nam rak rana, da. Jednog Vladu Jugovića nismo imali...pa od Vlade Jugovića.

Posted (edited)

U vreme pokojnog Mihajlovica smo imali dvadesetak zadnjih veznih, a s najboljim se popicko 

Edited by Ratamahatta
Posted (edited)

E, al kasmo imali Piksija, Deju, Jugu, Mijata, Savu, igra nam se zasnivala na duni Miho napred, pa valjda cemo dobiti faul u skoku, pa da ga Miha iz slobodnjaka metne.

To je bio pravi fudbal..

Edited by Jimmy Kowalski
  • Haha 3
Posted (edited)

Pa kad smo evropski Brazilci, kopirali smo juznoamericke Jugoslovene iz '94 igranjem bez krila, + smo dodali i nesto svoje - nemanje levog beka i idiota od golmana 

Edited by Ratamahatta
Posted
18 hours ago, Ratamahatta said:

Ziva istina, sve se okrece

Kad se setim ere Kralja, Olivera, Dragoja, Cicovica, Koraca, Sase Stevanovica, Kocica, Sase Ilica 2, Radakovica i kompanije... Sad 2 sasvim dobra batalila, a imamo jos 3 dobra

S branicima potpuno obrnuto, najbolje da probamo one formacije iz doba kad su Madjari znali fudbal, 2-5-3 i opal 

posebno je komicno bilo krajem 90ih kada su se menjali kralj i kocic, ne zna se koji je gori. kako jedan kiksne tako ga ovaj drugi zameni na sledecoj tekmi, i tako godinama.

• +1 2
Posted

Kocić je imao jednu poštenu polusezonu u Peruđi i to je to od pečalbe. Kralj ni toliko, grejao klupu u Portou i PSVu.

Kad malo razmislim, ni Mustafa Stojković nije bolje prolazio, mislim da je samo u Izraelu bio standardan na golu, a to je ko da je branio na malo lepšim JSL livadama.

Baš smo sakati bili s golmanima.

Posted (edited)

Stevanovic je primio zgoditak s po terena protiv tada neneugodnih Luksemburzana na JNA

Radakovic briljirao na Luznjikiju, Kocic u Ljubljani u istim tim kvalifikacijama za Japan i Koreju

Sasa Ilic 2 je branio ovde protiv Russlanda, mrzi me da guglam ali to je vec 5 golmana u 10 tekmi 

Jevric je bio najmanje los golman do pojave Rajkovica i Dmitra, bar je jeo leba u inozemstvu 

Edited by Ratamahatta
Posted

hrvati su osim veze imali i vrhunske golmane, tj. na velikim takmicenjima redovno bi njihovi golmani briljirali. ladic je bio sklon kiksevima, ali je bio fenomenalan u francuskoj, subasic u rusiji, livakovic u kataru. maltene sva trojica su bili najbolji golmani na tim mundijalima. jedino pletikosa nije blistao. dakle od nezavisnbosti su promenili ukupno 4 golmana. mi smo toliko znali da promenimo u jednim kvalifikacijama

Posted

Runje je bio solidan gosa isto, kod nas bi bio cementiran na golu sigurno u to vreme 

Posted

Hrvatska 2006. gotivna ekipa

Posted

Nismo puno menjali od Ilije Petkovića na ovamo. Jevrić-Stojković tandem je trajao preko 10 godina. Mislim da je Muslin tek gurnuo Rajkovića u igru, i tu smo malo mešali dok Vanja nije zaseo.

Problem je što su i Jevrić i Stojković suv prosek od golmana.

Posted
Just now, goofs said:

Problem je što su i Jevrić i Stojković suv prosek od golmana.

Aj što je prosek, nego što je suv.